torsdag 9 juli 2020

Har liberalvänstern något ansvar överhuvudtaget med invandringen?

Frågan är idag – var går gränsen för antalet migranter. En mycket stor majoritet av Sveriges befolkning vill ha ett volymtak och i riksdagen finns det en en majoritet för att inte införa ett volymtak? 5 partier kör över folkviljan!

En bra jämförelse är - hur mycket vill USA spendera på sina militära äventyr för främmande makt? Alla ekonomer känner till att dollarn i USA är på väg att ta slut. Vad Foliehatten förstår vill Trump plocka hem 10.000 soldater från Tyskland för att spara pengar. Det gick inte hem hos GOP etablissemanget och demokraterna, trots att kostnaderna är mycket stora. Det lustiga är att båda partierna tycker att USA skall fortsätta att se sin statsskuld växa okontrollerat.
Exakt samma sak är det med invandring i Sverige. Det kostar enorma summor och liberalvänstern vill fortsätta tills statskassan blir tom. Finns det någon gräns? Egentligen inte enligt liberalsocialisterna, men prioriteringar kommer behöva göras och försämrar man samhället bit för bit kan man hålla på länge. Många decennier. Det är så vår liberalvänsterelit tänker - låt det förfalla, men låt det inte gå för fort.

Den etniska underklassen kostar jättestora pengar för stat, landsting/region och kommun och de kommer snart att bli tvungna att skära ned på verksamheterna, om inte staten kommer med den stora pengapåsen. Idag har staten istället vältrat över alla kostnader på landsting/kommun, för de beslut makten har tagit. Ordet ”ansvar” tycks inte finnas hos makten! Hittills har de låtit inflationen äta upp allt från socialbidrag till studiemedel.

Man kanske inte skall utsätts för ständiga rån. PK-svenskarna väljer nu istället, var de ska gå och på vilka tider, vilka platser de ska besöka osv. Det här påverkar deras attityd till invandring.

Politikers tvingande svar före 2030 blir betydande nedskärningar i bidragskatalogen. En invandrare och sedan 5 år arbetslös (inte ens skattefinansierade låtsasjobb finns det då pengar till) 5-barsfamilj som kostat minst 40 000:-/mån i bidrag inklusive hyra får nöja sig med hälften, vilket i många fall leder till vräkning, eftersom hyran inte prioriteras. Men det minskar inte barnafödandet hos dessa växande grupper som har sin historiska klantillhörighet att leva vidare genom och förökas.
Blir statens sista åtgärd att väsentligt höja förlossningskostnaderna? Inte ens det skulle hjälpa då faktureringarna skulle negligeras och det är förbjudet att neka vård.

Man kan beskriva det som att folket har sovit, men folket har kunnat välja att inte tänka på problem och det är väldigt mycket skönare att inte tänka på en demografisk förändring eller att samhället får slitningar med en destruktiv invandringspolitik. Då är det enklare att tänka på en fin pryl att köpa, ens egna planer för veckan eller att få in pengar på kontot.

Om du har ett barn som är deppigt/nere kan det dröja över ett år innan du får ett psykolog samtal på BUP. Bilköerna blir något längre och att tågen börjar komma ett par minuter försent eller att det är nedrivna ledningar och tågen går inte. Det är små försämringar som flertalet märker. Det är så kakan kommer att se ut i Sverige - och ingen kommer märka något såklart annat än de berörda. Media kanske klagar och politikerna säger något men inget händer. Det är framtiden.

De senaste decennierna i Väst har välståndsökningarna varit påtagliga. Den nya tekniken har tagit över med dunder och brak. Det kan beskrivas som att svenskarna inte har behövt engagera sig politiskt eller fundera över svåra frågor. Men tiderna har förändras. Det är väldigt skönt att inte behöva tänka på svåra saker.

Sveriges färd mot kreolsamhälle må ha varit långsammare under perioden 1970-2010. Men från 2010 har alla spärrar släppts och de har släppt loss det fulla artilleriet med kraft. Massinvandringen har skett närmast okontrollerat. Det är inte fråga om att låta det förfalla långsamt. Bor man i en medelstor svensk stad eller i en förort till Stockholm, Göteborg och Malmö så upplever man den problematik som invandringen utgör.
Det märktes framför allt i Malmö och en del i storstädernas förorter. De senaste fem åren 2015-2020 har förändrat landet oerhört mycket demografiskt, småstäder, små orter på några tusen invånare, har nu vissa av dem 30-40 % utlandsfödda. Att svenskarna och hela samhället inte kommer märka förändringen är bullshit, det kommer de att göra, sedan må de acceptera förändringen eller inte kan göra något åt det.

Mest som en liten bisarr kuriosa presenteras
en slutkläm från en färsk ledare i Expressen om den strandade migrationsuppgörelsen. Slutklämmen är väldigt talande för den närmast patologiska naivitet som präglar invandringskatastrofen i MSM.

”Det enda som är säkert är att Sverige skulle behöva minst ett decennium av stram migrationspolitik för att ha en chans att beta av den stora integrationsskulden. Vad ska till för att Sveriges riksdag ska ta sitt ansvar?”

Lägg märke till att Expressen naturligtvis använder ordet "ansvar." Ett PK-ord som Foliehatten för övrigt hatar lika mycket som "trygghet." Ledaren antyder att riksdagen står och tar en ”joint runt hörnet och vägrar ta ansvar. Problemet som riksdagen skapat är, att över 1 miljon invandrare inte känner sig hemma i Sverige och därför inte vill integrera sig. Ingen från vänstern har absolut inget recept på hur de skall lösa problemet.

Det är enkelt att välja väg. Antingen fortsätter vi med massinvandring och då blir Sverige snart arabisk-afrikanskt. Det blir ingen lycklig kreolbefolkning som dansar samba hela nätterna, utan en dystopi där arabiska och afrikanska gäng slåss om herraväldet och svensken sitter och trycker i källaren. Det andra alternativet för att rädda Sverige, är att vi påbörjar en stor återutvandring. Danmark visar vägen, med att anmoda syrier att flytta tillbaka. De upphäver alla beslut om PUT och medborgarskap. Vi kan notera att Danmark på årsbasis gav Danmark  2800 danskt medborgarskap, medan Sverige första halvåret i år redan har givit över 44.000 svenskt medborgarskap. Foliehatten undrar hur många av dessa som kan skriva en mening på svenska och inte behöver en tolk vid ett myndighets/sjukvårds besök?

Foliehatten tror uppriktigt att det är så här illa. Expressen känner sig säkert som modiga sanningssägare när de förespråkar ett mindre tillflöde under något decennium, så vi får möjlighet att "fixa integrationen" under denna tidsperiod. Foliehatten orkar snart inte med sinnessjukdomen hos våra folkvalda och MSM.
Det som är ännu mer tragiskt, är att även en sådan här självklar åtgärd som ansvar, är långt ifrån en verkningsfull åtgärd. Det kan i bästa fall kanske senarelägger den totala kollapsen.  Frågan är vad får 5 av 8 riksdagspartier att totalt löpa amok? Av de övriga tre är två tveksamma. Lord have mercy....2 kommentarer:

 1. Nu kommer det jag tycker & känt länge samt ger f... n i att knega för...
  Varför ska folket gaga för nåt enkom politruker & myndighrtsfolk vill??!
  BIG QUESTION!!!
  Ingenting funkar i samhället snart, bara mottagandet av överflödiga individer-i parti & minut.
  Varför??
  När man utbildar yrkesprofessionella gråterskor på högskolor od sen länge, kan det bli annat än fel??
  Och det är inga skitlöner SKR-folket, betongarslena iaf, lyfter..

  Ha det! /Per

  SvaraRadera
 2. Jo, i det här landet gagar man 9 st"no doers", som INTE slår i spiken od, rundhänt men jäkligt kass till liraren med hammar'n, som i regel är skattebetalaren.
  Hur länge funkar det??
  Öööhh!!
  Vi tillsätter en utredning, som blir till inredning innan saken INTE blir utredd.

  Mvh Per

  SvaraRadera