tisdag 14 juli 2020

Tre sossekärringar jagar vita män!

Tre kvinnliga sossepolitiker Heléne Fritzon , Elin Gustafsson och Carina Ohlsson vill se en automatisk orosanmälan till socialtjänsten mot "svenska pappor" som köper sex, skriver de på Expressen Debatt. De kräver också, att den svenska sexköpslagen och sexköp ska leda till fängelsestraff, skall spridas till alla medlemsländer i EU. Sossekärringarna hävdar att forskning visar att "sexköp kan ses som en riskfaktor för ytterligare våld mot andra och är ett tänkbart hot mot barnets fortsatta trygghet", hävdar de i sin debattartikel.

I feminismens högborg är det inte roten av problemet man tar utan frukten utav det. Vilken kvinna som helst kan aktivera sig på Tinder och lägga ut sig där. Du som man måste slanta upp, för mat, dricka eller rent betala rakt av om du ska få komma till. Det är prostitution. Men att sälja är inte som att köpa i feminismens märkliga land. Feministregering har länge jagat vita män på alla fronter, en mer manshatande regering finns inte. Bort med alla kvinnor från makten i dagsläget. Men gulla med utländska våldtäktsmän, pedofiler samt barngifte är bättre.

Om myndigheter gör orosanmälan som dessa tre sossekärringar föreslår, kan man undra varför det inte tas lika allvarligt om det är privatpersoner som gör det? Anser dessa tre kärringar, att myndigheter är mera kompetenta att avgöra, om barn far illa?
Sexköp skulle innebära en automatisk orosanmälan och blir tolkningen per automatik, att barnet också far illa, för att pappan köpt sex. Risken är då stor att sexköp per automatik leder till ett omhändertagande. I Expressens artikel framgår det att dessa tre idiotiska sossekärringar, att en sexköpare inte är en bra vårdnadshavare, underförstått att barnet far illa om pappa köper sex. Om sossarnas förslag skulle bli lag, uppstår det också lätt ett prejudikat och en permanent lagtolkning att sexköpare alltid skall bli av med sitt barn. Hela förslaget är ren idioti och galenskap. Att köpa sex är rent moraliskt bara marginell förseelse som gjorts olaglig närmast i Sverige och i några andra länder. Det är en ren subjektiv moralisk värdering kvinnorna vill kodifiera till lag. Orosanmälningar bör reserveras för fall där man misstänker att explicit barnen far illa. Inte som hämndverktyg riktat mot föräldrar som beter sig klandervärt. Om vi vänder på steken – tänk om kvinnan köper sex, vad händer då? Det bästa är att det här förslaget kastas i papperskorgen.

Foliehatten anser att dessa kärringar glömde att ta med alla anmälningsförfarande även för batik-häxor som ligger med barnen? Undrar vad forskning kommit fram till vilka riskfaktorer som gäller för dessa batikhäxor! Varför tar inte dessa sossekärringar upp de kvinnor som kommer tillbaka från Gambia som inte sällan slutar med att en 70-årig kvinna gifter sig med en 30-åring som sedan får komma till Sverige. I socialdemokratins Sverige heter det kärlekssemester. Dessa snuskgummor är kan jämföras med snuskgubbarna som reser till Thailand.

Fagersta nyheter:  ”Prostitutionen ökar i Västmanland. Efter att kvinnor minst sin försörjning. Antalet annonser om på internet om sexköp ökar igen, efter att ha sjunkit på grund av coronapandemin. Efter uppsägningar och konkurser har en ny grupp arbetslösa kvinnor tvingats in i prostitution. Under coronapandemins början såg polisen en minskning av kvinnor som sålde sex, kunderna var rädda för att smittas av Corona, men nu har trendenvänt igen. Annonseringen ökar på internet och är inte bara ett storstadsfenomen.”
Varför heter det alltid "tvingats” in i prostitution? 

Hämtat från nätet: ”Som en invandrare i Södertälje sa. Hur vet man om det är en bordell i trappuppgången. Jo det springer en massa invandrar gubbar i trappuppgången helt plötsligt. Men klart det gällde svenskar inte rasism. Invandrarna förstår inte bättre nästa generation slutar att springa på bordell. Men annars nu har kommunisterna talat.”

Foliehatten undrar i vilken värld dessa tre sossekärringarna lever i, om de tror att EU skall acceptera deras förslag. Idag kan en holländare och tysk köpa sex helt lagligt av en ”dam” som t.o.m betalar sociala avgifter. I Sverige skulle de  straffas med fängelse och bli av med vårdnaden av sina barn. Det låter väldigt genomtänkt. Den hysteriska Fritzon kan börja med att lägga ett förslag i EU-parlamentet om, att alla EU-länder bör införa de förslag kärringarna har lagt. Foliehatten är helt övertygad om att de inte får gehör för detta.

Svenska politiker är lika vilse i den här frågan som de är när det gäller droger.
Problemet är inte sexköpare eller sexsäljare. För att sätta saken i ett annat ljus:
I Japan kan en kvinna som jobbar på Subway köpa sex på lunchrasten. Det är inget konstigt.

De tre kärringarna kan först börja med att ta itu med problemet med giftermål av underåriga flickor. Där har socialdemokratiska kvinnoförbundet hållit jävligt mycket käft. Det gäller inte få deras väljarbas på dåligt humör. Giftermål är lagligt i ett arablandet och i Sverige blundar sossarna! Vilka enorma hycklare sossarna är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar