söndag 12 juli 2020

Sveriges olösliga problem!

Många på högerkanten påstår, att det enda som på något sätt kan vända Sveriges demografiska framtid är väpnat våld och etnisk rensning, något som Foliehatten inte skulle ställa upp på och som svenska folket inte heller ställer upp på.

Demografin idag har satt naturliga spår, 100,000 invandrare per år, att fler svenskar dör än som föds årligen, blandade relationer, innebär att bara på runt 10 år har vi 1 miljon fler invandrare, färre svenskar. Etniska svenskar är väl runt 65 % av de som är 20 år eller yngre redan idag.
Den demografiska utvecklingen ser ut på samma sätt i stort sett i alla våra stora och medelstora svenska städer. Inom en snar framtid kommer de ha en utländsk majoritet i framtiden. Svenskarna kommer vara en majoritet enbart i byar och småstäder. Vi har då förvandlats från ett statsbärande folk som kontrollerar alla de viktiga städerna och kommunerna i Sverige till en bondebefolkning långt från maktens Sverige. Växjö, Norrköping, Filipstad, Borås, Uppsala, Helsingborg, Landskrona osv. har alla stora grupper invandrare. Invandringen till Sverige är knappast längre enbart baserat till Stockholm, Malmö och Göteborg även om utvecklingen gått fortast där.

Ett annat logiskt problem är naturligtvis det faktum att ju större gruppen med utländsk bakgrund har blivit, desto svårare blir det för svenskarna att ändra utvecklingen genom politiska val, eftersom invandrarna i Sverige, likt USA till stor majoritet kommer rösta vänster varenda val.

Bland invandrarna finns det enormt stora kulturella skillnader. Det är välkänt att immigranter som utgörs av sitt lands majoritet, bevarar sin majoritetsidentitet i mottagarlandet och är mindre(vill inte) anpassa sig till de som hade minoritetsstatus i hemlandet. Intressant är att majoritetssvenskarna som utvandrade till USA smälte in väl, varför det måste finnas kulturella aspekter som styr utfallet, bland migranterna och troligtvis även mottagarlandet. 

Det gäller speciellt invandrare som kommer från länder med spänningar mellan folkgrupper eller i alla fall prominenta minoriteter. Det gäller för många länder i Afrika och i några länder i MENA, där etniska konflikter är legio och migranter i Europa glider omkring och är jättestolta för att de tillhör en speciell folkgrupp. De är de värsta rasisterna.
Personer från länder med en mycket homogen befolkning som Finland och Japan, är inte särdeles utåtagerande. Beträffande Iran och iranier och folk från Balkan, verkar det som olika lokala myter stigit dem åt huvudet.
  
Tidigare i våras kom en sosseanstruken rapport av nationalekonomer som påpekade vikten av att hålla isär det föråldrade begreppet sysselsättning från det mer relevanta självförsörjning. Det är det senare som är det viktiga om man ska tala integration.
 
Sverige gjorde sitt vägval för decennier sedan av politiker som inte frågade svenska folket om detta vägval som bara kommer få större och större effekt, dessto längre tiden går, inte mindre. Även om vi någon gång lyckas minska invandringen så verkar det som att det bara fördröjer denna demografiska utveckling, den reverserar den inte.
Frivillig återvandring har länge talats som den magiska lösningen på Sveriges demografiska kris, men Foliehatten vågar påstå, att vi inte kommer få bort fler än en bråkdel av de med utländsk bakgrund genom frivillig återvandring. Det enda som kommer att hjälpa är, att över den miljon som går på försörjningsbidrag, att detta tas bort och en summa erbjuds för frivillig återvandring.
  
Problemet för sossarna är inte att de saknar nytänk, utan mer om en prestigesak att inte släppa mångkulturprojektet som menar, att alla migranter som vill ska komma hit, får komma. Namn som Ylva Johansson, Pierre Schori, Jan Elliasson, Marita Ulvskog med flera sysslar med påverkanskampanjer för att hindra att socialdemokraterna gör upp med moderaterna. 

I USA har det kommit fram att CIA har "black books" alltså svart bokföring för att man transiterar knark i Afghanistan. Trump vill ta hem trupp, men CIA fördröjer för att det är lönsamt att smuggla knark och finanisera den djupa statens verksamheter. Sverige är också i Afghanistan. Surprise!

Häromsistens hittade Italien 15 ton knark.  Sug på mängden 15 ton. Det är ingen knarkbaron som flyttar dessa mängder. Det är stater och underrättelsetjänster inblandade när man talar om sådana stora mängder. Det här faktumet att USA nu klämmer åt sin djupa stat kommer även att slå tillbaka mot Sverige.

Efter Covid-19 kommer en systemkris för det monetära systemet och i den krisen måste vi komma på hur vi ska göra en reboot på det ekonomiska systemet, så att inte för mycket pengar försvinner ur realekonomin till den finansiella ekonomin för att betala ränta för gammal likviditet.
Lägg dessutom till det enorma belopp Sverige skall "betala" för att vara med och ge till gökungarna Italien och Spanien. Här pratar vi om minst 150 miljarder! Tyskarna som "tjäntat" något enormt på EU skruvar åt Sverige via Angela Merkel! Stackarns Stefan Löfven den 15-16 denna månad!

Så problemet är mycket, mycket, mycket större och mer systemhotande. Migration och integration är bara följder av den exekverande maktens utrikespolitik. Svensk media skriver ingenting om sånt här utan håller på att fokusera på distraktioner som BLM, slaveri och att pådyvla svenskarna skuld.
Det finns några svenskar som är skyldiga för att ha gjort Sverige till en central del av den djupa staten, men det är knappast något svenkarna som folk kan läggas till last. Vi har nämligen inte röstat på dessa människor. Sossarna vill upprätthålla den rådande situationen, för man vet att det kommer gå åt helvete. Sparka burken en meter till framför sig. Mer migration. En liten stund till.

Glöm inte att Jonas Sjöstedt anklagade Nyamko Sabuni och hennes Liberaler för att vara en "leveransorganisation för lobbyister!"
Hela det politiska systemet i Sverige är en leveransorganisation för den djupa staten. De politiska partiera är att se som karriärnätverk för dåliga medelmåttor.

2 kommentarer:

 1. Hatten, jag tror det inte finns ens en handfull svenskar som vill ha krig, men... Det är inte de som vill fred som bestämmer om det skall bli krig, det är de som vill krig som bestämmer.
  När levnadsstandarden sjunker och bidragen uteblir, när huset blir kallt på vintern, när maten blir alltför dyr då finns det många i Sverige som VET att FN betalar Sverige för att dela ut bidrag, bostad och utbildning, dessa kommer inte stillatigande se svenskar i Sverige stjäla deras rättigheter, rättigheter som hundratals organisationer i världen lärt dem är deras rätt.
  Den enda plan B de känner är att ta vad de behöver från dem som har, vita, infödda svenskar utan vapen och självbevarelsedrift, utan skydd, makt eller heder, löjeväckande typer som låter sig hunsas hur mycket som helst, inte ens polisen höjer rösten.
  Det är inte den som vill fred som bestämmer om det blir krig.

  SvaraRadera
 2. Vart är vi på väg...
  Redan för 50-60 år sen skojade vi om hur sossarna använde ordet "sysselsättning".
  Sitta och pilla sig i naveln är en "sysselsättning"
  Gräva ett dike är ett "jobb".
  Det är skillnaden..
  ...och plötsligt kom jag att tänka på "extratjänster" där arbetsgivaren får 100% av den "nyanställdes lön" i bidrag från staten..

  SvaraRadera