onsdag 8 juli 2020

Syrier anmodas lämna Danmark!

I ett pressmeddelande skriver den danska regeringen att Danmark planerar att skicka hem alla syrier som kom till Danmark under flyktingkrisen.

Utlännings- och integrationsminister sossen Mattias Tesfaye: ”De ska självklart åka hem.” Tänk att få höra dessa ord av en MP-minister, hade varit ljuv musik!

Det intressanta är att Socialistisk Folkeparti och de radikale är de partier som är mest lika MP och dessa är stödpartier i den danska S-regeringen. Intressant är att de radikale vill att Danmark ska likna Sverige. Man skulle nästan kunna tro att dom betalas av regeringen.

I ett tal för några år sedan trodde vår eminente statsminister att befolkningen i Syrien bestod av syrianer och han lyckades med konststycket att dessutom säga det två gånger. Syrianer är en kristen folkgrupp med rötter i flera olika länder i MENA och är en stor grupp som kom till Södertälje på 70-talet. En del kallar sig assyrier. Befolkningen som bor i Arabrepubliken Syrien kallas syrier.

I Sverige har över en miljon människor inte asylskäl längre. Många anser att de borde tacka för allt de fått och återvända hem. De behövs mer i sina hemländer. Även om de bott här i 30 år, har svenskt medborgarskap eller är födda här av flyktingar. Vi klarar oss bättre utan dem. Vi måste återkalla de flesta medborgarskap och uppehållstillstånd från utomeuropeiska invandrare utfärdade sedan 1990.

Många desertörer (syrier) från armen hartt PUT i Sverige och det har aldrig diskuterats och ifrågasatt! Vänstern har sett till att locket sitter rejält fastskruvat.
Det är snart dags för en omfattande massåtervandring och en totaluppbyggnad av Sverige. Tyvärr är Sverige det mest sovande folket i Europa så det kommer dröja mist 10 år från nu innan det börjar hända saker.

Vad händer om syrierna från Danmark kommer till Sverige. Kommer de få PUT?

1 kommentar:

  1. Självklart! de är ju på flykt från ett av våra grannländer.
    Närmsta säkra tillflyktsort för dem är Sverige.
    Skämt åsido, svenska regeringen kommer naturligtvis välkomna dem, vi får hoppas danskarna håller gränsen stängd för trafik till och från Sverige.
    Sveriges framtid vilar återigen i händerna på di danske.

    SvaraRadera