onsdag 1 juli 2020

Är det dödsdansen vi ser av BLM eller kommer de att lyckas med ta bort alla statyer, gator och böcker som in passar in i deras ideologi?

Expressen kultur har publicerat en text som Expos Bilan Osman tidigare publiserat på sin Facebook-sida. Med publiceringen godkänner de texten för att vara sanningsenlig, balanserad och för allmänheten av stort värde.
Bilan Osman påstår:
"Det var inte i USA rasismens stamfader föddes – Carl von Linné.
Det var Sverige som tillsammans med Danmark skeppade hundratusen slavar över Atlanten.
Istället har man fortsatt på samma sätt som innan: varit vithetens högborg och exporterat bilden av Sverige som det homogena landet som nyss upptäckt mångkultur.
Det är i Sverige som var fjärde person som utsätts för ett hatbrott är afrosvensk.
Det är i Sverige minoriteter inte får tillträde till arbets- och bostadsmarknaden.
Det fanns en rätt stor grupp människor som under medborgarrättsrörelsens tid ansåg att svarta krävde för mycket. De som vill förminska Black
Lives Matter är samma tidlösa grupp. De som anser att andra förtjänar mindre än de själva. Och tycker det blir för mycket när folk vill slippa mördas.
Det
är i Sverige rasprofilering pågår.
Det är inte USA som har påverkat Sverige, det är Sverige som påverkar omvärlden. Inte minst genom att ha varit ledande i rasbiologi."

Foliehatten undrar- vad är syftet med publiceringen? Är syftet att vinna personer för "den svarta saken" är det förstås fel, är det att reta upp och ytterligare alienera den breda allmänheten är det helt rätt. Foliehatten ser det som ett jävligt provocerade inlägg av Kvot-Bilans lika oförskämda som osanna hatgnäll.

Har vinden redan ändrat riktning bort från BLM? Deras s.k. protester blev helt enkelt snabbt fullständigt kontraproduktiva. Ingen normal person vill leva i en mångkultur utan poliser, uppskattar upplopp och plundringar och alldeles särskilt ogillar normala personer - oavsett hudfärg - att behöva kräla i stoftet för någon jävla mobb - oavsett anledning. Nyhetsvärdet har börjat anta ökentorkans brist på grönska. Ingen, verkligen ingen elitgruppering har någonsin tänkt överlämna någon reell makt eller verkliga privilegier till gruppen svarta kroppar. Etablissemanget har naturligtvis inte heller tänkt avstå från det statliga våldsmonopolets beskydd av eget liv, egen egendom och att få sitta vid köttgrytorna!

Dagens unga generation vet inte ens vem Carl von Linné var och varför han fortfarande ses som en förgrundsgestalt med sin systematik för  floran. Ge det lite tid så kommer Bonniers att med en journalists ordmagi, att ta bort Linnés statyer och omdöpningen av Linnégator runt om i landet till en medborgerlig dygd.
Det du ser är det nya stora narrativet som spinns. Vi har bara fått vara med om en liten primer. En testomgång. Sverige och svenskarna har alltid varit och kommer alltid att vara rasister och det ska tryckas ned i halsen på dem.

Det är bara att studera USA för att se vart det brakar, bara för några år sedan var George Washington sedd som en nationalhjälte och den största amerikanen genom tiderna, idag är det dock konsensus inom amerikansk vänster att han inte förtjänar några hyllningar och att alla hans statyer ska vältas för att han ägde slavar. Abraham Lincoln var sedd som en befriare av slavarna, men nu är han sedd som en förtryckande rasist som hatade svarta, trots att han frigav dem, så även hans statyer måste bort.

Så fort går det att ändra ett lands värderingar och kultur genom ”Social justice warrior” på universitet på enbart några få år. Sverige är bara några år efter, inom några år kommer den samlade svenska vänstern argumentera för att förstöra statyer på alla svenska kungar och svenska vetenskapsmän. För i slutändan påminner dessa statyer om ett Sverige innan massinvandringen och det kommer inte tillåtas i framtiden. Det är förtryckande att Sverige enbart har statyer på vita män, nu när vi är en mångkulturell och rasblandad nation kommer de resonera. Vi ser det redan i all reklam i media.
Inom några år kommer personer som Carl Von Linné och även Astrid Lindgren ses som personer som enbart hade unkna värderingar som inte längre hör hemma i det moderna Sverige.
Astrids livsverk kommer slutat visas på TV och alla sånger kopplade till hennes arbete kommer inte längre sjungas i någon svensk skola. Det är bara att vara förberedda på att likt USA nu är på väg att rasera allt som kan kopplas till vit amerikansk kultur och historia kommer samma process ske inom några år med allt som är kopplat till svenskars historia och kultur.

Den svenska flaggan kommer ses som kopplat till slaveriet, eftersom den svenska flaggan flög över Sveriges fåtal slavskepp och liknande. Så krav kommer komma att byta ut denna flagga också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar