torsdag 9 juli 2020

Somaliskan som går bananas med allt sitt svenskhat!

Den Göteborgs födda 28-åriga somaliskan Bilan Osman har under sin korta journalistkarriär rört upp känslorna rejält hos många med alla sina påståenden att Sverige är: "Vithetens högborg."

Direkt efter avslutad journalistutbildning på Bona folkhögskola, fick hon 2014 fast anställning på Expo som 22-åring. Foliehatten måste ändå ge Bilan en eloge, att hon med sin bakgrund skaftat sig den plattform hon står på idag, även om det är ett rejält gungfly. Hon var smart när hon lierade sig med Expo och har skrivit (om det nu är hon) massa artiklar i flera tidningar. Hon tar för en föreläsning 15.000+ moms och reseersättning.

Frågan är hur länge till hon kan hålla på att sprida sin hätskhet mot allt svenskt. Det finns en gräns och Foliehatten anser att den är passerad med råge flera gånger om.
Undrar om hon är medveten om, att tack varje sin härkomst har det varit lätt för henne att komma fram i den vänsterextrema världen och få skriva "dynga" om vitheten. Sitter man på en bra inkomstbringande gren, skall man inte själv såga av den. Hennes karriär kan när som helst ta slut snabbt. Folk vill inte läsa/höra på en somaliska som har så enormt stora problem!

Bilan Osman är egentligen en nolla som inte kan skapa något gott, bara förstöra. I ett normalt samhälle hade hennes inflytelsesfär begränsats till poetry slam-kvällar på ett Café. Makten har utsett henne till sitt redskap och tilldelat henne en plattform, varifrån hon kan hetsa mot svenskar.

Dahlman på Kristianstadsbladet sammanfattar det bra: ”En så korkad person som Bilan Osman skall vara jävligt glad för sin hudfärg. Hade hon varit vit hade hon aldrig tagits på allvar av någon enda jävel. Enbart genom sin hudfärg har hon kunnat göra någon slags "karriär."

Varför fokuserar Bilan Osman så mycket på hudfärg? Visst är vita överrepresenterade inom alla innovationer som skapat det moderna samhälle som är förutsättningen för Bilan Osmans familjs liv, men det var knappast hudfärgen som avgjorde.

Bilan slänger sig med uttrycket om att värna "svartas rätt till liv."
Om hon på riktigt brydde sig om svartas liv och i synnerhet somaliska liv, så skulle hon i första hand bekämpa den som gängkriminaliteten med samma energi som hon lägger ner på, att rasiststämpla svenska folket.

Vad gäller "vitt privilegium" som hon också skriver ...
Apoteksanställda twittrar om hur svenska pensionärer inte har råd att hämta ut sina mediciner och får gå tomhänta från Apoteket, medans en person som inte ens har laglig rätt att vara i vårt land kan stövla in på Apoteket och hämta ut medicin för tiotusentals kronor och endast betala 50 kr. Är det vitt privilegium?

En ung kvinna och somaliska i Sverige vill sätta dagordningen för svenskarna. En bättre uppgift för henne vore att forska i (för skattepengar givetvis) varför det går så dåligt för somalier i Sverige och varför det är så hög kriminalitet bland dem och i forskningsprojektet utesluta den socioekonomiska aspekten som sedan länge kidnappat all forskning och gjort den meningslös. När det går åt pipan hänvisas det regelmässigt till detta socioekonomiska spöke inkluderande påstådd rasism och diskriminering vilket vanställer debatten och forskningen och gör samhällsproblemet än svårare att lösa.
Faktum är att alla somalier i Sverige har det så oändligt mycket bättre här än de haft i sitt hemland om de stannat där. Något att bygga på för alla somalier i Sverige för sina framtida liv.

Rådet till Osman är:
Lämna Sverige, landet du hatar så mycket och den vita befolkning. Åk tillbaka till dina föräldrars hemland med klanvälde, utan fungerande stat, utan sjukvård, utan skolor, utan socialt skyddsnät, utan organisation och allt som den vite mannen skapat.

Det är detta Bilan Osman och hennes identitetspolitiska anhang inte förstått: Sverige har varit etniskt homogent. Det ligger i sakens natur att utvandrarländer är det. Sverige var etniskt homogent av samma anledning som Somalia är det idag. En miljon av fem lämnade Sverige på 1800-talet för att det knappt gick att leva här. Precis som Somalia idag är ett shithole country som ingen vill flytta till, utan därifrån, var Sverige ett sådant land. Men vi organiserade oss, kämpade och byggde ett rätt bra land och det utan att klaga på andra. Somalia kan göra likadant.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar