lördag 4 juli 2020

F1 bilar blir helsvarta!

När Foliehatten var ”ung” var en av hans favoritlåtar ”Oh Lord wont you buy me a Mercedes Benz… med Janis Joplin!

Mercedes hoppar nu också på trenden att stödja BLM, genom att måla om alla sina F1 till helsvarta för säsongen 2020.

Hur i helvete kunde Daimler-Benz sälja ut sig för denna simpla strunt i media?
Frågan är om de inte skitit i det blå skåpet med denna exponering i media genom ett ställningstagande för kriminella och samhällsomstörtande element. Har ingen
propagandaguru insett som jobbar åt Mercedes förstått, att märket alltid har representerat en livsstil och grupptillhörighet?

Merparten av bilköparna som valt Mercedes har under alla år varit någorlunda konservativa och definitivt inte varit på vänster/marxistsidan.
Framtiden får visa om de gamla trogna kunderna/bilköparna kommer att vända Mercedes ryggen efter detta slag i ansiktet, när man i media stoltserar med att stöda sina märkestrogna kunders ideologiska fiender.
Detta är inget annat än ett grovt misstag, när Mercedes Benz på detta sätt, signalerar att de stödjer BLM. Vänstern lär ändå hata och slå sönder "rikemansbilar," medan de till höger kommer att hata och lämna märket för det ideologiska förräderiet.

Märket kan efter denna milt sagt mindre lyckade medi
eexponering mycket väl gå ned sig till status "kommunistkälke" dvs. samma nivå som Renault 4 lanserades på för sin tids "politiskt medvetna" dvs. kommunister/vänterextremister. Det raset kan gå fort.
De politiskt konservativa köparna lär gå till andra bilsalonger med high-end-märken som Lexus eller Infinity för att slippa associeras med bilmärket som med sitt politiska ställningstagande stöder BLM.4 kommentarer:

 1. Pinsamt handlande av M-B..
  För mig står BLM för "Black Lies Matter".
  BLM är för mig en tillfällig trend som jag inte tror kommer att överleva året 2020.

  SvaraRadera
 2. Rätta gärna till det:
  "Oh Lord won't You buy me..."

  SvaraRadera
 3. MB har naturligtvis närmat sig BLM i förhoppningen att de köpt sig ett avlatsbrev nu i bilbränningens tidevarv. Deras prominenta bilköpare skall slippa få bilen bränd. Ett rent affärsdrag utan några som helst ideologiska baktankar.

  SvaraRadera
 4. Det var länge sedan Mercedes var en bil för de välbärgade. Numera är det just såna filurer som gillar BLM som kör Mercedes. Svarta ska bilarna vara också. Så Mercedes har full koll på sin kundgrupp. Folk som gillar det som ser dyrt ut.

  SvaraRadera