torsdag 30 juli 2020

Den fritt fabulerande Stefan Löfven om volymerna i invandring!

Media har tappat tålamodet med den allt mer fabulerande Stefan Löfven och de rena osanningar som han sprider. Det man kan fundera över om han överhuvudtaget har någon taktisk känsla, när han blir intervjuad. I flera intervjuer svarar han på en fråga med ”goddag yxskaft” och allt fler resignerar inför hans monotona upprepande svar.
I dagens Expressen sågar Patrik Kronqvist lögnaren Stefan Löfven jäms med fotknölarna i sin krönika. Det har tagit över 5 år för MSM att göra detta!

Kronqvist har som rubrik att medier måste syna Löfvens bluff om migrationspolitiken och han tar upp mer i texten som Löfvens megabluff om arbetslösheten som skulle vara den lägsta i EU 2020 och som Löfven i vintras sluddrade bort med dålig semantik
Hade Sverige haft media med Sveriges bästa för ögonen, hade de synat och legat på lögnaren Stefan Löfven redan 2015, när envar utom vänstermaffian och Rödskrikan/Majoren såg vilken märklig lögnare Stefan Löfven är.

Som av en händelse har också Expressen en intervju med SSUs ordförande Philip Botström. Philip säger att det är bättre att hjälpa flyktingarna på plats istället för att ta emot dem i Sverige. Philip kommer från Filipstad och han pekar i på alla de problem som invandringen skapar i hans hemstad Filipstad där socialbidragsberoendet mångdubblats och svenskarna flyr.
Philip: ”Jag äcklas av hyckleriet som jag har mött i migrationsdebatten, där man inte låtsas om de här problemen.”
Philip kräver att svensk migrationspolitik görs om från grunden och att S tvingar Centerpartiet vänsterut i den ekonomiska politiken.


S är ett parti som ”skiter ”totalt i att ha en kontrollerad invandring. Det finns många fraktioner inom partiet som är invandringsfanatiker, S-kvinnor, Broderskapsrörelsen, mer eller mindre hela partistyrelsen, ABF, Folkets hus, för att inte tala om alla minoriteter inom partiet och det faktum att de måste blidka alla nyanlända som vill ha hit sina anhöriga. S har genom decennier beviljat statligt stöd till organisationer som motarbetar invandringskritiker.

Det mest allvarliga är att Stefan Löfvens regering har använt i princip hela reformutrymmet och delegerat alla resursökningar 2014-2016 till att betala för kostnaderna som invandringen har orsakat. Man har ägnat 6 år till att bara ersätta kommunerna, landstingen, rättsväsendet och Migrationsverket för invandringens kostnader. Den välfärd som svenska folket använder har man inte förbättrat överhuvudtaget. Stefan Löfven leder en renodlad invandringsregering som har som enda mål att underlätta och finansiera invandringen till Sverige.

Det är de väljare som tillhör samhällets svaga grupper som har fått ta den allra största smällen. Just de grupper som sossarna tidigare har sagt sig värna om. Att det fanns så många gråsossar i valet 2018 som inte såg hur den förda politiken skulle slå och vilka som i första hand skulle bli de stora förlorarna, är förvånande.

Samtidigt försöker
Stefan Löfven framställa sig själv som en kopia av Tage Erlander. S rider fortfarande på det förtroende som de byggde upp under Erlanders tid vid makten. På den tiden gick politiken ut på att bygga upp välfärden för svenska folket. Därefter påbörjades en långsam glidning med Olof Palme. Under Göran Persson blev det inga satsningar på välfärden eftersom statsfinanserna behövde saneras efter 90-talskrisen. Numera satsar man bara på nyanlända.
Det är ett tragiskt bedrägeri som ingen i arbetarrörelsen vågar säga ifrån mot
och först nu börjar det också komma en kritisk artikel om storlögnaren Stefan Löfven. Är det början på ett skarpt ifrågasättande eller är det bara en testballong?


2 kommentarer:

 1. Botström har själv varit en del av detta hyckleri, som han nu äcklas av. Det behövdes en smula verklighetskontakt i och med hans koppling till Filipstad för att polletten skulle trilla ner. Men han ska ha heder av att han inte bara förnekar verkligheten utan börjar tänka klart - kan inte se att någon av ansvariga ministrar i regeringen kommit i närheten av detta - detsamma gäller dess stödpartier såsom C, L och (i praktiken) V.
  Notera också att Botström använder begreppet flyktingar när det rätta borde vara migranter, som bekant är endast en mindre andel av dessa flyktingar i ordets riktiga bemärkelse.

  SvaraRadera
 2. Vill nog ställa frågan: VILL Botström detta? Tycker han verkligen så? menar han verkligen vad han skriver?
  Eller, är detta bara en testballong eller kanske bar någon form av fejkad avbön inför kritikerna?
  Man kan tyvärr ALDRIG lita på en sosse.

  SvaraRadera