måndag 5 juni 2017

TT och sanningen är ingen gemensam nämnare!

TT, f.d Tidningarnas Telegrambyrå AB, används flitigt av nyhetsmedier.
Det verkar som TT:s artiklar, telegram, och nyheter anses vara objektiva av media och läsare.
 
TT ägs av ett antal medieföretag:
Aftonbladet
20 %
Svenska Dagbladet
10 %
Stampen
10 %
Expressen
10 %
Dagens Nyheter
10 %
Sydsvenska Dagbladet
10 %
NT Media
10 %
VLT AB
5 %
Upsala Nya Tidning
5 %
Pres(s)gruppen
5 %

Ägare strukturen avslöjar direkt att TT inte på något sätt är objektivt!

TT har samma agenda som övrig MSM i Sverige med vinklade nyheter samt censur och mörkning av verkligheten. I TT:s fall är det dock extra tydligt och underhållande, då deras agenda blir extremt uppenbar. Detta tack vare att man kan jämföra en del av deras alster med de utländska nyhetsbyråerna som TT använder sig av. Det man har märkt senaste åren är att de mest uppenbara propagandanyheterna signerar man TT för man vet att journalisten annars får många arga mail pga av lögnerna. Genom att signera TT kan man låta fantasin flöda när det kommer till påhittat snyft och hur hemska svenskar är. 

Det intressanta är att TT:s redaktion och ledning består av en liten grupp vänster skruvade extremister med en världsbild som får FI att verka mainstream. Härifrån skickar man ut de korta, vinklade nyheter som sedan tas upp av tidningar som inte har ekonomi för egen bevakning (Metro) eller tycker att artiklarna styrker tidningens egen hållning (DN).
Kom ihåg vem som vann det svenska EU-valet - TT.

Det är tufft läge för Sverige, glöm inte att de som kontrollerar nyhetsförmedlingen på statliga SVT, där röstar 50% på Miljöpartiet som vill ha fri invandring eller
30 miljoner invandrare till Sverige inom närmaste 7 åren, enligt Centerns förslag.

Dags att lyfta fram sanningen om TT - det är definitivt inget att lita på!

När det i själva verket är medias version av
nätet, fast värre. Det är en organisation som används för att anonymisera artiklar. Som när en person använder nätet istället för FB för att uttrycka sina politiska åsikter. Skillnaden är att när en vanlig person gör det, är det för att undvika politisk förföljelse, men när media gör det är det för en politisk agenda.

De som följt TT de senaste 2 åren har lagt märke till, att TT är tydligt icke-objektiv, undermålig kvalité, och extremt ensidigt - och det värsta med det är att TT:s ord är lika med sanning och lag.

TT är den största bluffen vi mediekonsumenter och nutidspolitiskt intresserade köpt med hull och hår.
 
TT är totalt korrumperat av Bror Duktig-vänstern och bidrar i stor grad till åsiktscensuren och de rena lögnerna som vi vant oss vid att finna i svensk MSM.

Historiskt har man ofta visat tecken på att ligga ännu närmare vänster-radikala ideal än sina uppdragsgivare inom media, med närmast systematisk propaganda riktad emot bl. a. Israel och Danmark. 

Nu är det ju tämligen klarlagt att TT har en agenda i att filtrera bort relevant information om etnicitet. Det är till och med så illa att när de "tvingas" göra det, för att polisen är tydliga med informationen, så skickar man ut mail till abonnenterna och varnar i förväg, så att de ska kunna redigera artiklarna om de önskar.

TT används också som "neutral" avsändare när de ryggradslösa i
MSM-bunkern ska göra en gemensam propaganda körning i snyft- eller smutskastningssyfte. En noggrant formulerad TT-text fungerar som startpunkt för den "spontana" "debatten" där diverse korrumperade organ hänvisar till varann och till TT:s "nyhet" för att skapa illusionen av en viktig nyhet.

Allt detta går dock Svensson förbi, då han redan läst sportsidorna och nu viker ihop tidningen för att köra ned den i kattlådan.

Precis som förväntat så basunerar TT nu ut, den ena artikeln efter den andra med rubriker som "
ogenomtänkt och farligt" när det gäller USA utträde ur Parisöverenskommelsen. Nu är det inte någon framstående forskare eller politiker som citeras, utan en student. Vad vet en naiv student om världsekonomi och klimat?

TT är med bred marginal Sveriges minst granskade makthavare. Deras inflytande ökar dessutom hela tiden i takt med att tidningarnas egna material krymper.

Den enda riktiga granskning som gjorts av TT är om Israel-Palestina, där Israellobbyn gjorde en partisk men systematisk och öppen genomgång av TT:s rapportering.
Resultatet var rena skräcken och bekräftade alla misstankar om TT som en lekstuga för vänsteraktivister.
Det var så illa, att de till och med tvingades omplacera några av sina propagandister.
 
Den numera insomnade bloggen TT-kritik hade en hel del intressanta inlägg, men när det kommer till att dra ner brallorna på svensk media, är den fortfarande ohotad. Allra tydligast visade den TT:s ohederlighet när det gällde översatta telegram från AP, Reuters och liknande. Säga vad man vill om TT-kritik, men bloggen var ett föredöme i att avslöja och bekämpa svenska vänstermedia. Fler borde ta efter.
Läs och förfasas över alla avslöjanden: http://tt-kritik.blogspot.se/

Frågan är varför ingen enda tidning granskar TT:s extremt politiska slagsida. Vänstermedia som AB har naturligtvis inget intresse av en sådan granskning. DN är till färgen borgerlig men så genomsyrat av PK, att de i denna fråga hamnar i samma låda som AB. 

Vilket bara det är ett media fenomen värt en granskning. Men - och här är själva kärnfrågan- varför tar ingen av de mer renodlat borgerliga tidningarna bladet från munnen. Tycker SvD politiska redaktörer att det är ok att kämpa i denna riggade motvind om befolkningens världsbild.
 
En del svenskar tror att TT representerar någon sorts objektiv nyhetsförmedlare. Sanningen är snarare tvärtom; TT är ett av Sverige-hatarnas starkaste PR-fästen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar