torsdag 11 februari 2021

Regeringen och EU Ylva är oense om invandrare som fått avslag på sin asylansökan!

EU-kommissionären Ylva Johansson har upptäckt att det är i princip inga som återvänder, när de fått avslag på sin asylansökan. Nu vill hon se ett bättre återvandringssystem för invandrare som fått avslag.

Ett nej är ett nej, säger Ylva, medan Morgan Johansson nu vill förlänga den tid som asylafghanerna har för att söka jobb från 6 mån till 12 mån. Morgan Johansson och hans sosse-regering gör allt för att migranter ska få stanna Sverige, samtidigt som Ylva i EU tjatar om att alla med avslag ska returneras snabbt.

Återvändande blir ny politisk norm enligt partiets Propaganda Service (PS) största avdelning SVT. Ändå lägger S nu fram förslag igen som gör ett nej till ett ja i asylfrågan. Säger en sak och gör en annan. Igen.
MP:s vansinnigheter är bara S billiga ursäkt för att kunna massinvandra sina nya kärnväljare i "utanförskapsområdena". S vill det här lika mycket som MP, för att kunna behålla makten till varje pris, eftersom nästan varenda bidragsinvandrare innebär en röst på Löfven. Det är därför S vrålar som en stucken gris om "fascism" när S i själva verket importerar islamism, antisemitism och kvinnoförakt dagligen.

Skall bli intressant att följa det nya förslaget från S, eftersom Centerns Cato säger nej : ”Sverige behöver en långsiktig och hållbar migrationspolitik, inget mer lappande och lagande och som vi tidigare sagt så kommer vi inte ställa oss bakom förändringar i gymnasielagen.”


Nu saknas bara att PS börjar systematiskt kritisera mångkulturen för att försöka rädda S kvar vid makten i valet 2022.

EU har svårigheter att få dem som fått avslag på sin asylansökan att återvända till ursprungslandet. Ungefär en tredjedel återvänder, enligt en rapport som kom på onsdagen. En siffra som rimmar illa med EU:s ambitioner för en ny gemensam migrationspolitik

Om
det stämmer så innebär det att över 90% av alla asylsökande som får avslag obstruerar i någon utsträckning. Med tanke på den siffran borde det vara självklart att hålla asylsökande i något typ av låst förvar medan ärendena hanteras.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar