tisdag 14 juli 2020

Politikerna håller på att krata manegen ren för ett kommande regimskifte!

Många är inte medvetna om, att den svenska ”djupa staten” är den ”stat i staten” som egenmäktigt sätter sig över lagstiftningen och har bland annat tvingar på oss mångkulturen. Den tidigare chefredaktören för Världen idag, Carin Stenström, har skrivit en mycket träffsäker och tydlig krönika som uppmärksammats på nätet men inte i varken SVT eller MSM.
Stenström: ”Utan tvekan är det så, att Sverige ockuperats inifrån. Dolda makthavare, med verklig makt drar i trådarna och Löfvenregimen får sprattla med. Många känner att en gräns passerats och att Sverige befinner sig i en utförsbacke som inte kan brytas. Utvecklingen har pågått länge med små steg. Från en samhällsförvaltning präglad av hederlighet och sparsamhet har vi fått en samhällsöverbyggnad som håller på att utarma och förlama landet. Vi har blivit små robotar, lyhörda för överheten, blinda och döva för våra medmänniskor, ytliga, med ett snävt fokus på vår egen framgång, välstånd och tillfredsställelse.”

En liten tjockare djupa-staten-välling är att den svenska djupa staten kontrollerar i Sverige ägandet av företag som tillhandahåller banking (pengaskapande), telekom-infrastruktur, betalningsinfrastruktur, kraftförsörjning och vapenhandel.
Ett flygbolag ägs också av samma intressenter. Vi ser politikerna nu ta fram lagar som skall hindra sk. "hostile takeovers" eller fientliga uppköp av
svenska strategiskt viktiga bolag. Vilket bolag kan den lagstiftningen vara tänkt för, tror vi? Vidare så jobbar politikerna också på att ta fram ett "räddningspaket" för det skandinaviska flygbolaget. Globalismen har medfört att det skandinaviska flygbolaget köpt nya fina Airbus-flygplan som leasas från Kina. När flygbolaget plötsligt en dag får knackig ekonomi, kan kinesiska finansieringsbolag tänka sig att ta aktier i flygbolaget som betalning för utebliven flygplansleasing. Det får naturligtvis inte hända. Då ska skattebetalarna komma till undsättning med miljarder.

För att vidare rädda det som räddas kan, säljs ABB Powergrids -kraftnät och elförsörjning - till japanska Hitatchi. Det bolaget ägs av japanska intressen. Kina måste hållas utanför inflytande - inget inflytande i ett skandinaviskt flygbolag, Huawei är kineser och därför är de diskvalificerade och får inte leverera 5G-systemkomponenter.
Det som inte fick komma fram, har nu kommit fram, att det svenska telekom-bolaget har ett samägt bolag som också använder kinesiska systemkomponenter i sin 5G-utrustning. Bolaget som Sveriges djupa stat jobbar med heter Panda Electronics. Det samägs tillsammans med kinesiska staten och har kopplingar till kinesiska militären.

En verklighet trots att farliga Kina är så ”ini helvete”
farliga, kan vi läsa i vår fina media och höra våra politiker säga. Vi har sett den moderaterna ekonomisk-politiska talesmannen skrika om, att det minsann ska finnas restriktioner mot Kina. Handelshinder och sanktioner och samtidigt har det svenska telekom-bolaget ett samägt bolag tillsammans med intressenter i Kina och deras militär för komponenter som används i 5G-utrustning. Foliehatten undrar hur underrättade våra politiker är, vad som pågår i industrin?

All politik från det politiska etablissemanget syftar till att fungera som en service-infrastruktur till dom här olika bolagen och dess ägare; ägare som inte har någon som helst lojalitet till folket i Sverige. Kvar till politikerna när det här nätverket fått sin lagstiftning och finansiell hjälp blir att ge mer pengar till alla i det migrationsindustriella komplexet, polisen och rättsväsendet.

Kvar till folket blir inga skattepengar och symbolfrågor som könsneutrala toaletter, HBTQ frågor och frågor som är minoriteters identitetspolitik ställd mot varandra. Visst förekommer svensk myndighetsaktivism, men det är aktivism i relativa skitfrågor, lite som att den djupa statens kolonialfasoner genom företagsnätverk är det som styr på riktigt och till politiken lämnas frågor som ser ut som att politikerna får spela i Paralympics.
I svensk mediadebatt läser vi,
att det är det mest synd om de svarta i BLM eller judarna i #jewishprivilege eller är det mest synd om bögarna på Pride? Expressen vet, att om bara Kristersson skärper sig och håller SD utanför inflytande, blir det bra för Sverige och då kan partyt fortsätta. Frågan är bara, hur länge till?

De styrande politikerna börjar få ”kalla fötter” och de förstår att ett regimskifte är på gång. De har redan börjat kratta manegen för att komma undan och början skylla på ”djupa staten.”

Tjänstemannaaktivism är ett gissel, men det är en följd av politikerklassens göranden och låtanden, tillsättningar och övers
eende. Sedan kan politikerklassen göra anspråk på makten, men skjuta ifrån sig ansvaret och låta lojala eller plikttrogna underhuggare trädda fram om det krisar som Anders Tegnell gjort. Ett ännu större problem blir det vid ett regeringsskifte, så att den vänsterblivna djupa staten följer sin egen aktivistiska agenda.
Problemet är sannolikt störst på chefs- och mellanchefsnivå, högre upp hierarkiskt på myndighetsnivå. Bara ett steg ner från politikerklassen.
Foliehatten misstänker att det råder betydande tolkningsfrihet i denna sfär på olika myndigheter. Migrationsverket är ett bra exempel.
Man kan alltid fundera på hur mycket som faktiskt förändras vid ett regeringsskifte.
Hur reagerar media? Blir det opportunt att vara borgerlig? Vad händer inom staten? Ska vissa tjänster besättas på nytt? Ska vissa avvecklas? Blir det motstånd på tjänstemannanivå eller förändras ingenting i det att förvaltningen i mycket sköter sig själv? Kan man ens tro att nästa regering genomför så stora reformer att det blir gnissel i maskineriet?

Foliehatten anser att varken tjänstemän eller politiker ska komma undan sitt ansvar och de felaktigheter de begått. De har satt sig över samhällets normer och de måste alla ställas till svars. Första steget är att avslöja och exponera aktörerna.

Foliehatten lägger några drastiska förslag. Yrkesförbud borde vara en lämplig åtgärd för dessa vänsterlutande tjänstemän, om de inte utför eller lyder de politiska order som utgår från den nya regeringen, så fråntas de alla förmåner som erhållits och intjänats samt döms till långvariga fängelsestraff för landsförräderi..
Valet som erbjuds dessa tjänstemän är att frivilligt avsluta sin anställning i stat eller kommun och söka sig ett arbete på annat håll där deras vänsterinriktning inte stör samhällets utveckling och framtid.
De media/journalister som stött och propagerat för utvecklingen som lett till kollapsen, samt deras ägare, såväl juridiska som fysiska personer skall ställas till svars och genom konfiskation fråntas möjligheten att påverka landet i riktning mot kaos och vänsterdiktatur. Ägare och journalister skall ställas inför rätta för landsförräderi med fängelsestraff.

1 kommentar:

 1. För att ta upp ett par saker..
  Tjänstemannaktivismen började med Palmes avskaffande av tjänstemannaansvaret. Borgarna var med på detta, antar att även de såg möjligheterna vid ett eventuellt regeringsskifte, dvs att även DE skulle kunna få in sina aktivister i systemen.
  Gramsci har en del ideer om detta.
  Att något sådant som "upproret på UD", de 261 som undrade vad de skulle göra om det blev maktskifte, kan förekomma i ett civiliserat land är mer än oerhört!
  Det försvann iaf snabbt från media. Men de anställda finns kvar och fortsätter sin subversiva verksamhet. Inifrån och utan störande hinder.
  När jag arbetade på storföretag fanns alltid en arbetsbeskrivning som skulle följas.
  Finns inte sånt inom förvaltningen? Aldrig funnits?
  Öht känns det som om under senaste tiden/året vänsteraktivismen verkligen påtagligt har ökat, enormt..Tänk AFA BLM..
  Utan något som helst motstånd i MSM.
  Tur att jag är gammal och slipper se slutresultatet - men skyll INTE på mig!

  SvaraRadera