fredag 3 juli 2020

BBC har satt en gräns för BLM – kritisera inte Israel!

Bränna ner hela städer, plundra, misshandla poliser, mörda, vandalisera, ta över delar av USA. En månadslång terrorism, mord på poliser, nedbränning av polisstationer, massplundring och massmordbränning håller inte riktigt måttet som "fullgott skäl!" Allt sådant var OK för BBC. Att kritisera Israel, det är där gränsen går för BBC.

Bulletin från Albion: ”The BBC has decided its presenters and guests should not wear Black Lives Matter badges as the campaign was accused of “hijacking” George Floyd’s death for political reasons. It comes as a number of high-profile organisations were forced to backtrack on their support for the Black Lives Matter movement as its UK arm publicly criticised Israel and called on the British government to “defund the police.”

I själva verket ändrar inte BBC (eller någon annan) hållning till BLM. Man ger dem en skarp reprimand och visar vad de är till för att göra och vad de inte är till för att göra. De ska hata och mörda vita och poliser, bränna ner byggnader och förstöra statyer, men när den judiska staten kritiseras så drar BBC midasöronen åt sig. Foliehatten antar att Israel kan fortsätta avrätta civila palestinier utan västvärldens mediala fördömande. Aldrig har den riktiga makten varit mer naket synlig, än i fall som detta. Ni kommer aldrig få ett tydligare besked om vad det är som styr all verksamhet i hela västvärlden, än det här. Kom ihåg att världsordningen de håller på att skapa ska styras från Jerusalem och Israel.

Det är ett sådant kraftigt tabu att det också kan användas offensivt. Om BBC vill ändra hållning till BLM måste de hitta ett fullgott skäl som är politiskt gångbart.
Att då "skylla" på antisemitism fungerar som fullgott skäl för att göra den kursändring som eftersträvas. Med detta tabu slipper man argumentera för varför man vill ändra ståndpunkt. Alldeles utan inblandning av andra.

Tuffe Uffe har inte uttalat sig om Stefan Löfvens kappvändning och att han återigen dragit ”nitlotten” i förhandlingar med S. Tänk om ”Tuffe Uffe” skulle våga använda det knepet fullt ut som BBC gör:
"Vi har problem med en omfattande och växande antisemitism i Sverige. För att skydda vår judiska minoritet behöver vi omedelbart stoppa migrationen från länder och regioner som är kända för en sån problematik. Vi måste skydda alla svenska medborgare och det innebär att vi måste skydda våra svenska judar."

Vem skulle kunna säga emot?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar