fredag 24 juli 2020

DN förstår inte vad ordet ” Happiness” står för!

DN går från klarhet till klarhet och de hänger inte med ords betydelse i den moderna ordboken. DNs lögner kan vara hur absurda som helst men hur fantasifulla de än är, så är de inget att bemöta. De är inte allvarligt menade, de har ingen seriös avsändare som går att resonera med. De går bara vidare med nästa text.

I en artikel skriver DN att: ”Nigeria kan rädda Europa från framtida åldersfälla. Världens befolkning kommer att bli betydligt mindre än man tidigare trott, visar en uppmärksammad studie som publicerats i den ansedda tidskriften The Lancet. Barnafödandet minskar dramatiskt inte bara i Västvärlden utan även i Asien och Latinamerika. På sikt kommer hela världen att bli beroende av kraftigt ökad migration från Afrika. I synnerhet från Nigeria, den regionala jätte som kommer att gå om Kina i storlek. ”

I en tillhörande artikel går man på djupet och intervjuar en afrikansk kvinna. På klassiskt manér ser vi naturligtvis en leende kvinna iklädd västerländska kläder tillsammans med några småbarn och som av en händelse är hennes namn det positivt klingande ”Happiness!” Det DN missat är att Happiness är en vanlig pseudonym för en nigeriansk kvinnlig "kulturarbetare" = en prostituerad!
Happiness: ”
Ingen dum idé att bjuda in oss att arbeta ett år eller två!”
Nigerianska Happiness Ehimen, vars resa slutade i ett libyskt fångläger, hoppas att hennes barn ska få lagliga vägar att söka sig till Europa i framtiden.

EU vill genom sin massimport av afrikanska kvinnor göra om hela EU till ett horhus. Vad skall nu sossen Helen Fritzson säga? Hon vill att EU skall anta de svenska lagarna om prostitution och sätta sexköpare i fängelse! Bryssel är idag numera inget undantag, det finns idag ett stort utbud av sådana "tjänster" i Bryssel, är det därför alla vill arbeta i Bryssel?

DN serverar en ovanligt smaklös soppa. Det verkar som tiden stått stil på DNs redaktion. Hur många gånger har inte DN och övriga i MSM och SVT kört med att invandringen räddar pensionerna. Det är som ett pyramidspel! Det obehagliga med artikeln är att det ses som självklart att det behövs en befolkningsökning och att folk uppenbarligen köper DN:s missvisande rubrik och ingress som fakta och drar slutsatser utifrån det.

Varför afrikaner ska flytta till Europa förklaras inte. Men det är väl som hittills att det internationella transatlantiska storkapitalet, Big Tech och Big Oil och Big Pharma hela tiden kräver allt större marknader och allt fler konsumenter så att de växlar som ställts ut på en hela tiden ökande avkastning på kapitalet ska kunna lösas in. Mer av samma kan man säga. Ja det är en sorts pyramidspel som inte kan eller får avbrytas verkar det som. Artikeln i The Lancet har sin logik. Det är makten som talar. Den makt som ligger hos nätverken runt Wall Street och det demokratiska partiet i USA. Där hittar vi hjärtat i det som brukar kallas den nya världsordningen.

Inte en enda av kommentarerna till artikeln verkar tycka att detta låter som någon superidé. Hur fan kan DN på allvar tro att någon idiot tror på detta trams längre? Helt otroligt. Det är så sjukt att man knappt tror att det är sant.

Det är ytterst få, förutom DN, som tycks lyfta upp studien i syfte att argumentera för mer invandring. Sky News har en sån här text, illustrerad med en bild från Lagos. Hur många är det som går och drömmer om sådana gatuvyer hos oss?

Samtidigt som DN skriver att vi behöver importera arbetskraft, kan vi i andra MSM läsa följande: ”Främst ökar arbetslösheten bland ungdomar. I juni gick den upp med 8,7 procent till 32,3 procent, enligt Statistiska centralbyrån.När siffran säsongrensas, det vill säga rensats på säsong- och kalendereffekter, och utjämnas landar ungdomsarbetslöshet på 28,7 procent. Det är en nivå som inte uppmätts sedan finanskrisen. Vid slutet av 2009 låg vi på ungefär 26 procent i ungdomsarbetslöshet, säger Daniel Samuelsson, utredare på SCB.”Inga kommentarer:

Skicka en kommentar