torsdag 15 juni 2017

Hollywood nästa för fd FBI-chefen James Comey!

Trump sparkade Comey för att återställa förtroendet för FBI. I svensk MSM sägs det egentliga skälet sägs vara att Comey har sagt att han utredde kopplingen mellan Trump och Ryssland, något som självklart irriterade Trump.
Det är väl inte så konstigt att den mannen får kicken. Man kan ju inte ha ett FBI som angriper statsledningen, den de är satta att skydda.
Läs gärna förhören med Comey. Han medger att han läckt informationer om ett samtal med Trump till media, efter att han fått sitt avsked. Redan det tillräckligt för att visa att avskedet var motiverat.

I flera inslag i Rapport har Carina Bergfelt med "rödglödande ögon" och hetsig röst, redan dömt Trump på förhand. Allt vad Comey har påstått om Trumps ryska kontakter är säkerställt och Trump kommer att avsätts snart.

Carina har alltsedan Trump tillträtt bara rapporterat om alla misstag Trump har gjort. Aldrig har denna ”vänsterkvinna” sagt något positivt om Trump. Carina låter som om en skiva som spelar upp samma låt ideligen och dessa rödglödgade ögon!

Det enorma intresset för Comeyförhören som Sverige och USA visar, tyder på att de är svårt sjukt i russofobi. Russofobi är en svår sjukdom som påverkar alla hjärnfunktioner. Förra gången USA drabbades av denna sjukdom, tog det rätt exakt 5 år, jan 1950 - dec 1954, att tillfriskna.
Media har på alla sätt försökt att sänka Trump med Rysslandkopplingar och de gick verkligen all-in, för man trodde att nu hade man säkra bevis. Media hoppades att det direkt skulle leda till impeachment (om väljarna skulle fly Trump), men väljarna är mer eller mindre kvar... Vilket gör impeachment helt omöjligt.
 
Trump och Russia historien är död och begraven för länge sen, det var lögn och ingenting annat från första början, ända till det för demokraterna=sossarna, gröna/vänsterpartiet bittra slutet. Denne Comey har "stigit ur ledet" alldeles för många gånger för att han skall kunna vara kvar, mannen är inte pålitlig, dessutom utsedd av Obama.

Fd FBI-chefen Comey upprepade mantrat om rysk inblandning i det amerikanska presidentvalet under senatsförhören.
Det räcker att läsa hans skriftliga uttalande från 8 juni, för att inse att karln lider av megalomani. Han sätter sig i efterhand för att skriva ner varje ord Trump har sagt: "to ensure accuracy" - ett förfaringssätt han aldrig tidigare använt.
Redan där
ser man hur han bygger ett case mot presidenten. Men hans mun säger något annat!
Han lovade Trump uttryckligen "honest loyalty" men ger honom varken det ena eller det andra.
Trots att han 30 mars lovat Trump att gå ut med det faktum att ingen FBI-utredning mot presidenten pågår, gjorde han inte det. När presidenten ringde 11 april bad han presidenten ringa biträdande justitieministern=typ "You got the wrong number!"
Detta är speglarnas värld, exakt det som James Angleton pratade om.

Media i flera länder för en intensiv kampanj för att framställa den konservative Trump i dålig dager. Man vinklar ”allt” för att det ska kunna tolkas negativt. Även Comeys vittnesmål, som i sak inte påvisade någonting överhuvudtaget gällande Trump och Ryssland, vinklar man.

Folk bör dock ha i åtanke att Trump står på samma sida som Ronald Reagan, kommunisternas största fiende under 80-talet. Vems sida tror ni då att media står på?
Vi pratar om ett förräderi på massiv nivå. Om det är någon som står på Putins sida så är det media. Det multikulturella samhället är en socialistisk idé och media har stöttat den sedan murens fall. Foliehatten tror inte att människor där ute förstår, hur pass infiltrerat och hjärntvättat det västerländska samhället är.

Media propagandan är inte riktat emot folket, utan politikerna i kongressen. Demokraterna vill att GOP=Grand old party, ska rösta för att avsätta Trump. Demokraterna styr fullt i media spakarna för att berätta hur GOP ska rösta.
Men...problemet är.....att GOP får igenom mycket av sin politik tack varje Trump. GOP har aldrig vunnit så stort sedan Roland Reagan, och det var det absolut första gången GOP vann så stort. Så varför ska GOP rösta tillsammans med Demokraterna för att avsätta en person som rullar fram röda mattan åt GOP?
Media förstår inte det.

Allt Trump gör med Ryssland är bra. Vi ska inte leva i den tänkta nya globala världsordningen som en fortsättning på det kalla kriget med Ryssland. Detta borde vara det naturliga valet. Ju mer samarbete med Ryssland desto bättre. Trump har all rätt att inleda vilka kontakter med Ryssland han vill. Det vi ser från motståndarna är en skenprocess i försök att avsätta Trump och driva sin egen politik.

Trump har nu slagit nytt världsrekord när det gäller "disapproval rating" gubben är nere på 60% efter 144 dagar. Vilket kan jämföras med George H.W. Bush tidigare rekord på 1290 dagar. Trump vann elektorsrösterna med stor marginal. 

2020 kommer han att vinna igen, till svensk medias stora förtvivlan! Skulle Trump vinna igen kommer Carina Bergfeldts att tappa det ena ögat! Leve enögdheten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar