fredag 3 juli 2020

Makten är allt för sossarna!

I början av veckan gick MP via Isabella Lövin ut och sa, att de aldrig kommer att acceptera ett volymtak för invandringen. Asylrätten är helig för dem. MP skulle lämna regeringen om S gjorde upp med framför allt M om ett volymtak.
Bara ett par dagar senare meddelade Cs Anders W Jonsson att partiet står fast vid sin invandringspolitik, trots att det hade flaggats i pressen, att C var beredda att gå på den linje som M förslagit.
Idag på morgon kom så ”skrällen” eller rättare sagt – makten är viktigare för sossarna än allt annat. Bara för en vecka sedan hade S lagt ett bud till M om volymtak och alla trodde att detta skulle gå igenom.

I Sydsvenskan säger Stefan Löfven: ”Vi ska inte ha ett fixt antal människor som innebär att man inte kan stå upp för asylrätten. Sverige behöver en långsiktig migrationspolitik. Den ska vara ansvarsfull. Den ska vara rättssäker. Den ska vara human. Och vi ska göra ungefär vad som är vår del av EU. Inte mer. För det blir ohållbart. Och det går att kombinera med människors rätt att söka asyl. Vi tänker inte bryta mot internationella konventioner.”

MP visade med sina 3,4% i senaste o-mätningen var skåpet skall stå och likt en ”vindflöjel” böjer sig sossarna och ändrar åsikt! För Foliehatten framstår S som ett enda stort skämt, där man fullständigt skiter i hur det ser ut i Sverige. Man vill ha fortsatt kaos och fortsätta
med att svenska folket via skatter skall betala den dyra invandrarnotan.
Stefan Löfven vill få en bred uppgörelse om migrationspolitiken som inkluderar Moderaterna – och fortsätta regera med Miljöpartiet. Foliehatten undrar om Löfven varit och ”tullat” på flaskan? Hur kan han ens säga detta. Inser han inte, att han svikit M och bara tro att M skall acceptera detta visar, att Löfven precis som i sina intervjuer, är långt borta från verkligheten!
Skall nu bli intressant att se vad som händer med Preems utbyggnad i Lysekil? Kommer S att böja sig även där?

Tillägg:  Löfven, Europas bäst betalde regeringschef, vägrar ställa upp i SR:s partiledarutfrågning i morgon. Det är inte första gången han leker osynlige mannen.
Beror det på att så fort han visar sig sjunker popularitetssiffrorna?1 kommentar:

 1. Fråga då stollan Lövin m fl hur många miljarder vi ska ta emot & vem som ska stå för fiolerna??
  Inget tak ger nämligen den frågeställningen,i min värld.
  Dessa pösmunkar borde kolla med skattebetalarna innan de lyfter sina fantasiköner, som de inte är förtjänt av.

  Sjuk-lövern borde spärras in för högförrederi.
  Vad går tex idiot projektet EU(EUSSR) ut på egenligen??? Fördärva Europa för all framtid & vilka ger order om detta?
  Vilka som utför vansinnet vet vi alltför väl.

  Mvh Per

  SvaraRadera