onsdag 21 juni 2017

Stefan Löfvén EU:s springpojke!

Statsministern är på besök i vårat södra grannland Polen. I Rapports första inslag kunde vi höra Löfvéns svada: polackerna måste ta sitt ansvar och ta emot 7000 ”flyktingar” enligt EU:s fördelningsprinciper.

Säger Polen nej riskerar de få mindre EU bidrag och bötfälls!
Vilken maktposition har Löfvén som gör, att han kan skuldbelägga andra länder?
Vad ska lilla Sverige få tillbaks i utbyte av EU för att Löfvén är springpojke åt topparna i EU? Eller är det så Löfvén gör detta för att låtsas vara solidariskt medmänsklig eller humanist? En del tror att detta är ”fjäsk” som handlar mycket om, att Sverige är ordförande i FN Säkerhetsråd! Samma FN som sagt att Sverige blir ett u-land 2030 med nuvarande politik!

Det Löfvén inte begriper är att Sverige har ”noll” trovärdighet, när det gäller invandring och dess konsekvenser. Begriper han inte att det blir problem att övertyga polackerna om asylinvandringens välsignelser eller en utmaning som det heter på nyspråk. 

Inte heller begriper Löfvén att Sverige har ett handikappat – p.g.a. att man haft det för bra, för länge. Polen har varit ockuperade, folket har utsatts för prövningar. Man värnar nationalism och folkets säkerhet.
Inte heller begriper eller inser Löfvén, att det för närvarande är  ungefär ett muslimskt terrorattentat i månaden i Europa. Endast en världsfrånvänd ”blind” kan idag anse, att import av muslimska män är en bra idé. Löfvén är ett skämt och gör Sverige till åtlöje!

Samtidigt som Löfven ska skuldbelägga EU:s länder för att avlasta Greklands och Italiens 160000 "flyktingar", är frågan: vilka länder avlastar Sveriges 160000 "flyktingar" som kom 2015? Ingen!
Istället har den ”humanitära stormakten” gått i spetsen och håller på att ta emot 3000 ”flyktingar” till Norrland.

Problemet är att stormakten inte har någon aning om hur man skall integrera dessa! Sverige framstår mer och mer som Europas ”skräckexempel” på ingen eller dålig integration.

Samtidigt skall vi vara medvetna om att Polen för några år sedan tillhörde inte de länder i Central- och Östeuropa som röstade nej, till EU-förslaget om kvoter för ett jämnare fördelat ansvar för de som sökte asyl inom unionen.
Men den nationalkonservativa PiS-regeringen som tillträdde efter valet hösten 2015, har valt en annan ståndpunkt.
Ett annat faktum är att Sverige för två år sedan sa stopp och ändrade migrationsreglerna. Sverige hade då tagit emot 163 000 asylsökande, 12,4 procent av hela EU-antalet, på knappt ett år. Förändringen var en slags indirekt kritik mot de övriga 26 EU-länder som inte tog ett lika stort ansvar för världens flyktingar.

Anna Hedh, EU-parlamentariker för S:
”Tanken var att visa att andra måste ta ansvaret, men det har inte hjälpt. Det är oerhört oroande.”
Om Sverige inte gjort sig till offerkofta tagit emot 160000 "flyktingar" för "asylrätten" väger tyngre än EU direktiv, hade situationen varit annan.

74% av polackerna har klart yttrat sig att de inte vill ta emot några ”flyktingar” och framför allt inga muslimer! Att den polska regeringen skulle gå emot folkviljan är ytterst tveksamt. Polska regering har rätt i, att egna medborgares säkerhet går före "flyktingar". Innan Europa kan utveckla ett fungerande system med att garantera säkerheten kommer Polen inte lyfta ett finger, ju fler terror attacker, desto hårdare kommer dom vägra. Och det är nog det som får svenska politiker att se ”helrött”, att man sätter sina egna medborgare först.

Polens utrikesminister Witold Waszczykowski sa väl att måste vi ta emot flyktingar så kommer vi att sätta dem i läger och då vill nog ingen flykting till Polen, inte ens med tvång.
Witold Waszczykowski har i sin tur meddelat EU-kommissionen Polens besked:
"inte är något att oroa sig för" eftersom asylsökarna ändå inte vill komma till Polen. Det skulle krävas våld för att över huvud taget få dem till Polen, menar han. Och skulle man mot förmodan lyckas få asylsökarna till Polen, kommer landets regering ändå placera dem i läger.” 
Ovanligt med klarspråk från en politiker när man är van vid det svenska etablissemanget. Vilken politiker skulle någonsin säga liknande i Sverige?

Många av ledarna i Östeuropa har sett (men säkert vet det redan nu genom att de har kollat Sverige) att detta med mångkulturellt funkar inte, att det skapar bara ännu mer kaos. Ingen kommer att bli förvånad om svenskar om sisådär tio år (plus/minus) söker asyl i Polen.

I midsommarhelgen håller EU ett toppmöte om fördelningsprinciperna och Polens, Ungerns och Tjeckens nej! Man skall främst diskutera hur man ska få färre migranter som saknar egentliga asylskäl att försöka ta sig in i EU. Fokus ligger tydligt på avskräckning, exempelvis genom att hota länder som inte vill ta tillbaka sina ut resta medborgare med hårdare visumregler, för att resa legalt till EU.

Enligt nyhetssajten EU Observer trycker dessutom Österrike återigen på för att migranter som räddas på Medelhavet ska skickas till läger i exempelvis Egypten och Tunisien, för att där avgöra vem som kan få asyl eller inte.

Motståndet i det fallet är dock fortsatt starkt från övriga EU-länder, inte minst Sverige. Så klart vill Sverige INTE skicka tillbaka "flyktingar" till Egypten eller Tunisien, för då kan man inte gynna smugglare som skeppat över dem till Europa?
Det mest solidariska förslaget säger Sverige alltså nej till!

Det kommer inte att hända någonting på toppmötet. EU har problem. I Madrid hörs protester. Demonstranter krävde för någon dag sedan, att Spanien inte ska ta emot de 17 337 flyktingar som den spanska regeringen lovade inom EU-planen. Endast 10 % eller 1 304 personer har hittills omfördelats till Spanien. Frankrike har också mycket långt kvar till att leva upp till sitt löfte om att ta emot cirka 35 000 från Grekland och Italien. Sverige har som vanligt varit en ”lydig” slav och tar emot 3000!
Man förstår dessa länder inte vill ta emot ”s.k. flyktingar” som inte vill integreras och som kostar oerhört mycket pengar för alla skattebetalare?

I måndags träffades EU:s utrikesministrar i Luxemburg och oenigheten var stor. Som läget nu ser ut, kan till och med omfördelningen tills vidare komma att läggas åt sidan under höstens fortsatta diskussioner, för att man under tiden ska försöka enas om övriga delar av asyl- och migrationspolitiken.


Margot Wallström:
”Det är alltid kontroversiellt. Vi har olika syn på saker och ting. Det är en konstruktiv ton även om det märks är som alltid väldigt emotionellt och mobiliserar ganska starka känslor hos folk.”

Det man kan fundera över är, om vi i EU inte längre bor i demokratiska länder? Det polska folket och deras politiker arbetar åt folket som inte vill ha icke-vita.
Inget fel med det, det är polackerna själva som bestämmer. Vi ska inte tvinga dem till någonting. Visst, vi har rätten att strypa pengarna de får av EU. Vi kan till och med kasta ut dem. Men EU som union kommer inte vara långlivad, om vi tvingar  nationalistiska länder, att välja mellan icke-vit invandring och EU medlemskapet.

Polen spinner på fint just nu och har den bästa tillväxten i hela EU inklusive både före detta öststater som de västeuropeiska länderna. Faktum är att man inte ens hade ett hack i skivan under finanskrisen.
Man kommer inom inte alltför lång tid att passera Västeuropa och Sverige ekonomiskt.
Arbetslösheten i Polen är sedan ett tag betydligt lägre än både EU snittet och Euro zonens snitt så man börjar behöva få hem arbetskraft i många sektorer. Polen är Europas största möbeltillverkande land och IKEA har många fabriker i Polen bland annat sin största i Zbaszynek, där 30 miljoner möbler per år byggs.
Polen kommer aldrig att förvandla sitt land till den misär(utanförskapsområden) vi ser breda ut sig i västeuropeiska och svenska städer för några ynka EURO!

Polen vet naturligtvis vad som är bäst för deras land , så långt har inte Sverige kommit än. Ottomanerna belägrade Wien för några hundra år sedan. En massaker av österrikare undveks i sista stund, då massivt polskt kavalleri kom till undsättning.
Polen om något land har väl lärt av sin historia.

Löfven backar nog från kraven om Polen utlovar 2 miljarder imaginära feministiska toaletter till världens fattiga befolkning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar