måndag 20 juli 2020

När skall SVT och Media hålla sig till verkligheten?

De senaste åren har vi kunnat notera en enorm polarisering av det statsfinansierade media och av folket finansierade SVT. Media och SVT inte bara förvillar, förvanskar och vilseleder, de ljuger uppenbart och högst medvetet det svenska folket rakt upp i ansiktet. Lögnerna är förmodligen statsunderstödda sanktionerade. Att insinuera, tro eller påstå någonting annat, är en konspirationsteori som heter duga.

Aftonbladet
har under åren drivit sin Gilla Olika kampanj och granska SD. Dagens Nyheter redaktionen har flera gånger sagt till liberalerna att hålla käften. Man vill att integrations-assimilations-debatten skall förbli förvirrad. Man vill inte tala om det. De vet mycket väl att SD gynnas av alla typer av diskussioner kring invandringen.

Att media sysslar med stor påverkan gav SvD bevis på igen. Det är så fint inlindad och lite smygande och det är numera standard, så att påverkan till slut ger effekt på läsarkollektivet.

Många företagare har drabbas av Covid-19 när efterfrågan sviktar inte bara i turistnäringarna utan även i tillverkningsindustrin. Många permitteras från sina jobb. Men det är en somalisk taxichaufför som väljs ut att illustrera Covid-19 ekonomiska verkningar. Somaliern har fru och barn att försörja och då kan det betyda många barn. Han och frun måste väl planera familjen efter möjligheterna att kunna försörja den. Att köra taxi kan betyda stora svängningar i dagsinkomster och med största sannolikhet har frun inget arbete? Pandemin kunde de inte gärna förutse, men det kunde inte andra heller som idag sitter arbetslösa och har svårt att få månaden att gå ihop. Svarvaren Karlsson sitter arbetslös hemma i köket om dagarna sedan mekaniska verkstaden måst friställa pga exportminskning. Han har inte bildat stor familj som han idag i så fall skulle be socialförvaltningen ta ansvar för. Det är lika angeläget att göra reportage om honom, eftersom han också är värd att uppmärksammas och han kommer inte belasta skattebetalarna. SvD köptes av svenska finansiärer i New York och därför ser deras journalistik ut som den gör. Det var lite annorlunda när svenskt näringsliv ägde tidningen.

Det är precis så här det svenska folket ska uppfostras att tänka. Det är inte jag som är i centrum utan de utsatta grupperna. Så förvrids sakta men säkert sinnet på svenskarna. Fokus ska ligga på utsatta grupper, Punkt slut. På sikt urholkas majoritets befolkningens motståndskraft mot identitetspolitiken, Obehagligt är bara förnamnet.
SVT
vill inte vara sämre och på hemsidan hade de en film, om att vara hemlös under pandemin och att de självfallet pratat med en svart kille som till råga på allt har jobb. Men ingenstans att bo!

Kritiker har i åratal återkommande påpekat att den rådande migrationen är resultatet av balansen mellan push- och pullfaktorer. Det är en balansräkning, där Sverige dessvärre har en stor skev balans åt fel håll. Vi vet alla(om man inte är blind, döv eller vill lyssna) att ingen invandrare kommit hit för att slippa gemenskapen i hemlandet, njuta av vårt klimat eller få möjligheten att ingå i Somalias bandylandslag, utan att det enbart handlar om försörjning och bättre livsvillkor. Ger vi dem försörjningen på hemmaplan, kommer nästan alla att flytta tillbaka, utom kanske de som spelar i bandylandslaget. Okontroversiellt och humant. Detaljer om under lång tid de ska ha bidrag och andra detaljer kan diskuteras, men det centrala är att flytta den stora pullfaktorn till pushsidan.

Det är obegripligt att svenskarna bara sitter och glor på detta inför öppen ridå utan att göra ett jävla dugg, för att försöka hindra dårskapen. Vissa slår till och med nästan knut på sig själva i sina försök att rationalisera bort hur dysfunktionellt det svenska samhället har blivit. Det är helt jävla otroligt. Det här är ett ”wakeup-call” som framtida forskare kommer att förbluffas över de närmaste århundradena.

Vi vanliga svenskar kan inte göra något åt det.
Chansen finns i nästa val, att ändra på förutsättningarna radikalt med att rösta bort liberalvänstern. Alla har nog inte insett att dagens etablissemang inte har lojaliteter som är för svenskarna. Deras lojaliteter ligger någon annanstans. Det Trump håller på med i USA kommer att rensa ut eller iallafall begränsa dessa lojaliteter. När all korruption väller fram, kan vi agera. Men att gå och rösta vart fjärde år är dödfött, om vi inte röstar bort Bilderbergköpta politiker. Alla riksdagspartier är en serviceorganisation till de som egentligen bestämmer.
Det kommer inte att ta några århundraden att vrida nacken av århundraden gamla maktstrukturer, om det görs på rätt sätt. Därför är det viktigt att titta på Trump och hans åtgärder mot personer inom underrättelsetjänsterna och FBI.
Det är därför SVT och MSM går mer än "all in" för att på alla sätt framställa Trump som en komplett idiot! Foliehatten håller med om att Trump är speciell, men han får gjort något! Se bara på de amerikanska styrkorna i Europa som nu återkallas till USA och Europa skälver!
Covid-19 har han inte hanterat på bästa sätt, men många amerikaner känner att frihet att göra vad de vill, inte får inskränkas.
De flesta som dött är precis som i Sverige mörka i hyn!
Det kommer att bli jävligt annorlunda "post-covid!" Foliehatten vet inte exakt hur det kommer bli, men det kommer att bli annorlunda och bättre.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar