fredag 3 juli 2020

Förstörelsen av Sveriges kommer att fortsätta!

Efter dagens besked från Stefan Löfven kommer migrationskommitténs förslag att sluta som en urvattnad uppgörelse i riksdagen där V, MP, S, C och L med knapp majoritet röstar fram ”en något stramare” flyktingpolitik. Sverige är unikt. Dagligen översköljs vi av negativa konsekvenser av Sveriges alltför stora mottagande i decennier och ändå lär allt sluta i ingenting.

Vad svenska folket sagt i flera opinionsundersökningar, att de vill ha en betydligt stramare invandring, bekommer dessa partier ett enda dugg. Beslutet är förankrat hos de 17% som vill fortsätta på samma sätt – en massinvandring. De kommer att hävda att asylinvandringen minskar, men är knäpptysta om, att berätta att det är anhörig- och arbetskraftsinvandringen som ger oss siffror stadigt över 100.000 sedan 2015. Arma kommuner som skall hantera detta i fortsättningen.

Idag är det stor ”Bingo-afton” bland vänster-mittenpolitiker och i media. SR är som vanligt mest alarmistiska och lyfter fram jurister och analytiker som trycker på Sveriges bundenhet av internationella avtal. Opartiska P1 släpper fram en lika opartisk kvinnlig jurist.
Vi är bundna av asylrätten, EU-rätten och FN att ge asyl åt samtliga, volymtak är uteslutet! För säkerhets skull ifall alla dessa instanser skulle svika, så är vi bundna av sedvanerätten!
I flera decennier har släppt in kreti och pleti, så är vi bara av den anledningen juridiskt bundna att fortsätta.

Foliehatten anser att en stat kan göra vad tusan den vill och rangordna prioriteringarna, om det behövs för att trygga riket eller skruva på de variabler som medfört att Sverige sticker ut som en extremist på asylområdet och anhöriginvandringen. Om det nu hänvisas till heliga konventioner, så kan vi se på USA. USA använder ett fastställt tak för sin invandring och har den inte en tillräcklig demografisk spridning, så fylls inte kvoten det året, man nöjer sig med mindre, för att minska immigranternas etniska slagsida.

I detta läge kan omöjligt Kristersson göra annat än lämna förhandlingarna med S. Annars tappar han inom en månad 5 % av sina väljare.

Den som lyss
nade på Centerns A W Jonsson i P1 Morgon inser hur långt galenskapen gått i politikerkretsar. Jonsson ansåg att "får vi bara lägre trösklar in till arbetsmarknaden för nyanlända" så löses alla problem.
Intervjuaren: ”Men integrationsproblemen har diskuterats i decennier utan resultat.”
Anders W Jonsson fick plötsligt ”tunghäfta!”
Med Stefan Löfvens besked idag fortsätter det medvetna förstörelsen av Sverige, från 5 riksdagspartier och folk är nöjda!

Metoden är att låsa fast medborgarna med bosättarna och då spelar det ingen roll vad väljarna röstar på eller anser, det blir migrantvännernas politik som bestämmer. L och C vet också, att man framöver kommer att ligga bra till hos MSM, SVT och DN kan andas ut.

2 kommentarer:

  1. Noll invandring är Sveriges enda chans att rädda välfärden och rädda vårt land från misär och rutschkana ner i välfärdsligan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och, inte minst viktigt, från att tas över av muslimer.

      Radera