torsdag 23 juli 2020

De ruttnar uppifrån – fiskarna och samhället!

BLM kravallerna vi ser nu, är ganska säkert iscensatta distraktioner från det som egentligen händer. George Soros stötar allt som kan påverka samhället negativt, har skänkt pengar till BLM. Tidigare har andra organisationer bussats runt i USA och tillåtits skapa kaos. Det här visar att polisen i Sverige är beordrad, att inte ingripa när kaoset kommer från regimkontrollerat håll.

Att det kan tas i med hårdhandskarna visar med all tydlighet hur polisen agerar när NMR skulle demonstrera. NMR ses som allvarligt systemhotande, eftersom regimens tentakler inte kontrollerar dem. Så polisen kan om den vill och att de blivit beordrade av regimen!
Man vet att om när polisen inte gör något, så är det en del av bröd och skådespelare/filmindustrin. BLM och andra kaosorganisationer är inte systemhotande på riktigt, utan dom får hålla på ett tag så människor kan förfäras ett tag och sedan kommer de att försvinna. Det är helt enkelt iscensatta kravaller som det är meningen ska leda bort uppmärksamheten från de egentliga problemen. Valutasystemet håller på att krascha genom skuldmättnad efter EU överenskommelsen. Ett mycket större och mer systemhotande problem för vårt genomruttna etablissemang.

Hela det svenska samhället har förändrats i grunden. En ung tjej går inte förbi en samling unga Mena-migranter. Den chansen tar hon inte. En svensk person som får en hyreslägenhet i ett ghetto flyttar inte dit. Barnen skickas inte till en kommunal skola, där övervägande delen av eleverna är invandrare. Allt färre svenskar besöker vissa bibliotek eller badhus.

Migranterna tro sig då ha tagit över och menar att nu är det vi som bestämmer, bara för att de sedan upptäcker att verksamheterna läggs ned. Omvänt växer det fram privata alternativ. Ett exempel är hur föräldrarna i Sorsele startade en egen fotbollsklubb för sina barn, när vuxna ensamkommande invaderade kommunens klubb. Kommunens klubb existerar knappt idag. Ett annat exempel är att färre svenskar och assimilerade invandrare går med sina barn till bibliotekens utbud av aktiviteter för yngre. Istället anlitas slutna fritidsaktiviteter samtidigt som bibliotekens öppettider blir allt kortare och får allt färre personal. Det allra bästa exemplet måste ändå vara Arbetsförmedlingen. I slutändan blev det en myndighet för enbart migranter och nu håller större delar på att läggas ned.

Liberalen Nyamko Sabuni sa nyligen att vi har en integrationsskuld. Man kan inte få en skuld om inget har köpts! Lika lite som du kan anklaga en butik för att sålt dålig produkt om du inte har köpt något. Sabunis ord är tomma och meningslösa, eftersom det inte går att omsätta i praktiken. Det mångkulturella samhället fasar ut sig själv, medan nya friska alternativ växer fram och det är dit marknaden till slut kommer att förflytta sig.

Nu ska vi sitta hemma med påbjuden Covid-19 skräck om vi är sjuka, medan kaos BLM aktivister och poliser kramas, alternativt inte gör någonting, samtidigt skuldsätts vi för all framtid för att rädda EU. Ett redan högt skattetryck kommer att bli ännu högre, eftersom mästerförhandlaren godtagit att EU får beskattningsrätt i Sverige. VI kanske kan se framemot en avgift på på kontokortstransaktioner och ännu högre flygskatter. Politiker blir som vax när något om klimat kommer på tal och de har ingen aning om vad det handlar om, bara det handlar om klimatet!
Så här ser det ut i västvärlden idag. Etablissemanget är vänsteranstucket. Nymarxismen har via universitet och medier kopplat greppet om ideologiproduktionen. Identitetspolitiken bedöms på kort sikt inte vara systemhotande även om den nog är det på längre sikt eftersom den inte är verklighetsanpassad utan mer någon sorts ideologisk mångfalds-kuliss som kommer att vackla så snart det börjar blåsa på riktigt. Som någon sa: identitetspolitiken är det pris vi får betala för att kapitalet ska få vara ifred.

En sak som amerikaner (och vi) hade kunnat lära av det här är att även rättsväsendet är riggat. Det har aldrig tidigare varit så tydligt (i USA), ändå pratas det nästan ingenting om det bland amerikanska (eller svenska) konservativa. Varför stoppade inte polisen kravallerna? Igår hittade de en kropp i Minneapolis i en nerbränd byggnad som legat där i över en månad. De här människorna tilläts springa runt och bränna ner polishus och hela byggnadskomplex, uppenbarligen brände man alltså ihjäl människor också. Polisen antingen syntes inte, eller syntes, men agerade inte. Samma sak på många håll när man välte statyer, då var det snarare folk som samlats för att försvara statyer som riskerade att gripas. Trots detta så är de konservativa den mest polisdyrkande gruppen som existerar.

Till döden skulle de stå och skrika "blue lives matter" samtidigt som polisen står och tittar på när en mobb sparkar ihjäl dem. Varför gjorde inte polisen något? Varför diskuteras inte detta? Var det order från respektive polismyndighet i de olika städerna, eller var det på något sätt dirigerat från centralt håll? Jag vet inte, men bara det faktumet att det inte ens finns nån som ställer frågorna, utan att det bara mals på om AFA och BLM, är helt sanslöst. AFA och BLM är terrorgrupper som är lätta att hata och det är bra att folk hatar dessa grupper, men för samhällsutvecklingen är det allvarligare och viktigare att diskutera rättsväsendets roll.

Att Sverige mer och mer isoleras från omvärlden, beror på att "den humanitära stormakten" betett sig som svin.

Vårt militärindustriella komplex säljer vapen till Förenade Arabemiraten som bombar i Jemen. Foliehatten skulle inte bli förvånad om det efter "demokratiseringen" av Jemen, dyker upp svenska telekom-, elnät- och bankaktörer för att hjälpa Jemen. Det är nämligen så man tar kontroll över länder. Redan igår hade SVT Rapport ett inslag om Jemen och den hjälp Sverige skall bistå med!

Det är det här beteendet samtidigt som man polerar på "Sverigebilden" och gör långtgående moraliska anspråk som gör att en rad länder nu isolerar Sverige. För det kan väl inte vara så att någon som tror att det var för Covid-19 skull?

6 kommentarer:

 1. Allt som sker i USA är i dagsläget och i första hand i avsikt att få bort Trump.
  Om polisen i USA går in hårt mot BLM slutar det med inbördeskrig, Trump vet detta, det gör också Republikaner och Demokrater, BLM och Soros, och dessa vill inget hellre än att Trump tvingas till militärt ingripande, tänk tanken den dagen beväpnad BLM står ansikte mot ansikte med militären, tänk vad NYT, CNN gör med en sådan bild!
  Det innebär definitivt slutet för Trump.
  Vänstern spelar ut kortet inbördeskrig, inget offer är för stort för dem i kampen mot Trump.
  Vad som sker i Sverige är en bild av vad USA och resten av Europa kommer drabbas av om Trump förlorar och The Deep State med Clinton och Gates i spetsen vinner tillbaka makten.
  Det ser väldigt dystert ut för mänskligheten, demokratin och framtiden nu när vänstern och nyliberalerna förbereder det totalitära helvete vi trycks in i.

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Peter
   Jobbar inte alla besuttna för egen sak???och vin & skådespel åt pöbeln..
   Vill de inte ha ihjäl merparten av befolkningen som nu får uppleva-the economic meltdown??
   som är ett sk-ponsi scheme-vad jag greppat...

   Är Trump annorlunda?? hans stamtavla är inte, mig veterligen...
   Få presidenter har hamnat utan för "pedigrin"... 2 vad jag vet..
   Kan ha fel, som alltid.

   Mvh Per

   Radera
  2. Strukturen inom all rikedom och makt är relativ, min rikedom eller makt värderas utifrån värdet eller styrkan av din relativt min.
   Det betyder att för att vinna ekonomisk makt finns 2 vägar, 1. att jag blir rikare eller 2. att du blir fattigare. Oftast kombineras de 2, att lura någon på hans tillgångar.
   Med en sund moralisk kapitalism försöker jag tjäna mer än av det ÖKADE värdet av tillgångar.
   I en omoralisk rovkapitalism bryr jag mig inte om ifall summan av samhällets tillgångar ökar eller minskar huvudsaken är att jag kapar åt mig den större biten av kakan eller förlorar mindre än du.
   Det är den senare delen av ovanstående jag anser The Deep State lever efter, medans Trumpen för mig framstår som lite naivt gammalmodig då han verkar bry sig om att det Amerikanska samhället som helhet skall bli bättre.
   I Sverige ser vi exakt samma uppdelning, våra politiker skiter fullständigt i hur det går för Sverige bara de själva kan stärka sin ekonomiska och politiska makt, en osund, närmast psykopatisk, syn på livet och människans uppgift i livet.

   Radera
  3. Strävan efter makt & sk pengar är psykopatiskt??
   Varför vill nån styra någon annan??
   Var kommer det ifrån??
   Vi är inte vinnarna, i min bok.
   Jag är INTE Gud...
   Pengar är problem, va???
   Djuren fixar detta utan $??
   Ganska perfekt!!

   Mvh Per

   Radera
  4. Strävan efter makt och pengar ligger inbyggt i oss, det är en del av vårt DNA.
   Psykopatiskt blir det när människor hellre förstör andras värden än bygger egna, vi normala anser att en 100-meterslöpare som lägger krokben för sina medtävlare inte borde vinna, men det gör han i vårt samhälle, ett samhälle som numera ser att vinna loppet är mycket viktigare än hur det vunnits, en extrem form av individualism parad med nyliberalism, inom idrotten kallad vinnarskalle, jag först och alla andra kan dra åt helvete. Utmärkt illustrerat av flickan som fick knäskålarna krossade av motståndarens pojkvän.
   Så, strävan efter makt och pengar är en av våra starkaste krafter i byggande av samhället, samtidigt det som kan rasera ett gott samhälle, där är vi nu.

   Radera
 2. Lysande, Hatten!!!

  Jo, 2000 döda pensjos sparar 306 000 000 kr/år åt regeringen. /Fria tider

  Kan det vara så???vad diskuterar vi isåfall??

  Mvh Per
  SvaraRadera