tisdag 7 juli 2020

Det nya Sverige – polisen varnar för rån!


Två gånger förra veckan gick polisen i både Örebro och Kumla och varande folk att gå ensamma på kvällarna.

På tisdagen gick polisen i Örebro län ut på sin Facebooksida och varnade allmänheten efter att personrånen ökat i omfattning i länet. Samtidigt gick man ut med en specifik varning för Kumla där man uppmanar äldre att vara extra vaksamma.

Polisen i Örebro: ”Den senaste tiden har antalet personrån tyvärr ökat kraftigt i Örebro.”
"Man uppmanar folk som är ute i staden på kvällen att gärna ta sällskap med någon, hålla sig nykter, installera appar som gör det möjligt att spåra en stulen mobiltelefon samt märka sina kläder och ägodelar. Vi vill uppmana äldre personer att vara lite extra vaksamma på sin omgivning och gärna ha med sig sällskap.”
Den varningen borde gälla hela landet och under dygnets alla timmar.
Det sker våld, rån och överfall konstant i hela Sverige.

NA i en artikel: ”Hittills i år har det, i Örebro, skett 35 rån i utomhusmiljö där offret var obekant med gärningsmannen. Motsvarande siffra för samma tidpunkt förra året var 20 rån. De flesta rånen sker i centrum. Rånarna slår oftast till i grupp.
Det är män i övre tonåren, i olika konstellationer. Den trend vi ser mest av är att två till tre gärningsmän rånar. Man hotar med våld och visar kniv, eller säger att man har någon form av tillhygge på sig.”
NA skriver också att polischefen uppmanar att man ska lämna ifrån sig värdesaker så fort som möjligt och inte tänka på någon karatelektion man varit på!

Om nu Örebropolisen känner till vilka gäng det rör sig om och vilka tider de rör sig ute, så hade det även varit klädsamt om de bifogat signalement på individerna i dessa grupper. Det gäller för potentielle offer att veta när man skall springa med rullatorn eller hanka sig fram som vanligt.

Det hat gått så långt att rånare nu hoppar in genom fönstret på äldreboende. En nästan 100-årig dam blev av med guldsmycken från okänd ung man som hoppade in genom ett fönster på ett äldreboende i stadsdelen Skebäck. Otroligt att brottsoffret lyckas notera färgen på cykeln och axelväskan, men inte färgen på det kortklippta håret.

Underbar utveckling i Sverige eller hur Stefan Löfven? Vi får tacka våra politiker för den här samhällsutvecklingen, för vad Foliehatten minns behövde vi inte oroa oss för detta innan massinvandringen. Snart kommer det väl ett nationellt utegångsförbud efter kl 21. Tyvärr kommer vi se mer sånt här i sommar, ingen invandrare får åka på semester till sitt hemland som de flyttade ifrån.

Problemet är att man tagit emot alldeles för många invandrare och inte ställt något krav och kastat ut bidrag till denna grupp samtidigt som de gör kaos på gatorna som även det belastar samhället och kostar skattepengar. Dessutom vill regeringen inte minska på invandringen.

Många har redan insett att Sverige befinner sig i ett inbördeskrig, om än ett lågintensivt sådant och det är inte förvånade utan konstaterar bara att allt rullar enligt planen som vänstern har. Det är roligt/patetiskt att höra liberalvänstern sitta och prata om vad som händer i Sverige, hur förundrade de är över utvecklingen och varför det blivit som det blivit. "Socioekonomi" brukar vara den allra vanligaste förklaringen i dessa grupper. Humoristiskt att lyssna på. Dessa människor fattar inte, de kommer aldrig fatta, inte ens när deras hus står i brand och deras familjer blir slaktade kommer de inse vad de ställt till med.

Lena Baastad var högsta hönset i Örebro innan hon blev partisekreterare åt
Stefan Löfven. Hennes insatser bäddade för en stark tillväxt av invandrare. Det blev också ett nyval efter röstfusk. Det hela var styrt av islamisten Alaa Idris som var Lena Baastads assistent. Efter fiaskot "gömdes" denna Alaa hos Carin Jämtin (dåvarande partisekreteraren, nu GD för SIDA). När Alaas förre chef Lena Baastad sedan blev partisekreterare så fick Alaa en ny flott tjänst inom S i Stockholm. Enligt uppgift har man sett en rödnäs cyklist vingla i Örebro. Att ingen tog henne för cykelfylla är ett mirakel.

Man måste nuförtiden vara medveten om att det som förloras vid ett rån blir det som kan tas ut på de kreditkort(om man har koden tillsammans) som finns i plånboken och det som kan Swisha över från mobilen, vilket kan bli en hel del (maxuttag per dygn på kreditkort är väl en 7-8000 och med swish upp till 30.000). Så om det går att förutse platser där man kan komma att rånas så gäller det att inte ha med sig dessa saker. En mindre kontantsumma kan dock vara bra för att minska risken för en regelrätt misshandel som kan ske om rånarna skulle känna sig "lurade" när varken kort, smycken eller telefon med swish/bankID finns. Det handlar inte längre om ungdomsrån. Nu är alla som går ensamma i riskzonen och detta lär knappast "gå över", utan istället öka.

Sanningen som ingen liberalvänster politiker vill höra är att dessa rån främst är riktade mot ungdomar, får till resultat att rånoffren och deras anhöriga börjar sympatisera med SD. Om man i unga år får en dålig erfarenhet i sitt möte med personer av utländsk härkomst så kan det helt klart resultera i att de blir misstänksamma mot personer med icke svenskt ursprung.

De som springer runt och utför förnedringsrån på barn/ungdomar eller som slår in skallen på 80+ i jakt på deras smycken är inte invandrare som "diskriminerats" på arbetsmarknaden. Det är personer som inte ens existerar på arbetsmarknaden. Det är personer utan kompetens, utan betyg och med omfattande brottsregister. När någon gång åker fast får de minimala straff och i stort sett utvisas de aldrig. Så fort de släpps fortsätter de som ingenting har hänt. Varför har de då hamnat där de har hamnat?

Dessa personer är produkten av en katastrofal massinvandring av flyktingar. De var dömda att misslyckas innan de ens föddes. De har föräldrar som upplevt krig, föräldrar som är lågutbildade, föräldrar som skaffar lika många barn och som inte kan ta hand om barnen på rätt sätt. Föräldrar som lever kvar i sin kultur och inte vill bli en del av det svenska samhället. Det är sanningen en sanning som ingen vänsterpolitiker vill höra.

Polisen varnar eftersom dom inte längre kan göra mycket och de känner sig maktlösa eftersom invandrarna omhuldas av polisledning/politiker. I de signalement de skickar ut beskrivs inte gärningsmännen på ett korrekt sätt och de flest tar numera för givet att det är mörka människor från främmande länder, när signalement är vagt. Censuren har tt motsatt verkan. Danskarna hymlar inte, utan beskriver ett signalement rakt av.
Polis och andra rättsvårdande myndigheter måste ta sig i kragen och prata mer öppet om detta, så föräldrar till dessa barn tar det på allvar och inte tror att detta beteende hos barnen beror på "rasism" och att deras barn då har rätt att råna och våldta svenskar.

Sverige börjar likna 30-talet i Tyskland, men nu är inte brunskjortornas vita arier som har våldsmonopol på gatorna, nu är det en annan färg på grabbarna.

Det som kan vara intressant att notera, är att många av brottsoffren består av korkade naiva väljare som röstat fram partier som inte stoppat massinvandringen i tid. Vi övriga förstår vad som blivit av samhället och utsätter oss inte för rån av invandrare.
Vi kommer dock inte undan att betala för vansinnet.2 kommentarer:

 1. De 870 000 med "samordningsnummer" som vistas i landet?
  De lär väl knappast vara sysslolösa?*
  Hur försörjer de sig?
  Får man gissa?

  SvaraRadera
 2. Plus 2 634 967 utdelade PUT sen 1960-2019, många borta nu, samt c:a 600 000 "härtappade" av 2 invandrade föräldrar, mig veterligen...
  Något vi behöver mer utav???
  Nope!!

  870 000=stående,skattefinansierad ockupationsmakt??kanske därför inget "invasionstak" kan diskuteras..

  Mvh Per

  SvaraRadera