söndag 21 februari 2021

Åkesson äger nu invandringsfrågan!

 

Jimmie Åkessons uttalande om ett totalstopp för invandring har rört upp känslorna hos de flesta partierna och flera partiledare har fått hjärnsläpp!

Det är ordet kulturell som fått
Ms ”nödiga” Maria Malmer Stenergard att gå till motattack mot Åkesson i SVT-Nyheter.
Maria: ”Migrationspolitiken Jimmie Åkesson ger uttryck för i den omtalade tweeten går stick i stäv med den politik partiet drev i migrationskommittén. Jimmie Åkesson säger att han i praktiken vill stoppa invandringen och jag uppfattar att det är någonting som inte är möjligt att genomföra, som regelverken ser ut i dag, Det hade varit välkommet om Sverigedemokraterna förklarade vilken invandringspolitik de faktiskt vill driva,

Maria orerar om "internationella konventioner" som flera länder inte bryr sig om.
Sverige kan visst stoppa all asylinvandring om bara viljan finns och allt annat är ren jävla
lögn.

Australien har praktiserat detta i minst 10 år. Danmark kommer att införa detta. Polen och Ungern tar inte emot en invandrare och de är en ”nagel” i ögat på etablissemanget i Bryssel. Stefan Löfven åkte till Polen för att försöka tala polackerna tillrätta. Han blev utfrågad i polsk TV och de frågade honom om invandringen till Sverige var problemfri . Givetvis ljög Löfven friskt när han sa, att den var problemfri.
På det polska nätet tyckte man synd om oss svenskar som hade en statsminister som är en komplett idiot och lögnare.


Åkessons uttalande är en mycket skicklig taktik av SD
och media vet att sossarna kommer att använda Åkessons tweet som bevis för att SD är ett fascistiskt parti.
Extremvästern kommer att få stort stöd från hela makteliten, media och etablissemanget samtidigt som omvärlden allt mer närmar sig SDs och invandringskritiker generellt och deras åsikter.
Det inte Maria Malmer Stenergard inser är att Löfven nu kommer att använda Åkessons uttalande för att pressa M att ta ställning. Det hade varit mycket bättre om Maria istället för sitt uttalande hade hållit ”käften!” Nu kommer Löfven att använda hennes uttalande och med detta har hon målat in M i hörnan. Det M nu har gjort är att man har valt sossarnas sida. Det här har synat M om de verkligen menar med sin nya linje om invandring.

Om
M förnekar att invandringens konsekvenser också leder till kulturella svårigheter så förnekar man att exempelvis förnedringsrån, balkongflickor, klaner, barnsoldater, stök i offentliga rum, kaosskolor, medvetet valt utanförskap med parallella samhällen, krav på särlagstiftning är av kulturell art. Det är så lätt att bevisa de kulturella problemen. Alla känner till det här. Åkesson talar nu klartext och nu kommer SD att äga invandringsfrågan igen, å så är de tillbaks till ruta ett, det vill säga att 7 klövern återuppstår.

I Danmark gör man istället tvärt om.
Nu vill man riva delar av motsvarigheten till det svenska miljonprogrammet, boende flyttas, nya fastigheter uppförs, kvarter förtätas. Segregationen ska brytas, en ny identitet växa fram.
I slutet av januari i år presenterade regeringen dessutom ett mer vittfamnande socialt program i 43 punkter, Børnene først, med tidiga insatser för barn som behöver skydd och stöd.
Danmarks statsminister Mette Frederiksen: ”Det är viktigt för demokratin att vi tar ett ansvar om grupper ställer sig utanför samhället och bekämpar de principer som det bygger på.”

KD:s riksdagsledamoten Hans Eklind på twitter: ”Invandring är inte per automatik en kulturell belastning. Punkt. Men, vad är klanstrukturer, förtryckande kvinnosyn och radikal islamism? En tillgång?? Reaktionerna på SD:s ordval lämnar en del att önska. Sluta godhetsposera, det löser inte problemen!"

Om ni går in på Eklinds twitter hittar ni mängder av intressanta kommentarer!

Dennis: ”Kvinnor blir våldtagna. Kvinnor kastas från balkonger. Unga pojkar blir rånade, misshandlade och pissade i munnen. Samtidigt väljer vissa "goda människor" att fokusera på hur någon uttrycker sig. Det är ni som är den största belastningen i det här landet. Jävla rövhattar.”

Foliehatten inväntar nu sossarnas attack på SD de närmaste veckorna. Knivarna slippas nu på Sveavägen 68 och frågan är hur mycket Hitler och nazisterna kommer att användas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar