lördag 10 juni 2017

Är smärttröskel nådd för muslimsk terror?


Via SVT:s sändningar har vi det senaste året kunna följa direktrapporteringar från de terrordåd som utförts runt om i Europa och Sverige. Inte en enda gång har frågan ställts i SVT: När infinner sig smärttröskeln?

Efter terrorattacken i London börjar man fundera över, om det finns någon "smärttröskel" för Europa när det gäller muslimsk terror?
Europa har fått betala ett högt pris för alla dessa terrordåd. I år har vi redan haft 7 dåd!
Varför kallar vi det terrorattack? Det borde heta Islamattack vid det här laget!

Kommer det till slut en dag då våra politiker stänger gränserna för all invandring från Mellanöstern och Afrika? Att göra totalstopp för invandring och sedan använda resurserna till att ta itu med dom som redan är här? Risken är om vi stänger gränserna kommer det bli, ännu mer terrorattentat i Europa som en hämnd. Med IS nederlag i Syrien och Irak kommer mängder att fly till Europa!
Varenda sund tänkande människa kan lägga ihop 1+1 och förstår vilka typer terroristerna är, vart dom kommer ifrån, och hur dom har tagit sig till Europa.


Hot om terrorattacker är en del av livet i en storstad, sa Londons borgmästare i fjol.
Det var i september 2016 som Londons borgmästare Sadiq Khan försökte förbereda Londonborna på att det antagligen kommer att smälla även där. Han levererade varningen efter att en bomb detonerat i New York.


Det stämmer inte alls. Det har inte ägt ett enda terrordåd i Budapest, Prag eller Warszawa.

Tyvärr har han blivit sannspådd två gånger inom loppet av några veckor. Och på ett plan hade han förstås rätt, det finns numera ett latent terrorhot över storstäder som London, Paris, New York, Stockholm och Köpenhamn.

Men det gäller inte alla storstäder. Risken att du ska sprängas i luften av en självmordsbombare i Tokyo eller Beijing är försvinnande liten.
 

För politiker som Ungerns Viktor Orbán, så råder det inga som helst tvivel om orsaken till detta. Ungern och de länder som inte har haft någon massinvandring under de senaste decennierna, är länder utan en muslimsk minoritet.


Ungern och Polen gör allt för att det ska förbli så. Ungern är ett land som rest taggtråd mot sin södra granne, som placerar asylsökande i inte särskilt välkomnande läger intill gränsen.


Det är en politik som Ungern och Polen fått hård kritik för, inte minst från kolleger i EU. Inte så få pekar på hyckleriet när Östeuropa inte vill släppa in kvotflyktingar från Syrien, men själva gärna exporterar sina unga till andra länder i EU.


Men det är också en politik som har starkt stöd på hemmaplan i dessa länder. Och för varje nytt terrordåd i väst, desto fler blir det i öst som ser invandringen från främst muslimska länder som ett stort misstag som de inte vill upprepa.


Om klockan kunde vridas tillbaka 25 år i väst, så skulle antagligen en del politiker även i traditionella partier på höger- och vänsterkanten, vilja göra saker delvis annorlunda i dag.


Ungerns och Polens nej har skapat problem för EU:s fördelningssystem av invandrare. Hela system håller på att kollapsa och blir det en stor massinvandring i sommar, kraschar allt!  

Sverige är som vanligt, ”bäst” i klassen och flyger nu in 2000 till Norrland från södra Europa.
Frågan är varför avvaktar inte Sverige och ser hur andra länder i EU kommer att göra?

Frågan är då, o
m det blir en krasch i sommar, om det kommer att bli ett kollektivt rop från andra i EU om en bannlysning av muslimer från Mellanöstern? När får vi se ett slut på allt ”daltande” med flyktingar och prat om öppna gränser / öppna hjärtan?
Hur många fler européer måste dö, innan våra politiker gör någonting och sätter stopp?

Någon definitiv tröskel är nog svår att sia om eller kommer muslimerna att få fortsätta härja i oändlighet? Men när terroristerna med sina dåd dödar barn, så närmar vi oss den tröskeln med stormsteg. Tänker på flickan på Drottninggatan och attacken senast i Manchester där många unga dog eller blev svårt skadade.


Det stora problemet är svensk media! Igår påbörjar Aftonbladet ”damage control” mot terrorismen och det multikulturella samhället.
Man publicerar en grupp artiklar om svenska nazistiska terrorister i Göteborg och ord som "bombattentat" och "dåd" flödar fritt. Man klämmer också in en bild på Breivik och att han bytt namn som grädde på moset.
 

Foliehatten kan inte tolka det som annat än att man återigen vill vifta med Breivik-kortet för att rentvå Islam, så gott det går. 

Det är helt obegripligt hur media tänker, när de måste backa så många år och dra upp ett helt inaktuellt terrordåd som redan är söderskrivet.
För att istället ta itu med det växande problem med ett existerande och växande IS terrornätverk. Hur tänker AB egentligen? 

Skulle Breivik på något vis mildra synen på terrorismen och Islam? De flesta avskyr Breivik för det han gjorde, lika mycket som alla européer avskyr IS. Breivik var aldrig delaktig i ett nätverk som slog till världen över. Brevik genomförde ett enda stort attentat, till skillnad mot IS som i år hitintills i år genomfört 7 Islamattacker i Europa.
Det kan bara vara medias lösning för att dämpa eventuell opinion mot deras förespråkande av multikultur.


Efter dådet i tisdags i Paris blir det nu besvärligt för journalisterna och media. Terroristen som sköts till döds, radikaliserades tydligen i svenska mediekretsar.
Som journalist och verksam i Sverige har han alltså radikaliserats till den milda grad, att han gick loss med en hammare mot en polisman i Paris.
En i deras egna skrå var alltså terrorist. En journalist-terrorist. Dessutom prisbelönt. Inte någon annan, utan en av dem!
 
För att visa ”dådkraft” och att man menar allvar från Sverige, har regeringen och Alliansen gjort upp om en rad punkter som ska motverka terrorism. Bland annat ska uttaget av svenska pass begränsas till tre pass under 5 år och giltighetstiden för barns pass ska kortas samt skärpt och tidigarelagd kriminalisering av terrorresor.


Hur naiva får politiker vara? Tror de verkligen att dessa åtgärder kommer att stoppa fler Islamattacker i Sverige?
Påpekas kan att SD och V inte för inbjudna eller tillfrågade om överenskommelsen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar