torsdag 1 juni 2017

Centerpartiets ledare Annie Lööf är en av tre svenskar som bjudits in till årets upplaga av det hemlighetsfulla Bilderbergmötet.

Ni har säkert sett detta namn någonstans och precis som jag undrat vad denna grupp är för något och vad den står för. 

Bilderberg-gruppen beskrivs ibland som världens mäktigaste sammanslutning. Den grundades 1954 och har alltid omgärdats av stor mystik då de absolut tyngsta profilerna från näringsliv och politik träffas under informella former i så kallade off the record samtal. 

I klartext betyder det att här kan du säga vad du vill utan att det kommer att användas mot dig. Just detta har också gjort att teorierna/spekulationerna kring vad som sker på mötena flödar:
en ny världsordning
en världsregering
en världsvaluta
en världsarmé
total kontroll och övervakning av världens alla medborgare.
det var här idén till euron föddes.

Till de mera diffusa teorierna som handlar om att Bilderbergarna är att de styr världen bakom lyckta dörrar.
 
Årets Bilderbergmöte inleds idag den juni och pågår fram till på fredag i Chantilly i Virginia. Som vanligt träffas ett hundratal noga handplockade framträdande globalister för att utan allmänhetens insyn samtala om huvudlinjerna för världspolitiken, många kallar detta möte för ett kriminellt folkfientliga antidemokratiska toppmötet bestående av oligarker och marionetter till politiker, som massmedia år efter år lagt locket på och rapporterar inte kring vad som pågår och sägs där inne.


På årets möte finns tre svenskar. Oligarken Marcus Wallenberg kommer som vanligt att vara på plats, och med sig har han i år C-ledaren Annie Lööf samt Johanna Rosén, docent i materialfysik vid Linköpings universitet.
Vad doldisen Rosén, som inte ens har en egen artikel på svenska Wikipedia, ska tillföra diskussionerna är oklart. Hon är dock knuten till satsningen Wallenberg Academy Fellows. Johanna Rosén verkar forska kring datalagring. Vilket bör vara oroande för alla på nätet med politiska avvikande åsikter?
 
Tanken är att Annie ska bli statsminister efter valet nästa år. Det är det man satsar på och därför hon är inbjuden. Dags att ”möra” den söta biffen.  En centerledd regering stödd av S och M. Löfven var också på Bilderbergmöte 2013... Ni läste det här först!

Innan Reinfeldt blev vald till statsminister rapporterades det om att han blivit inbjuden till Bilderberg även Löfvén blev inbjuden innan han blev vald. Sveriges nästa statsminister heter således Annie Lööf. Om inte M vaskar fram en ny Reinfeldt som tar över efter Kindberg-Batra.
Flera artiklar har publicerats om ämnet att Annie nu är en statsministerkandidat. Det är en tydlig plan, där de planterar mer och mer information.

Vi lär nog se ganska mycket Annie i media. Allt från fester, mingla med rätt folk, flotta kläder, bilar, kändisar, krönikor i kvällspressen, m.m. Medborgarna ska bearbetas. Annie ska framställas som "the alternative". Och folket... ja folket är ju ytligt... och går på den lätte. Umgås med rätt folk, flott och fester... JA, då måste hon vara den bästa att leda Sverige. Nu kommer man alltså snart att jobba upp Annies image som statsminister.

...hur fan kan man förresten rösta på centern... 

Detta är förmodligen för att SD ska få så lite inflytande som möjligt i sitt block. En blocköverskridande överenskommelse likt Decemberöverenskommelsen.

Annie Lööf är en våt dröm för globalisterna. Hon är EU-fanatiker, massinvandringsförespråkare, hatar välfärdsstaten, skyr nationalism som pesten och en hyfsat ung och dito attraktiv kvinna.

Det är ingen som räknar med att Centern kommer bli det största partiet i nästa års riksdagsval, men det kan eventuellt bli det största allianspartiet. Om Alliansen, mot förmodan, vinner riksdagsvalet så kan Annie Lööf därmed bli statsminister. Ett starkt C är en garant för att det även fortsättningsvis föreligger en stark motståndskraft mot den nationalistiska vågen i Sverige.
 
Bland rubrikerna som ska behandlas finns även "Varför växer populismen?", "Kan globaliseringen saktas ned?" samt "Ryssland och den ekonomiska ordningen."

Fredrik Reinfeldt blev inbjuden 2006 och blev senare samma år statsminister: Bilderberg 2006 utspelade sig 8-11 Juni 2006 i Ottawa. I september blev han statsminister. Bilderbergerna har också tackat Ruinfeldt med att anställa honom på en storbank!
 
Det är ganska uppenbart att Wallenbergarna utser statsminister i NWO-provinsen Sverige, den Wallenberg bjuder in innan ett valår blir
statsminister.

Miljöpartiets tidigare språkrör Birger Schlaug har beskrivit Bilderberggruppen som ”ett hot mot demokratin”!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar