söndag 25 juni 2017

Vad är syftet med invandringen?

Det är rätt uppenbart för alla tänkande människor att massinvandringen till Sverige inte görs av humanitära anledningar, då man kan rädda 100x fler människor på plats för samma pengar.

Det är också rätt uppenbart att massinvandringen till Sverige inte handlar om "arbetskraftsbrist" då den stora majoriteten som kommer, inte har jobb efter ens 15 år i landet. Dessutom kommer automatiseringen att ”tokslakta” lågkvalificerade yrken de kommande decennierna, vilket gör denna import av arbetskraft ännu mer bisarr, utom för de svenska politikerna.

Vad är då syftet med invandringen ur ett större, nationalekonomiskt perspektiv?
Är det att få större tillväxt genom att pumpa in massa folk som konsumerar och kräver extra resurser? Handlar det om att skapa låtsasjobb för att kompensera för det faktum att industrierna i Sverige lagts ner / flyttat till låglöneländer?
Handlar det om lönedumpning? Handlar det om att hålla inflationen nere?
Frågorna är många och svaren på alla dessa frågeställningar är obefintliga från våra politiker!

Det märkliga och skrämmande i sammanhanget är att våra politiker hela tiden varit medvetna om, vad de håller på med. Riksrevisionen hittade alla propositioner från regeringen till riksdagen med migrationspolitiskt innehåll.
 
Per Gudmundson och Thomas Gür har kommenterat detta:
Per Gudmundson: "När Riksrevisionen granskade hanteringen av den akuta asylkrisen fann man en märklighet i regeringskansliet. En översiktlig kontroll av samtliga propositioner från regeringen till riksdagen med migrationspolitiskt innehåll, från 2004 till och med 2015, visade att nästan alla saknade konsekvensbedömningar gällande mängden asylsökande."

Thomas Gür: -"Vad några av oss såg med egna ögon och pekade på, då, kan nu i efterhand konstateras vara alldeles sant. Notera att detta gäller från regeringen Persson, 2004-2006, till regeringarna Reinfeldt 2006-2014, samt regeringen Löfven 20142015.Det är givetvis inget annat än fullständigt skamligt.

Och störst är givetvis regeringen Reinfeldts skuld - inte minst det parti som dominerade denna koalition och i vilken det ändå fanns åtskilliga realister, men som först lät de tre småpartiernas från verkligheten bortkopplade fantasi-människor diktera politiken och, som till råga på allt, efter mars 2011, drog in ytterligare, ett fjärde, fantasiparti, i samarbetet och lät dem också vara med i dikterandet av villkoren."

Assar Lindbäck:
Över 40% av de långtidsarbetslösa i Sverige är utlandsfödda
Över 60% av alla utgifter för socialhjälp i Sverige går till utlandsfödda
Svensk arbetsmarknad inte är anpassad till den typen av invandring
vi har av lågutbildade från utomeuropeiska länder.
Vi går mot en situation där kommunerna inte kommer att kunna
hantera invandringen därför att de inte kommer att klara
att ge bostäder och arbete åt invandrarna.


Att kvalificerad arbetskraftsinvandring kan ha ekonomiska syften verkar ju fullt rimligt, men övrig invandring drivs snarare av en politisk och socialpsykologisk logik än en ekonomisk. Om ekonomin fått råda och bestämma, hade Sverige haft stor arbetskraftsinvandring och liten eller ingen flykting- och anhöriginvandring istället för tvärtom.
 
När skall våra politiker inse detta?

3 kommentarer:

 1. Efter att ha eliminerat alla möjliga förklaringar till politikernas invandringsprojekt återstår endast de omöjliga.
  1. Politikerna har svurit trohet till globalisterna.
  2. Eliten är direkt hatisk mot det svenska folket då vi inte röstar rätt. (kärnkraftsomröstningen, SD och alla andra tillfällen då vi uttryckt folklig åsikt)
  3. Man vill tillsammans med Tyskland för all framtid utesluta möjligheten till en etnonationalism i nynazistisk tappning, invandringen är det ultimata sättet att för evigt bryta alla idéer om den germanska folkstammens överlägsenhet. Den helt enkelt drunknar i den genpool som nu skapas.
  4. Eliten är övertygad om att demokrati inte är rätt styrelseform för Sverige, vi medborgare är helt enkelt för dumma, trångsynta, kulturlösa och allmänt utvecklingsstörda för att ges förtroendet att själva påverka styrelsen av landet. Med invandring fås en lätt kontrollerad valboskap som röstar som de är beordrade av sina ledare.

  Naturligtvis är samtliga mina omöjliga orsaker till svensk invandringspolitik just omöjliga, ingen nations företrädare skulle ju ens i sina totalitära fantasier kunna göra ett land så illa.

  SvaraRadera
 2. Destabilisera nationalstaten så det blir anarki o natos o eu,s poliser tar över åt globalisterna,,,då är vi kontrollerade av nwo .

  O då undrar jag var sd befinner sej ? Man utesluter anna hagvall som ifrågasätter bonniers ägande av media ,o bonnier är i högsta grad inblandade i nwo .
  Inte nog med detta,sd har inte stått för sin klara linje mot nato,,,utan man går globalisterna gill mötes då med.

  Hur kan man som sd visa upp sej med en stor israelflagga ,,?

  Sd har blivet ett parti som jag inte känner igen ,, därför har jag sagt upp mitt medlemskap

  SvaraRadera