fredag 10 juli 2020

Ränderna går aldrig ur "Svammel Ylva Johansson!"

I början av veckan hölls ett digitalt EU-ministermöte, där en av punkterna var den omfattande människosmugglingen över Medelhavet. Innan mötet gick vår eminenta EU-kommissionär Ylva Johansson ut och sa att hon ville sätta press på ministrarna för att låta den illegala migranttrafiken öka ytterligare. Ylva uppmanar medlemsländerna för ”stöd och solidaritet” från medlemsländerna och att ”fler EU-länder borde hjälpa till att ta emot de som kommer över Medelhavet. Sommaren är här och då väntas också smuggeltrafiken öka över Medelhavet. En smuggeltrafik som organiseras av hjälporganisationer. Hjälporganisationer, Sverige och EU finansierar och uppmuntrar "migrant-smugglare" som bidrar till stora välfärdsflyktingströmmar. En "svart marknad" som bara växer utom kontroll för EU och som omsätter miljarder.

Foliehatten tycker hon detta är helt fantastiskt. Här hemma debatterar politikerna i regeringen om att kanske få till en överenskommelse för att minska invandringen, samtidigt sitter Ylva Johansson nere i EU och "gastar" om att öppna gränserna för massiv invandring till Sverige.

Foliehatten undrar om Ylva Johansson är en komplett idiot? Inser hon inte, att flera länder ”aldrig” kommer att ta emot en enda s.k. flykting. Hon tycks leva kvar i det gamla Sverige, där hon och sossarna kunde ”tvinga” kommunerna att ge invandrare förtur på bostäder och påföljden blev att svenska ungdomar blev utan bostad! Hennes böjelser för att "tvinga" hela EUs befolkning kan sluta i en krasch. Den förda migrationspolitiken kan bli EU:s undergång och fall.

Av de över 700 000 asylsökande som kom till EU förra året, så räknas inte ens 20 000 som flyktingar! Alla är ekonomiska turister! Ovanpå dessa kommer sedan arbetskraftsinvandring, anhöriga och ett större antal s.k. ömmande skäl, naturligtvis inklusive anhöriga till alla grupper! Totalt ligger det någonstans mellan 1-1.5 miljoner årligen och max 2 % är flyktingar!
Nu är Foliehatten riktig elak när han önskar att EU blir utsatt för samma migrantvåg som 2015 och att Sverige drabbas på samma sätt. Då kan vi se fram emot en rejäl systemkrasch i skola, vård, bostäder osv. Kommunerna kommer att protestera hej vilt och regeringen kommer att sitta i krismöten.

Ylva Johanssons politiska karriär:
Kommunistisk ungdom drev hennes kandidatur inför riksdagsvalet 1988.  Riksdagsledamot för Vänsterpartiet kommunisterna åren 1988-1991.
Blev socialdemokrat 1991.
Skolminister 1994–1998.
Sjukvårds- och äldreomsorgsminister 2004–2006.

Arbetsmarknadsminister 2014-2019 och ansvar för integration från 2016.
E
U kommissionär och ansvarig för invandring september 2019-

Sverige fick den kommissionärspost ingen annan ville ha, migrationsfrågorna. Ylva Johansson är en tom pratande nolla till politiker med desperat klädsel. Enligt många uppgifter på nätet, ägnade hon sig åt Hollywood stjärnornas favorit sysselättning för att få framgång.

Ylva körde på enligt sossarnas handbok för jobbiga frågor. En charlatan och nu kan hon inte köra samma race i Bryssel som här hemma och med SVT som alltid står på hennes planhalva. Flera år av samma svammel väntar. Det var oerhört skönt att utomstående såg rakt igenom tomheten, när nu inte statsministern gör det eller snarare blev hon dumpad till EU.  Detta måste varit den värsta utfrågningen i historien av en politiker som vägrar eller inte kan, svara på relevanta frågor. Hon gör vad hon lärt sig i Sverige, att slingra sig som en orm och aldrig svara på frågan som ges, utan berätta vad ingen undrat över.
”Ylva Johansson riskerar bli känd som Kommissionären Come Back, säger en EPP-ledamot i Libe-utskottet, för att hon inte svarar, bara lovar återkomma #EUhearings2019."

Varför hon fick uppdraget är frågan? Personligen tror Foliehatten, att det beror på att Sverige har en hög svansföring i frågan och med sitt tal om humanitär stormakt. Stefan Löfvén hade svårt att tacka nej, till något ingen annan vill ha. Migrationspolitik är ett område där EU kommer att stå och stampa ytterligare en lång tid. Några förutsättningar för samsyn eller en ”gemensam migrationspolitik” existerar knappast.
En sak gjorde hon dock klart och det var att EU inte skulle bli som Sverige. Ett klargörande i sig att svensk politik o
m migration är totalt misslyckad och skadlig för landet. Ta emot invandrare i mängd och ”dumpa” dom till kommunerna och be dom "ta sitt ansvar över flyktingarna", det är höjden av cynism och fräckhet. Regeringens ansvar då? Fanns inte på kartan.

Johanssons mest kritiska ögonblick i egen hjärna har varit de gånger hon i sin långa ministerbana mer eller mindre av partiet tvingats till direktsända intervjuer i SVT, utländsk med och i sällsyntare fall SR, för att svara på frågor angelägna för de som i grunden röstat fram henne och/eller betalar hennes lyxliv.

I en famös intervju i BBC bättrar Ylva Johansson på socialdemokraternas paradgren: lögnen! YouTube.

Att låta den svenska EU-kommissionären Ylva Johansson ansvara för migrationen är som att låta räven vakta hönsgården. D.v.s. så fel det kan bli. Inga andra EU-länder har som mål att vara en humanitär stormakt eller har en statsministrar som spottar folket i ansiktet med uttryck som öppna era hjärta eller mitt Europa har inga gränser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar