måndag 13 juli 2020

Nu är svenska flaggan på "tapeten!"

Svenska flaggan en tydligen problematisk symbol för vissa! Patrik Lindenfors(PL), forskare vid Institutet för framtidsstudier och styrelseledamot i Humanisterna skriver i en artikel i GP: ”Den svenska flaggan är ett tydligt exempel på hur hemmablind man kan bli. Hade jag fått välja hade jag som sekulariserad svensk gärna sett en annan symbol än korset för vårt vackra land.”

Foliehatten gissar på att PL vill sälja sin bok och han skyr inte några medel för att skapa uppmärksamhet kring sig själv. Oändligt tröttsamt och slappt av GP, att tillåta den här sortens förtäckta reklam. Ser man med vem PL är gift med, trillar säkert polletten ner hos de flesta. Patrik Lindenfors är gift med Anna Lindenfors, generalsekreterare för svenska sektionen av Amnesty International."

Helt ärligt hade Foliehatten förväntat sig att någon ”idiot” skulle komma just nu, efter det att krav på att rasistiska statyer ska rivas, o så nu detta! En något märklig artikel från PL. Extremt obehagligt av en ateistisk aktivist att använda afghaner som alibi för att torgföra sina egna åsikter. Foliehatten förstår inte varför han väljer att beskriva det som han gör? Han får också till någon konstig vinkel med slaveriet och kristendomen. Vad fan har det med den svenska flaggan och korset att göra? Det är inte afghanerna som vill röka ut det lilla som återstår av Sveriges kristna arv. Det är PL och hans gelikar som vill det. Dessutom ägnar han sig åt ren revisionism i slaverifrågan. Abolitionisternas drivkraft var föreställningen om alla människors lika värde inför Gud.  Hur man från en strikt materialistisk synpunkt skulle motivera avskaffandet av slaveriet håller han av förståeliga skäl tyst om.

Varför inte hissa Pride flaggan... den flaggas väl ändå mer än den svenska. De är precis så den där PL vill. Foliehatten blir provocerad av att Pride-flaggan hänger överallt och han känner sig få en påtvingad propaganda.


P.L. är med i styrelsen för Humanisterna. Det borde göra hållningen begriplig, men inte för
Foliehatten. Är det institutet för framtidsstudier som ger en klarsynthet man annars saknar? Foliehatten är ibland också sekulär humanist, men tycker att vår flagga är bra och han hör också till den skara som inte är troende, men han tycker att den svenska är ingen religiös symbol längre, bara en historia av ett land där just kristendom var bra mycket viktigare i vardagen. Den är vacker i form och färg och hanteras traditionsenligt. Vad skulle alternativet till "korset" vara som är möjligt att lansera idag? Ska den gamla nationen Sverige byta fana? Vad som anses stötande i ”den tillfälliga förvirringens tid ” motiverar ingen förändring av fanan. Vad Sverige gör i Afghanistan är en annan fråga. Hur svenska symboler bemöts där är inte giltigt här. Patrik hade hellre sett en annan symbol. Man undrar vilken!

I media/
kulturpersoner/forskare jobbar de med att försöka hitta orsaker med vinklar som bidrar med, att bryta ned känslan för nationen Sverige. De politiskt korrekta kommer hålla med!

När PL tvångsmässigt problematiserar det svenska, tycks han inte lida av samma maniska behov att tillrätta ställa det exemplifierade Saudiarabien. Varför?
Ytterst få av världens länder
(om någon) ändrar sin flagga och i synnerhet inte p.g.a. att främlingar som våldgästar landet i fråga han synpunkter i ämnet. Är hela världen "hemmablind" enligt Patrik Lindenfors?
Om vår flagga väcker anstöt hos de stackars afghanska baaarnen, blir
alla förbryllade, varför de valde att komma till just Sverige och på vägen hit gick miste om så många fina länder med flaggor som ligger dem betydligt närmare om hjärtat.
Iran, Uzbekistan, Turkemistan, Tadzjikistan, Pakistan, Turkiet
och Saudiarabien. Ingen skulle bli gladare än jag om PL tog sitt pick och pack och flyttade till länder med ”godkända” flaggor tillsammans med sina afghanska baaarn. De slipper se vår flagga och vi slipper se dem.
Framför allt ska inte skattepengar behöva gå till dem som söndrar vårt land.
Invandrare som kommer till Sverige och känner sig kränkta av vår flagga är helt fria att åka ifrån Sverige, vart de helst vill i världen. Bara åk.

2 kommentarer:

 1. Jag kan se framför mej hur den kazariska eliten skrattar när dom
  Genom att uppvigla grupper mot varann förstör land efter land

  Söndra först ,,, sen kommer dom med en lösning , o sen härskar dom ,,, genialt ,,, frågan är hur själva härskandet kommer att se ut ,, jag tror att sd får den rollen med tanke på hur dom kovänt i viktiga globalist frågor

  Vi behöver sparka ut ledningen i sd o få tillbaka det nationalistiska parti som sd var en gång i tiden , men hur löser vi detta hatten ?

  SvaraRadera
 2. https://bakomkulisserna.biz/2020/07/13/hur-usa-blev-en-babylonisk-slavstat/

  SvaraRadera