fredag 3 juli 2020

Tyskarna fick ”hicka” när soldater återupplivade den preussiska andan!

Ett helt kompani i den tyska kommandobataljonen KSK upplöses med omedelbar verkan p.g.a. utbredd "högerextremism" bland soldater och officerare. Sedan har man som vanligt ingen aning om vad tyskarna menar med ”högerextremism.” Kan vara ett sätt för tyskarna visa vad skåpet skall stå!

Resten av bataljonen kommer att synas i sömmarna och den tyska staten flaggar för att hela förbandet eventuellt kommer att avskaffas p.g.a. politisk opålitlighet. Detta kompani och andra delar av Bundeswehr har haft ögonen på sig under en längre tid. Bl.a. efter incidenten med ”Day X”-komplotten 2017. Tyskland hamnar i en intressant position. De kan inte lita på sina egna soldater och de verkar inte kunna lita på USA heller.

USA meddelade för någon vecka sedan, att de planerar att minska sin närvaro i Tyskland med en tredjedel. Helt enkelt för att de inte behövs och spara kostnader. Skall även bli intressant att se ”om” Trump blir omvald, vad som händer med amerikanska Nato-styrkorna. Kommer de också att minska. En lika intressant detalj är att Trump flaggat för, att medlemmarna måste betala mer. Kommer Trump att fullfölja detta?

Det tycks inte gå att piska stoltheten och den preussiska andan ur tyska
soldater. Tyskland har redan stora politiska partier som är hyfsat radikala och det trots lagstiftning mot allt som luktar "nazism" — plus omvärldens vakande ögon på sig, för att det inte åter ska hända något olyckligt.
Foliehatten undrar om tyskarna har gjort hemliga räder i logementen, för att hitta påstådd Wehrmacht-memorabilia. Det hade bl.a. ryktats om att det fanns några gamla rostiga ”Stahlhelm” på nån hylla = bevis för nazistsympatier.

Räds du mer ett konservativt Tyskland som hedrar sin historia och kultur än ett globalistiskt multietniskt land som – garanterat – går mot samma uppluckring av sin nation som Sverige gör? Frågan är om nazismen inte längre kan vara parian som hindrar ett bättre alternativ för Tyskland än det som leder ”utvecklingen” där sedan millennium skiftet.

Alla krig bortsett från det sista som Tyskland orsakat eller tvingats in i ger i militärhistoriskt perspektiv inte sämre etiskt utfall för Tyskland än de gjort för GB, Frankrike, Japan och USA för att nämna stormakter som också genom historien startat och deltagit i krig.
Sedan så har vi ju denne Hitler. Undrar hur länge politiker, medier och samhällsdebattörer skall låta honom hålla tyska folket som gisslan?

Det är inte alls märkligt att det uppstår högerkrafter i olika fraktioner i Tyskland. Om de inte uppstått hade det varit märkligare. Men allt som har med höger att göra är per definition något ont och förkastligt. För
de flesta har det gått så långt nu i Sverige och pågående i Tyskland att ordet liberal har blivit något ont och förkastligt. Denna farsot som slagit knut på sitt ursprungliga värde för längesedan genomsyrar hela samhället i Sverige och Tyskland genom medierna som styr politikerna och den allmänna debatten, även om det inte gått lika långt i Tyskland som i Sverige. Så hårt sitter stigmat i Tyskland som ”naziland – alltid naziland” som ändå inte har en judisk kontroll över medierna som i Sverige.

Hade det inte varit intressant om "högerextremism" genomsyrat hela tyska försvarsmakten och att en militärkupp mot den från DDR kommande Angela Merkel med lakejer fanns på agendan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar