måndag 13 juli 2020

Sverige kan jämföras med regeimer i gamla Sovjet!

Aktivister har tagit över hela den svenska statsapparaten inklusive rättssystem, man inte bara förvillar, förvanskar och vilseleder man ljuger, frihetsberövar och karaktärsmördar lika naturligt lätt som vilken annan totalitär stat som helst.
Ett bra exempel är behandlingen av Julian Assange och den påstådda våldtäkten.

Att tro detta system skulle hålla tillbaka eller tillåta någon slags opposition på sikt växa till sig blir endast till självbedrägeri. Detta system är långt mer hänsynslöst radikalt, än de allra flesta kan tänka sig.

Vad som pågår i Sverige får Foliehatten osökt tänka på, Erich Honneckers DDR med Stasi eller Nicolae Ceaușescus Rumänien och Securitate. De upplevdes på sin tid som hänsynslösa, radikala och repressiva. Hjärntvätten var massiv och till slut föll dessa stater sönder, trots att de hade både en långtgående indoktrinering, grymma säkerhetstjänster och inget Internet.
Sovjetunionen och alla deras satellitregimer i det gamla östblocket var genomkorrupta, precis som Sverige är idag. Så varför skulle inte Sveriges repressiva stat med sossarna i spetsen, kunna falla sönder? De har redan tappat taget och allt förnuft, där de sitter i sin egna lilla värld, utanför verkligheten. Det är dags att vädra ut korruptionen och bygga något nytt, bättre Sverige.
Den gamla kommunismen och vår vänsterliberala livsstilsliberalism som vi nu har, berikar några få på de mångas bekostnad. Allting privatiseras för att berika de få. Resultatet för invånarna blir som i de gamla kommuniststaterna. Det blir ett privatägt Nordkorea. Sverige har tappat balansen. Vi ska inte ha kommunism, men heller inte ett privatägt Nordkorea. Vi ska tillbaka till ett demokratiskt styrt mitt-emellan-läge. Precis som man på ett individuellt plan behöver balans och lugn och ro i livet, så behöver man balans i samhället.

Nuvarande systemet driver aktivism byggt på upplevt hat. Man vet inte riktigt vad man hatar. Men det är bra att man hatar något för hat är en drivkraft.

Om Trump vinner 2020 så kommer USAs regering att fortsätta blottlägga den "djupa staten" och försöka motverka korruptionen. Det kommer under 2020-2022 påverka även den djupa staten i Sverige så pass mycket, att den förlorar i inflytande. Foliehatten tror den kommer förlora i inflytande så pass mycket att M+SD+KD kan släppas fram. Den som lyssnade till Anna Dahlberg i Panelen i Godmorgon världen i P1 igår kunde inte undgå att höra hennes återhållna vrede i ord och ton. Vreden gällde Löfvens val av MP före M i flyktingpolitiken. Makten före Sveriges väl, menade Dahlberg. Hon var övertygad om att Löfven härmed spelat bort sin chans att vinna valet. "Det var en fribiljett till Kristersson in i Rosenbad.
Det kommer aldrig att tillåtas om Joe Bidén vinner. Då kommer Sverige stoppa tillbaka båda armarna i syltburken. Skicka Carl Bildt till Ukraina och fortsätta sälja vapen till alla krigande nationer som Joe Bidén kommer kriga mot och då blir det en återgång till det gamla korrupta skiten igen.


Vi får hoppas att Trump får sin andra period. Djupa staten försvagas, NATO försvagas osv. NATO-samarbetet knakar i fogarna. Det gör NATO svagare. Vissa hävdar att NATO inte kan överleva en till period med Trump.

Ändringar har genomförts i FBI och CIA. De konspirerande cheferna har ersätts med chefer som har andra lojaliteter och när CIA garnityret byts ut, har folk börjat prata borta i USA. Det finns saker som tyder på att lojaliteten inom CIA ändrats. Nu senast när Italien ”råkade snubbla” över 15 ton knark. Att IS skulle smuggla 15 ton knark finns inte på kartan. Det är underrättelsetjänsterna som håller på. Att detta "råkade hittas" kan tyda på att underrättelsetjänsternas lojalitet till den djupa staten håller på att brytas upp. Den av djupa staten inslagna vägen kommer att "ligga fast". Det är där vi skiljer oss åt. Det behöver också rensas hos svenska myndigheter och det rejält!
Det är bra för att få världen mer multipolär igen och därmed ge Sverige mer nationellt manöverutrymme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar