torsdag 13 april 2017

Ygeman har kommit att bli ett stort skämt.

Foliehatten tillhör dem som i början imponerades av honom eftersom det verkade vara en redig person som uttryckte sig klart. 

I SVT har Anders Ygeman varit en flitig gäst den senaste tiden i både Aktuellt:s Agenda och Rapport, där de flesta anser att han ger ett bra intryck!
Sedan upptäcker man att allt eftersom tiden lider att ingenting händer, att Ygeman producerar bara varmluft. Han är duktig på det, varmluft.
Att Foliehatten lät sig förföras av honom i början – har han kommit fram till – beror på att Ygeman inte säger ”människors lika värde” eller ”värdegrund” så fort han öppnar ”kakhålet.” Det är det som gör honom unik i politiska sammanhang. Smart agerat av honom, men det räcker inte.
 
Ygeman har gått från lovande till en stor besvikelse. Han snackar om tuffa tag men levererar ingenting. Han är precis som alla andra politiker: mycket snack men lite verkstad och han har tydliga problem med terrorister!. Dessutom verkar han ha skygglappar angående vilka som står för kriminaliteten i samhället. Illa.
Synar man vad Ygeman gjort i sitt liv ser vi att har inte varit utanför riksdagshuset i hela sitt liv och han är en yrkespolitiker och kan inget annat.

Inrikesminister Ygemans tweetar ett hån mot DN:s artikel "Ensamma terrorister nytt hot mot Europa".
Ursprungligen postat av Inrikesminister Anders Ygeman (s)
https://twitter.com/ygeman/status/183096026981347328

Var tog Breivik vägen? Pinsamt #DN

Experter beskriver dem som det nya hotet mot Europa: ensamma, hemvävda terrorister som fått träning i Afghanistan. Enligt Säpo finns ett 40-tal personer i Sverige med en bakgrund liknande den franske barnamördaren Mohammed Merahs.
Enligt Säpo finns det ungefär 200 våldsbejakande extrema islamister i Sverige.

Är Ygemans ovilja att acceptera att våldsbejakande extrema islamister finns i Sverige en anledning till terrorattentatet?
Hade ett större fokus på att stoppa norska terrorister likt Breivik kunnat förhindra fredagens attentat i Stockholm?


Ygeman och sexbrott på festivaler!
Anders Ygeman: ”Sexuellt ofredande på festivaler är i mina ögon mindre förekommande nu än för 20 år sen, men vi pratar mer om det nu.”
Att unga kvinnor blir utsatta för omfattande sexuella ofredanden på festivaler är enligt Ygeman inget nytt fenomen som kommit från arabvärlden. Det var till och med värre förr, påstår han. http://www.svt.se/nyheter/lokalt/ost...or-20-ar-sedan


Många undrar om inte Ygeman är jäkligt provocerande, blind eller bara dum. Undrar om han överhuvudtaget satt sin fot på någon festival överhuvudtaget?
Enligt Ygemans resonemang är det anmälningsbenägenheten som har ökat. Men han verkar enbart basera det på att han tycker och tror att det är så. Ygemans känslor har alltså blivit till fakta. Ljungros från RFSU är inne på samma spår - det är inte brotten som ökar utan det är anmälningsbenägenheten och medias fel att de skriver så mycket om det.

Ygeman har dåligt koll på statistiken mellan 2010 och 2014 har istället anmälningsbenägenheten långt mer än halverats från 23% till 8,4%. En dryg tredjedel är kvar.
Ett annat sätt att uttrycka detta är att för varje anmälan nu, så skulle det skett två till om man anmält i samma grad som år 2010. För varje kvinna som anmäler nu är det ytterligare två som inte längre finner det lönt…

Slutsatsen måste vara att sexuella övergrepp ökar mycket snabbt och har därmed normaliserats i vårt samhälle så att anmälningsbenägenheten minskar.
Om det inte finns blytung oemotsagd fakta kommer sådana som Ygeman och andra att ideligen säga att det går bra, det var värre förr etc. Det finns ingen hejd på att försvara vansinnet. Och att de gör sådana här uttalanden underlättas av att journalisterna delar samma skruvade verklighetsuppfattning. Så Sveriges inrikesminister uttalar sig om grova brott utan statistik, för sina påståenden som enbart kommer från hans "egna ögon"
Med andra ord är det mest svammel från Ygeman i denna fråga!

Att olika festivalarrangörer som han träffade tycker samma sak hänger troligen helt ihop med deras ekonomi. Om deras festivaler blir kända som någon form av våldtäktsorgier kommer inte någon att komma dit och betala för det. De har troligen redan upptäckt att det är ett mindre intresse för dem och de ser deras inkomster som hotade. Därav har de kommit till slutsatsen att det alltid våldtas på festivaler och att det inte har något med invandring att göra.

Artisten Pernilla Andersson skriver ganska intressanta fakta från sitt turnerande i sin blogg: 
”Jag har turnerat i snart 20 år, först som musiker åt andra, därefter som egen artist. Jag har delat turnébuss med enbart män, spelat med män och hängt på många många festivaler, stått på många trånga klubbar, ibland iförd kort kjol. Aldrig någonsin har jag varit med om någon form av övergrepp. Aldrig har jag reflekterat över att jag borde ha några andra kläder än just dem jag velat ha. Aldrig har jag varit rädd.
Förrän nu!
Men jag märker också att min rädsla övergår i ilska och raseri. För det är ovanligt att INTE vara rädd numera.
Jag lämnade festivalen Putte i Parken igår med kärlek i hjärtat, tacksam över min publik och mitt jobb. Vaknar upp i morse med ett mail i inkorgen: Kan du kommentera övergreppen under gårdagens Putte i Parken?
Sorg. Vad fan är det som händer?"
http://www.pernillaandersson.com/kom...putte-i-parek/


Ett tecken på intelligens är att kunna läsa av omgivningen och dra slutsatser, något som Ygeman bevisligen inte klarar av. Det är skrämmande att vi styrs av så många lågintelligenta och autistiska människor i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar