fredag 17 juli 2020

Miljöpartisk minister anklagar svensken för att vara rasist!

Svenskar har sällan avkrävt sanningen eller konsekvenserna bakom något, vilket tillm politikerna skapar ett för långt avstånd som de gärna utnyttjar och med tiden lägger helt egna samhällslinjer och beslut. En demokratisk process upplevs som "onödig" av folket, och röd media och röda politiker är inte sena med att springa förbi sömngångarna. 68-vänsterrn kan bara tacka. Som bekant älskar rött att domdera. Vänsterns offerindelning och grupper kom sedan att dominera allt mer av invandringsdebatten, och billiga floskler och trohet till Allas lika värde gjorde att det blev "en klang" av någonting ytligt men starkt som nästan alla kuvade sig under. Man drev det längre och längre med manipulation och mer subtila straff, och nu liknar det religion. I grund och botten är det en ren krigsförklaring mot Sverige som suverän nation.

Makten har sett till att det är straffbart (HMF)att skriva eller gnälla något negativt om Islam och hedersvåld och alla andra sjuka yttringar som kommit med mångkulturen genom invandringen, de behåller bara och utvecklar sina kulturer och synsätt på saker och ting. Frågan är i stället om det är eftersträvansvärt för en så liten och speciell nation som Sverige att koloniernas av alla som vill och alla kulturer som får för sig att fortsätta här.
Svenskar är rasister enligt MP ministern Åsa Lindhagen(ÅL). Hon konstaterade detta efter det att det i en Novusundersökning kommit fram att svensken ser negativt på att bo granne med någon från MENA/Afrika eller som är muslim.
ÅL: ”Det bekräftar att vi har ett stort problem med rasism i Sverige. Det är något som kan försvåra för människor att få en god start i Sverige – dels om man har flyttat hit, men också för människor som har bott länge i Sverige, säger hon till Dagens Nyheter.”
I en panelsamtal arrangerat av BLM Sweden slog Åsa Lindhagen fast att det finns en strukturell rasism i Sverige. Hon var där för att ”ta till sig av rörelsens budskap” och hade ingen kritik mot initiativtagaren Aysha Jones syn på svensk historia:

Aysha: ”Sverige är inte svenskt, Sverige tillhör samer. Sverige är fortfarande i min mening kolonisatörer i den meningen att landet inte tillhör de som kallar sig för svenskar i modern tid.”

Tillhör man MP finns bara en åsikt. I en debattartikel i ETC skriver ÅL:
Det är allvar nu. Budskapet från SD:s företrädare är glasklart. Människor i Sverige ska vara tysta när de ogillar något som SD gör. Detta är ett agerande som hör hemma i diktaturer. Det är hög tid att säga stopp. Vi lever i tider när vi ser hur allvarliga händelser avlöser varandra och hur Sverigedemokraterna ständigt står i centrum för det som sker. Gemensamt för dessa händelser är att de pressar gränserna för vad som är acceptabelt i en stark och välmående demokrati. ”

Innan ÅL blev jämmergnällsminister var hon borgarråd i Stockholm och hennes framfart och givmildhet till invandrare och organisationer var ökänd. Hon beviljade hundratusentals kronor till den terroranklagade föreningen "Islamic Relief" för att utföra olika invandrings -och integrationsåtgärder i Sverige. "För i strid med just reglerna fattade hon också ensam beslut att från socialnämnden ge islamisterna Islamic Relief 300 000 kronor för “flyktingboende” som i själva verket var en plats för illegala. Gissningsvis enbart muslimer.

Strax innan nyår skrev Åsa Lindhagen och fågelboet Amanda Lind i en artikel Expressen, att de är oroliga över hur hatretoriken breder ut sig och vill på internationella dagen för mänskliga rättigheter förklara för svenskarna hur det ligger till och hur dessa element ska bekämpas.
”Vi lever i tider där mänskliga rättigheter är hotade och demokratiska grundprinciper ifrågasätts. Här i Sverige varnar Säkerhetspolisen för att radikalnationalistiska och främlingsfientliga idéströmningar växer, främst via internet
Det är krafter som sprider hat mot olika grupper och bidrar till en avhumanisering av människor.”
När vi med invandring fått kulturer som inte vet vad mänskliga rättigheter (läs skyldigheter) och de tillåts sprida sitt hat i föreningar, skolor och moskéer, blir också problemen därefter. I förlängningen är det ett allvarligt hot mot vår demokrati när människor skräms till tystnad.
Åsa/Amanda: ”Det är hög tid att stå upp för mänskliga rättigheter och mot rasism
Arbetet måste bedrivas på flera fronter samtidigt och vi måste arbeta tillsammans.”

Första insikten allmänheten måste nå fram till att den etniska splittringen vi ser i Sverige idag inte beror på "flyktingmottagande" utan medvetet genomdriven politik.
Den andra insikten är det inte är ett unikt svenskt fenomen utan har genomförts lika cyniskt och målmedvetet i hela Västeuropa.
En klok och bildad man som såg det komma var den konservative brittiske parlamentsledamoten Enoch Powell som i sitt berömda tal, redan 1968, sade :
”It's like watching a nation busily engaged in heaping up It's own funeral pyre.

Mångkulturförespråkarna vet/inser inte vad det mångkultur innebär. De har en låg grundförståelse för vad som man normalt läger i begreppet och dels underskattar man normalt utmaningarna och överskattar vinsterna.

Många tror att det i första handlar om: mat, dans, musik, religion och hudfärg. När det i själva verket går mycket djupare än så, det handlar om i stort sätt alla sociala företelser. Det handlar om hela synen på individen, familjen, näringsliv, civilsamhälle som alla relaterar till kultur. Det är därför man inom kultur sfärerer umgås mycket mer friktionsfritt, får mindre konflikter och högre tillit samt har lättare att dra åt samma håll.

Det är därför man inom näringslivet försöker få till en företagskultur, inget bolag skulle se det som önskvärt med massa olika företagskulturer på samma arbetsplats. Och det är en av flera anledningar till att Sverige historisk haft hög tillit, högt förtroende till institutioner m.m. Och negativa saker som konflikträdsla, consencus strävan i alla lägen.

I liberalvästerns identitets och maktstruktur värld, är alla kulturer egentligen lika, ie kulturrelativism. Negativa kulturyttringar relativiseras, det är därför som Margot Wallström kan förklara för saudierna att det är dåliga/extrema/ omoderna muslimer. Egentligen vill alla ha det perfekta socialistiska maktegalitära samhället, där allt är jämnfördelat. Alla grupp skillnader är ett bevis på gruppmakt-strukturers, som t ex könsmaktsordningen och post-kolonialism.

När alla väl blivit jämlika och förtryckt upphört, kommer alla att bli toleranta, miljömedvetna, icke patriarkala, hänsynstagande, artiga, pappalediga, hbtq omfamnande Stockholms intellektuella miljöpartister. Åsa Lindhagen anser att svensken är rasist och islamofob om man inte gillar muslimsk kultur. Multikultiförespråkarna tror sej vara motsatsen, trots att man ogillar i stort sätt alla dessa kulturyttringar, men man ursäktar sig med att dra på sina maktanalysglasögon för agendans skull.

1 kommentar:

  1. Åsa bor i ett "helvitt område i Enskededalen hon är ännu en HYCKLARE
    i etablissemanget som vill att andra
    ska göra det hon inte vill.....
    HYCKLARE HYCKLARE

    SvaraRadera