torsdag 29 juni 2017

Michael Skråmo allias Abdul Samad al Swedi

Abdul Samad al Swedi heter egentligen Michael Skråmo, är född i november 1985 och kommer ursprungligen från Norge, men är uppvuxen i Göteborg. Han konverterade till Islam åren 2004–05.


Skråmo har fem barn och en konvertit hustru. Amanda Umm Ibrahim Gonzalez.
Pojke född 6/3-11 Mölndal
Pojke född 11/6-12 Kairo
Tvillingflickor födda 8/11-13 Östra (Göteborg) döttrar som heter Sara och Maryam.
Fyra barn mellan 2011-2013
och ett femte barn fött i Al-Raqqa Syrien.
Enligt Expressen/GT tog han med sig hela familjen och flyttade ner till al-Raqqah i Syrien för att ansluta sig till IS.

Umm Hamza = mor till Amanda Umm Ibrahim Gonzalez
Tidigare kallade hon sig nu Caroline Pape eller Ulrika Pape. 1990 hette hon Jenny Ulrika Caroline Pape Gonzales. Enligt folkbokföringen är hon också mor till Amanda Norma Gonzalez som inte längre är folkbokförd i Sverige.

Det har visat sig att Ulrika Pape anmält intresse för SFM, Bellevuemoskén när den i jihadist sammanhang välkända imamen Abu Muadh förläser och finns omnämnd.
Kring SFM och
Tahara rör sig extremister.

En nära anhörig till Expressen/GT.
”Han var en glad pojke som växte upp i Göteborg och spelade med i ett band - men förändrades radikalt efter att han konverterade.”


Han hade en blogg 2007 där han bland annat ifrågasatte bilden av Islam, men skrev även om TV-serier. Ett utdrag:
”Serien Heroes skall ha börjat igen .. jag har väntat och väntat..
det är crack för mig.. först kolla jag på serien Lost och var hellt Lost in i den serien.. trode inget kunde toppa det, folk snacka om prison brake näää inget för mig massa dudes i prison, jag såg Oz serien Finns ingen bettre Prison serie en den.men sedan hörde jag om HEROES.

Skråmo har under hela sin uppväxt varit omgiven och bott i områden som har ungefär 1svensk/10 muslimer och därför har han en spretig och dålig svenska, men Skråmo tycks behärska arabiska flytande, .
I SVT Debatt - spola fram till 2:37, så hör man att han även hanterar rent klingande Göteborgsdialekt. Kan bero lite på situationen.


Enligt Gudmunsson är Skråmos kall troligen inte att kriga, utan han är i Syrien för att bygga upp en framtid som ideologisk och religiös krigare, än någon slaktare.
Han vill alltså förbättra världen genom att alliera sig med en organisation som säljer kvinnor som sexslavar, våldtar, kastar ner homosexuella från höghus, skär halsen av utländska journalister, bränner en jordansk pilot levande, begår folkmord på kristna minoriteter.
Nu är det inte Skråmos religion som gör honom till en dålig människa. Utan det faktum att han deltar i ett skitigt folkmord och massvåldtäktskampanj riktad mot civila irakier, kurder och syrier. I bästa fall är Skråmo en liten identitetslös person som sannolikt lider av brist på uppfostran. I värsta fall en psykopat som njuter av det han gör. I bådadera fall: En nyttig idiot som tjänar de maktgalna småpåvar som ligger bakom ISIS avancemang i Irak.
Skråmo är nog fullständigt medveten om vad hans tro består av, sin övertygelse hittar han hos dessa medmänniskor inom IS.
Problemen startade förstås inte med IS, utan redan med USA:s invasion av Irak. Utan Irakkriget - Inget IS... Saddam var ingen ängel men han upprätthöll en någorlunda fungerande auktoritär stat efter de förutsättningar som läget i Mellanöstern stipulerar.

Det är såhär det går till och med den invandring vi har, ett löpande band som rullar in radikal muslimer till Sverige. De är mycket skickliga på att manipulera och hjärntvätta och drar gärna in även svenskar, om de kommer åt. De är som scientologerna, har de väl fått grepp om en person, är det nästan omöjligt att avprogrammera. Såna här s.k. "konvertiter" kommer vi få se fler av, lita på det.


I "Uppdrag granskning" i SVT gick man igenom hur terrorsekten IS rekryterar nya medlemmar, och befolkning till sitt så kallade kalifat. Bland annat visar journalisten och författaren Magnus Sandelin hur han får kontakt med en person som ber honom att peka ut platser att gå till attack mot i Sverige – platser med många "otrogna".
Men det är inte den enda svenskkopplingen i programmet. I en annan del av avsnittet utger en kvinnlig journalist från Australien sig för att vilja ta sig till Syrien och gifta sig med en IS-terrorist. En rekryterande kvinna hon kommer i kontakt med i Sverige – kallad Umm Hamza – säger att en man i Syrien söker efter en andra fru och Skråmo går rakt i fällan.
Kan Umm Hamza =Amandas mor, sökte ordna en ny hustru till Skråmo för att hennes dotter inklusive barn ska kunna lämna Raqqa och återvända till Sverige!

Umm Hamza själv befinner i Raqqa i maj 2016, men återvänder till Sverige med familj, troligen under sommaren 2016.


Skråmo nämner att i Syrien letade han efter en hustru. Han erbjöds flera syriska kvinnor, men hade svårt att falla för någon. Han tillhörde ”muhajerin”=migranterna. ”De bästa kvinnorna fick inte vi. De fick syriska jihadister. Vi fick de efterblivna!”

Den 25 juni postade Skråmo:
Allah är vittne till allt som sker på hans mark.
Det finns bara svärdet idag mellan oss och dem.
Det är krig mellan Haqq och Batik och det är dax att vakna och prioritera det som behövs innan det är försent.
Muslimer i Sverige kommer bli förnedrade mer mer.. så istället för att bara ta på dig en t-shirt och gå ner till det mest hatade stället för Allah och göra dawat, gå dit med en bomb istället.”


De som är kvar nere i Syrien och Irak i dessa tider lär få svårt att ta sig tillbaka till Sverige. IS får ganska med pisk” just nu, på alla platser de håller till på. Det är bara en tidsfråga, innan vi hör att IS är slut som artister.

Raqqa deras huvudstad håller på att förvandlas till sand av kurderna.
Om Skråmo är kvar,har han inte en chans att kommer ut levande där ifrån. Staden är omringade på alla fronter, om han inte är död redan.
Men har Skråmo med familj lyckats slinka igenom är det en strategi som används bland "hemvändare" som går ut på att utge sig för att vara död, via sociala medier för att sedan ta sig in i "hemlandet" alternativt ett annat land, med falska identitetshandlingar eller rentav smugglas in.

Det är ett faktum att Islamiska staten, IS, har förklarat Sverige krig och utfört väpna
t angrepp mot vår befolkning, på vårt eget territorium. Trots detta har vår egen regering släppt in tusentals potentiella spioner och soldater som är lojala med vår fiende.
Det är nog, helt seriöst, inte särskilt många decennier sedan som ett sådant agerande, inte bara rent moraliskt utan också juridiskt, hade klassats som högförräderi...

Malena Ernman twitter: Experterna: Dolda jihadister i flyktingströmmarna är en löjlig myt! Så viktigt att vi rustar oss mot myterna!
Jag(Foliehatten)
mår illa, som Magnus Uggla sjöng!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar