tisdag 7 juli 2020

Reflektioner över gårdagens krasch i den nya migrantpolitiken!

Dagen efter gårdagens krasch, där vi fick se den tänkta migrationspolitiska breda uppgörelsen falla samman som ett korthus - om inte det kommer en kompromiss i elfte timmen, får Foliehatten att reflektera över några saker. Där missade Stefan Löfven sitt livs chans att vinna tillbaka många SD väljare till fadershuset. Detsamma kan sägas om Moderaterna. Nu kommer invandringen dominera även nästa val och SD kommer bli större. Foliehatten har länge tyckt att Löfven är en kuliss som inte vågar/kan vissa internt i partiet, att det är han som bestämmer. Han ställer bara upp på pressträffar, där han läser från ett papper, där makten i partiet skriver vad han skall säga. I SRs partiledardebatt för några dagar sedan skickade S – Mikael Damberg. Det om något visade, att vi snart ser ”exit” Stefan Löfven!

Idag på morgon hos Morgonstudion, fick vi bevittna en riktig komisk teater. Morgan J sitter vid samma bord som Maria M S, men vill inte debattera vad som hände igår, så det blev enskilda intervjuer. Foliehatten gissar att Morgan tänker för mycket på sin "käresta" och därför kan han inte samla sina tankar!

Narrativet har varit oss många, att det är lilla extrema MP och inte S och M som själva drivit på massinvandringen. Detta faktum vill inte riktigt sätta sig i det allmänna medvetandet. Alla skyller på MP!
Man glömmer att det var ”Stridshingsten” som först gjorde upp med MP och sedan har Stefan Löfven fortsatt på samma linje. Foliehatten betraktar alla som tror att MP varit den drivande politiska kraften som direkt svagsinta. Särskilt när man ser det massuppbåd av tunga sossar som nyligen gick ut och krävde fortsatt öppna gränser.
Man kan också dra den säkra slutsatsen att S är djupt splittrade och det är falangen med ”fri invandring” som har majoritet och Stefan Löfven har fått dansa efter deras pipa! Till Löfvens heder kan man ändå ge honom en liten eloge. Av de uttalanden vi såg från honom förra vecka, insåg han då, att Sverige inte kan hålla på som man gör. Med uttalandet och kursändringen i Sydsvenskan, om inget volymtak, visar det också, att det är inte Stefan Löfven som bestämmer i partiet!

De socialliberaler som kritiserat den nuvarande och tidigare migrationspolitiken, så finns det gott om dem. Nyamko Sabuni förlorade jobbet som integrationsminister under Reinfeldt på grund av sin frispråkighet. Den siste socialliberalen i Centerns riksdagsgrupp, Staffan Danielsson, brukade inte heller skräda orden (det var därför som han till slut sparkades från sin riksdagsplats av Annie Lööf).

Vi skall också ha klart för oss, att 95% av de som kommer idag inte alls några verkliga flyktingar, utan rena rama "ekonomiska migranter" - lycksökare som ofta aldrig kommer att bli produktiva medborgare, fuskare, och blivande kriminella som allesammans sveper sig i "flyktingens" mantel. Dessutom får de hjälp med denna hantering av ett aktivistiskt MSM och SVT. Den stora skandalen är, att de inte behöver vissa upp papper på vem de är och att många har flera identiteter!
Pull-faktorn i Sverige är att man kan ta plats i det klanbaserade parallellsamhället och antingen jobba svart eller syssla med kriminalitet. Man behöver inte ens söka asyl. Det är bara att köpa in sig i en säng i en svartuthyrd lägenhet i Rosengård/
Tensta. Om man trots allt skulle bli påkommen, är det bara att vägra lämna landet och jobba på som vanligt.

Migrationsverkets beviljande av PUT har mer eller mindre spårat ur. Nu beviljar man
ett par från Venezuela PUT. Asylskälet var att kvinnan led av ångest och mannen har höftproblem. De angav också, att de i egenskap av att vara en välbärgad kirurgfamilj är särskilt utsatta för rån mot äldre i Venezuela.
”Migrationsdomstolen delar Migrationsverkets bedömning att det föreligger synnerligen ömmande omständigheter på grund av Gonzales hälsotillstånd. Domstolen anser vidare, också i likhet med verkets uppfattning, att en utvisning av honom för närvarande står i strid med artikel 3 i Europakonventionen.”

Alla invandrar muppar bortser totalt från pull-faktorerna som specifikt lockar migranter till just Sverige (och inte till t ex Lettland eller Estland), likaså bortser de från fenomenet kedjeinvandring, att personer från samma klan/släkt eller samma bygd bildar nätverk som drar hit allt fler och de hjälper varandra, in till de svenska köttgrytorna. Det finns uppgifter på nätet hur en syrisk släkt har etablerat sig i Södertälje genom att först "skicka" en "flykting" som sedan lyckas att ta hit "hela släkten." På drygt fem år har denne man lyckats få hit nästan 1000 av sina klan/släktingar. Foliehatten undrar lite stilla, hur detta öht är möjligt. Med fortsatt massinvandring som det verkar bli, kan detta ske närmast systematiskt, år efter år, utan den minsta lilla uppmärksamhet i media.

Fakta är enligt Novus undersökning som SVT presenterade häromdagen att:
8% av svenskarna som vill ha ökad invandring är inte en majoritet.
63% som vill ha minskad invandring är det däremot.

Sossarna är inte längre ett arbetarparti med brett folkligt stöd . I stället har de omvandlats till ett småborgerligt parti av samma typ som V, C och MP. Ett parti som framför allt företräder de akademiker, statliga och kommunala tjänstemän och andra av samhället finansierade grupper. Det är orsaken till att de driver en politik med oreglerad invandring.

Det som förvånar är att personer som inte tillhör dessa grupper fortfarande röstar på dem och det beror på att det akuta hotet är bolånekostnaderna för det mycket högt belånade svensken. Man prioriterar med plånboken och väljer det parti som man tror kan parera problem/hot mot deras ekonomi. Personer till "höger" väljer M för ett par hundralappar i sänkt skatt. Personer till "vänster" väljer S för ett par hundralappar mer i A-kassa eller något annat stöd.
Inte förrän ”
någon” står med automatvapen i köket och vill ha bilnycklarna kommer man prioritera annorlunda.

1 kommentar:

 1. Somliga konton sväller betänkligt.
  Enligt Anders Leanders blogg är Löv'en god för 90 000 000 kr & hur gick isåfall det till??
  Är det långsökt att anta, att invandringen har blivit en födokrok för mindre nogräknade politruker??
  Något drar ju helt uppenbart sedan läxge & över partigränser...

  Mvh Per

  SvaraRadera