torsdag 16 juli 2020

Moderater sviker återigen å det grövsta och säger ja till försörjningsstöd!

Det behövdes bara att en vänsterhysteriker och en identitetsliberal fick plats och utrymme i några dagar i välkomnande medier, för att Löfven skulle sätta punkt för samtalen med M.

Bara några dagar efter Löfvens nej tack till M, går Migrationsverket ut med att de resterande 4700 kvotflyktingarna som finns kvar i läger, skall mottagande återupptas igen och en generös syn på anhörigas möjlighet till uppehållstillstånd utan försörjningskrav, om de är anhöriga till svenska medborgare.
Dessutom vill redan JÖKenpartierna utvidga "ömmande fall"-paragrafen samtidigt som flyktingpolitiken i allt annat lagts på is vilket innebär att invandrare flödar på som vanligt in i Sverige så länge allt gått i stå, trots att 88% av partierna i riksdagen från i fjol och fram till så sent som till Löfvens kovändning, ansåg att något måste göras.
Från en möjlighet till verkligt stram uppgörelse mellan S och M i förra veckan tog det en vecka och allt är tillbaka på ruta ett igen.  Expressen är en ropandes röst i öknen, men undrar om inte Bonnier släppt fram tidningen som opponent mot övriga tidningar i koncernen, för att ge sken av åsiktspluralism i mediahuset.

Svenska folket säger NEJ, men de två största partierna går samman och säger JA. Den svenska demokratin måste vara världsunik. All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare. Det står i regeringsformen – den grundlag som utgör grunden för vår demokrati. Är det ett skämt man lever i.

Återigen visar M sitt rätta ansikte, ett ansikte som fortfarande är hårt präglat av Reinfeldts politik. Kristersson lämnade aldrig Reinfeldts politik, utan har fortsatt den. Nu kommer det bli strömhopp till SD.

M har kommit överens med S i de pågående migrationsförhandlingarna, att invandrare som blivit svenska medborgare och som vill ta hit sina anhöriga, undantas anhöriga från försörjningskrav. M har alltid varit ett parti som varit motståndare till bidragssamhället. Nu sitter M och ”gosar” i rödgröna regeringens knä och anser att bidrag är bättre än egen försörjning genom arbete. Horribelt. M valde hellre bli dörrmatta åt Löfven, än att själva bli en del av en ansvarstagande regering. Beklämmande, vem tror de att de ska imponera på?
Man fortsätter det stor svek som Stridshingsten införde 2010 med så många undantag, att i princip alla undantogs försörjningskrav och
försörjningsbördan för anhöriga har sedan dess fortsatt hamnat på de svenska skattebetalarnas bord.
Med överenskommelsen mellan M och S kan vi redan nu innan migrationskommittén kommit med sitt slutbetänkande se en omfattande undantag i försörjningskraven. Invandrare som efter några år har fått medborgarskap i Sverige eller annat EU-land och sedan flyttar utomlands till exempelvis det forna hemlandet och där bildar familj ska kunna ta med sig maka/make och barn till Sverige utan försörjningskrav.

Nu borde Ulf Kristersson slå bort drömmen om att bli näste statsminister. Men, då det är Sverige det rör sig om, kan man aldrig vara säker, eftersom de svenska väljarna röstar med fötterna. Utarmningen av M började redan med Carl Bildt som nu är en anställd inom Bilderbergs gruppen. Det fortsatta så med Fredrik Reinfeldt och som är en del av Bilderbergs gruppen och det sker nu med Ulf Kristersson i och med uppgörelsen med S. Han har så klart fått draghjälp av tidigare ordförande inom M. Det vankas makt och glans i solen, den dagen han känner att han skall kliva av. Den dagen så har Bilderbergs gruppen så sett till att att den som efterträder Kristersson, är trogen Bilderbergs gruppen. Foliehatten undrar vad Sonesson i Staffanstorp tycker om Ms svek!

De senaste tio åren har 500.000 välutbildade och kapitalstarka svenskar flyttat permanent från Sverige och ersatts med 1,5 miljoner migranter om man nu även inräknar anhörighetsinvandringen, är det än värre kaos som väntar framöver.

Att en nyanländ ofta ID lös pensionär från Afrika som aldrig arbetat en timme i Sverige får en högre garantipension än en svensk undersköterska som går utsliten i pension efter 40-45 års hårt arbete är riktigt sinnessjukt, men den enda intressanta frågan för sittande regering, är tyvärr var den nyanländas röst hamnar och givetvis biter man inte den hand som föder en.

Med överenskommelsen signalerar Sverige igen - kom till Sweden - all världens gratishotell och försörjning. Pengar varje månad i bankomaten. Åk hem och hämta familjen på statens/kommunens bekostnad.

3 kommentarer:

  1. Makten har utgått från folket... till politrukerna, sedan länge

    Mvh Per.

    SvaraRadera
  2. Svårt att hitta ett sjukare och mer korrupt land i Europa än Sverige.

    SvaraRadera