onsdag 1 juli 2020

Klart besked från Centern - massinvandring gäller!

Det är inte många dagar sedan som flera tidningar var ute med nyheten att C minsann hade sadlat om och "svängt" och nu var redo att "skärpa" invandringspolitiken. I början av veckan fick vi se en tårögd Isabella Lövin säga att de på inga villkor kommer att acceptera ett volymtak. Foliehatten måste säga att han blev förvånad när Anders W Jonsson i en intervju säger något annat. Detta bara någon dag efter MP:s tydliga signal hakar nu C på för att inte riskera tappa röster marxistiskt ut till MP.
Jonsson: ”De behöver inte vara ett dugg oroliga. Vi vet exakt vilka starka principer som gäller för Centerpartiet i migrationspolitiken.”

Inse hur fanatiskt galna dessa politiker är. Vi är nu i en enorm ekonomisk nedgång som drabbar kommunerna speciellt hårt. Då vill dessa galningar istället öka invandringen, istället för att minska den. Det är dags att inse att dessa politiker inte är rationella varelser, det är politiker som vill ta emot över 100,000 invandrare årligen, även när vår ekonomi kommer minska med flera procent bara i år och efterfrågan på invandrare med usla kunskaper är lika med noll! Vi går mot flera ekonomiskt hårda år, att då vilja fortsätta ta emot mängder av permanent arbetslösa invandrare är inte idioti, det är ren galenskap. Inte konstigt att svenska kommuner är så dåligt styrda, när de som styr dessa kommuner vädjar om att få än fler somalier och araber att försörja och förstöra kommunernas ekonomier än mer i framtiden.

Foliehatten säger: Låt C surra sig fast vid massinvandringstitanic och må deras enda politiska framtida partners bli MP och V. Det är i denna sjuka politiska sörja C hör hemma. L har bara inte förstått, att de själva kommer ryka i nästa val, så det spelar ingen roll ändå, vad de tycker. C och MP suger villigt upp resterna av L.
Alla kommuner vars företrädare offentligt stod och applåderade invällningen av mångkulturella bidragspengar 2015- 2016 och skröt om att "handelsboden äntligen kan öppna igen" förtjänar i brist på bättre ord, att lämnas åt sitt eget mångkulturella öde.

Centern har strategiskt under många år försökt bygga en väljarbas beståendes av unga, indoktrinerade svenska tjejer som tror att det enda problemet i Sverige består av rasister. Partiet har bytt väljarbas och då kan de inte heller hux flux argumentera för minskad invandring, eftersom deras helt hjärntvättade väljarbas är helt övertygade om att somalier och araber besitter kompetenser Sverige knappast kan säga nej till.

C är ett parti som är så fanatiskt galna(finns bra bevis i hemmakommunen), trots att de själva vet, att deras kommuners ekonomi raseras av permanent arbetslösa invandrare, måste de fortsätta låtsas som att detta faktiskt är berikande. Att fortsätta slåss för att rasera sina kommuns ekonomi än mer i framtiden, är inget annat än ren och skär galenskap. Om de erkände att SD haft rätt hela tiden, att dessa invandrare inte berikar någonting, så är de körda, bättre då att så långt som möjligt fortsätta låtsas att invandrarna består av fysiker och datasnillen i bästa Reinfeldt stil. De inser nog också att vara ärliga med sanningen till deras egna väljare hade endast lett till, att dessa väljare direkt gått över till MP som fortsätter berätta för dem hur berikande invandringen är. Dessa väljare är helt enkelt inte intresserade av vad statistiken och verkligheten visar, utan de vill leva i deras ''goda'' men verklighetsfrånvända världsbild.
Det innebär i mångt och mycket att Centern och MP till stor del slåss om samma typer av väljare, med samma värderingar som du säger.

Med Annie Lööf vid rodret, har det inneburit slutet på den hundraåriga epoken då bönderna hade en röst i riksdagen genom Bondeförbundet. Centerns stöd hos bönderna är som bortblåst. Bönderna röstar nog sjutton inte på C, den saken är då helt klar. Möjligen lokalt, men inte på riksdagsnivå. Annie Lööf har trott, att hon genom att vurma för massinvandring också ska kunna kapa åt sig röster ifrån bidragsklassen de har skapat, men de röstar nog på något traditionellt bidragsparti istället. Om de kommer att rösta överhuvudtaget! Siffror från tidigare val pekar på detta! 

Samtidigt håller de likaledes helgalna politrukerna på SVT på med sitt asylvurmande med oförminskad styrka. Här har de för dyra skattepengar på egen hand - efter vad som påstås - spårat upp ett Covid-19 karantänläger, där båtmigranterna inte omedelbums får söka asyl.

Grekiska och turkiska kustbevakningen använder aggressiva och livsfarliga metoder för att mota bort migranter, så kallade push backs. Vittnesmålen kommer från ett undangömt läger på Lesbos som SVT Nyheters team, som enda journalister, lyckats ta sig till.
Flera vittnen i lägren berättar för SVT Nyheter om olika båtar som utsatts för så kallade push backs. Det är ett uttryck för när migranter motas bort utan att ha fått möjlighet att lämna in asylansökningar, vilket strider mot EU:s bestämmelser. I lägret sitter omkring 200 människor isolerade i väntan på att bli registrerade som asylsökande.”

Självklart inte ett ord om att illegala migranter kommer från länder, där asylskäl inte finns. SVT har ett stort incitament att överdriva sina skildringar av skräckupplevelser och brutalitet från den grekiska kustbevakning som konsekvent tillbakavisar migranternas påståenden. De illegala migranter som visades upp  i gårdags kvällens Aktuellt var samtliga hela, rena och välnärda. En välartad ung flicka från Angola fick föra talan, några från Afghanistan, några allmänarabiska barnfamiljer och så ett gäng ospecifikt mörkbruna män som skrek från en båt att de hade rätt att leva sina liv som de själva ville. Alla verkade också ha fått ordentliga tält och de sanitära verkade vara tillfredsställande.  Enligt SVT var de alla utsatta för den vederstyggligaste behandling. Centerpartiet håller förmodligen med om den analysen. De borde väl alla ha fått komma till Sverige redan igår och fått påbörja sin erbarmliga tillvaro i det svårt bostads- och arbetsmarknadsdiskriminerande landet.
Foliehatten tycker det är en skandal av enorma mått, att det av svenska folket finaserade SVT sänder denna kvalificerade "dynga!" Alla borde skicka in ett brev och ställa frågan - vad fan sysslar SVT med!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar