söndag 26 juli 2020

Vi kan se Natos svanesång och kanske en ny EU-arme istället!

Har Frankrikes president Emmanuel Macron begravt Nato? Macron om Nato: ”En hjärndöd allians!” Macron är hård i sin diagnos över tillståndet i försvarsalliansen Nato. I en intervju med brittiska tidskriften The Economist varnar Macron andra länder i Europa för att de inte längre kan lita på stormakten USA.

Macron vill att EU ska ha gemensamt försvar.
Tyskland vill också ha gemensamt EU-försvar.
Skillnaden mellan Tyskland och Frankrike, är att Tyskland betonar att det nya gemensamma EU-försvaret ska ha allians med USA.
EU har också i sin flerårsbudget avsatt 112 miljarder Euro för detta!
Militärbudget enligt
svenska SIPRI för 2018:
Tyskland $49,5 miljarder
Frankrike $63,8 miljarder
Ryssland $61,4 miljarder.
Ryssland skall vara det stora hotet enligt MSM, SVT och liberalvänsterextrema.
Inte är det pengar som fattas i västländernas försvar. Pengarna är extremt illa använda, det mesta försvinner i korruption och byråkrati utan någon försvarseffekt alls. 100 franska officerare skrev ett öppet brev där de kallade Macron för landsförrädare p.g.a. hans militära nedrustning.

Det var väl ganska väntat att USA(Trump) skulle börja agera när alla länder missköter sitt Natomedlemskap genom att inte lägga tillräckligt med pengar till Nato. Sverige trodde till och med att USA skulle skydda Sverige vid krig trots att vi inte ens är medlemmar? Sanningen är att USA (Trump) vill inte längre för krig i MENA och nu vill Merkel och Macron bygga en egen EU armé. Någon måste föra krig mot Israels fiender. Därför smutskastar man nu NATO och Trump. Utan USA finns det inget Nato. Det är den största anledningen.

Samtidigt skär Frankrike och Tyskland ned på sin militär. I Tyskland står 25 000 officerstjänster tomma och ingen Leopard-stridsvagn har uppgraderats sedan 1990-talet. Tyskarna har inte fler stridsflygplan i JAS-klass än Sverige. Resten är gammalt 1970-talsskrot. EU-försvarsmakt - kan det vara ISIS som Macron och Merkel vill ha som Europas krigsmakt? Den gamla förbundskanslern Gerhard Schröder har sagt att USAs tillbakadragande av trupp från Tyskland markerar slutet på det transatlantiska samarbetet.

Det kommer nu röksignaler från Anders Fogh Rasmussen(tidigare generalsekr. för Nato), att Nato kommer att få problem och på sikt brytas upp.

I svensk MSM och SVT finns det inte en bokstav om vad som håller på att hända i USA, Nato och EU. USA håller nu på med till att bryta upp den djupa staten. Epsteins småtjej förmedling hade inte primärt syftat till som alla verkar tro, att tillfredsställa pedofiler. Syftat var att sätta hållhakar på dem som kan hota den djupa staten. Att få folk att hålla käften helt enkelt.

Det
som nu pågår i USA med Gishlaine Maxwell och hela pedofilhistorien - och att prins Harry och Meghan hoppade av brittiska kungahuset syftar till att USA ska komma åt det brittiska kungahusets ekonomiska förehavanden och undersöka vad de håller på med. Det brittiska hovet har jurisdiktion över ett antal skatteparadisöar och annat där det förekommer stor penningtvätt och annat där deep state tar in knarkpengar. Slår USA(Trump) sönder djupa statens "skuggekonomi" så bryts de sönder. Detta är den största anledningen till att Trump är så in i helvete hatad! Den djupa staten ser till att mobilisera det de har kvar - bl.a. den svenska MSM och SVT!

Att man bryter upp den djupa statens inflytande kommer att innebära mer nationell självständighet. Det blir mindre av "one-size-fits-all" och mindre imperialism. Länder vill återgå till mer nationellt självstyre.

Italien och Tyskland är exempel på länder i Europa som försöker ta kontroll över sin egen infrastruktur, för att få mer nationellt självstyre. Härom månaden sprang italiensk polis och snubblade över
25 ton knark bara sådär. IS-knark hette det på SVT. IS har inte förmågan att skeppa 25 ton knark. De har inte informationsövertaget som krävs, inte tillgång till stora båtar, såvida inte Toyota har byggt en båt nyligen och gett till IS. Det var någon annan som smugglade "IS-knarket."
Slutsatsen man kan dra är att det var någon annan än "djupa staten" som har skaffat sig informationsövertag i Italien. För vi ska väl inte tro att det där var första gången knark skeppats i stora mängder via Italien? Italien håller på att mopsa upp sig.

USA har också lagt sanktioner på "Nord Stream 2", där Tyskland tänker sig att importera rysk gas, för att säkra sin energiförsörjning, trots att Björklund stod och sa i riksdagen att "Det största problemet med rysk gas är att den är rysk", så kommer Tyskland att få sin gas via Ryssland i framtiden.
Med gas kommer också koldioxidutsläppen att öka, men det bekymrar inte Tyskland, de bestämmer i EU!

Erdogan i Turkiet
kör "allmänhetens åkning" trots att Turkiet är ett NATO-land. Erdogan sa sig vara beredd att blockera artikel 5, om inte NATO inte listar kurdiska gerillor som terroristorganisationer. Dessutom ska Turkiet köpa in ännu fler S-400 från Ryssland. Det verkar som det finns många bränder att släcka. Med Turkiet agerande kan vi se, att det är fler och fler Natoländer som kör sitt eget race och som det står i Foreign-Policy-artikeln: ”But long before NATO Secretary-General Gerhard Schröder abandoned his nearly empty HQ last month, it was clear to all observers that, over the course of just a few years, NATO had gone from the strongest and most successful alliance in history to an empty shell and an irrelevance. It was destroyed not by Russian armies but by a lack of interest from its members.”
Vi kan också notera att turkarna nu kör seismologiska undersökningar i Medelhavet och kommit i konflikt med Grekland och även Egypten och med Erdogans agerande har fört samman dessa två länder. Den grekiska flottan har höjt beredskapen.

Det som började som Pax Americana med "US global leadership" har under Trump blivit - allas krig mot alla och så kommer det att fortsätta. Varje vecka kommer nya uppgifter fram som gör att bollen rullar fortare och fortare, för att få ett slut på den korrupta skit som varit. Nato har använts för att terrorkriga fram ett behov av vapenhandel för att tillgodose det vapenindustriella komplexet. Vapen åt ena hållet, knark åt det andra – vilken lönsam business. Det visste ju redan Oliver North.

Under Trumps nästa presidentperiod kommer han att fortsätta den linje han nu påbörjat, med att bryta sönder djupa staten och pengaströmmarna, så kommer Nato, att snabbt rasa sönder. När länder tar tillbaka sitt självbestämmande och folk igen får bestämma i sina länder kommer vi se Nato som det var! Ett verktyg i verktygslådan, för de få att berika sig på vapenhandel, men hela tiden skrev media att det var för "vår säkerhet."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar