lördag 20 februari 2021

Vem har rätt Åkesson eller Lööf/Sabuni?

Jimmie Åkesson har med sitt uttalande. ”Vårt land behöver ett totalstopp för all asyl- och anhöriginvandring, inklusive kvotflyktingar. Sverige behöver ett totalstopp, för all invandring som utgör en social, kulturell eller ekonomisk belastning och ett moratorium för mottagande av kvotflyktingar ” satt brand i hjärnan hos Annie Lööf och Nyamko Sabuni!

Det är rätt uppenbart för alla tänkande människor utom för Lööf/Sabuni att massinvandringen till Sverige inte görs av humanitära skäl. Med samma pengar kan man kan rädda kanske 1000x fler människor på plats.

Det är också rätt uppenbart att massinvandringen till Sverige inte handlar om "arbetskraftsbrist" då den stora majoriteten som kommer, inte har jobb efter ens 15 år i landet. Dessutom kommer automatiseringen att ”tokslakta” lågkvalificerade yrken de kommande decennierna, vilket gör denna import av arbetskraft ännu mer bisarr, utom för dessa svenska politiker. Lööf har svamlat om enkla jobb flera gånger!

Vad är då syftet med invandringen ur ett större, nationalekonomiskt perspektiv?
Är det att få större tillväxt genom att pumpa in massa folk som konsumerar och kräver extra resurser? Handlar det om att skapa låtsasjobb för att kompensera för det faktum att industrierna i Sverige lagts ner / flyttat till låglöneländer?
Handlar det om lönedumpning?
Handlar det om att hålla inflationen nere?

Handlar det om att den vänstern svurit sin trohet till Blobben och globalisterna?
Handlar det om att det Imperiet har givit Sverige order om massinvandring?

Frågorna är många och svaren på alla dessa frågeställningar är totalt obefintliga från våra vänsterpolitiker!
Det märkliga och mycket skrämmande i sammanhanget är att våra politiker hela tiden varit mycket medvetna om, vad de håller på med. Riksrevisionen hittade alla propositioner från regeringen till riksdagen med migrationspolitiskt innehåll.

Per Gudmundson och Thomas Gür har kommenterat detta:
Per Gudmundson: "När Riksrevisionen granskade hanteringen av den akuta asylkrisen fann man en märklighet i regeringskansliet. En översiktlig kontroll av samtliga propositioner från regeringen till riksdagen med migrationspolitiskt innehåll, från 2004 till och med 2015, visade att nästan alla saknade konsekvensbedömningar gällande mängden asylsökande."

Thomas Gür: "Vad några av oss såg med egna ögon och pekade på, då, kan nu i efterhand konstateras vara alldeles sant. Notera att detta gäller från regeringen Persson, 2004-2006, till regeringarna Reinfeldt 2006-2014, samt regeringen Löfven 20142015- och framåt .Det är givetvis inget annat än fullständigt skamligt och skandallöst.

Störst skuld har givetvis regeringen Reinfeldt tätt följd av Löfven och inte minst det parti som dominerade denna koalition och i vilken det ändå fanns åtskilliga realister, men som först lät de tre småpartiernas från verkligheten bortkopplade fantasi-människor diktera politiken och, som till råga på allt, efter mars 2011, drog in ytterligare, ett fjärde, fantasiparti, i samarbetet och lät dem också vara med i dikterande av villkoren."

Fakta är:
Över 40% av de långtidsarbetslösa i Sverige är utlandsfödda
Över 60% av alla utgifter för socialhjälp i Sverige går till utlandsfödda
Svensk arbetsmarknad inte är anpassad till
invandrare utan utbildning.

Vi går mot en situation där kommunerna inte kommer att kunna
hantera
fortsatt invandringen, för de inte kommer att klara av, att ge bostäder och arbete åt invandrarna.

Att kvalificerad arbetskraftsinvandring kan ha ekonomiska syften verkar fullt rimligt, men övrig invandring drivs snarare av en politisk och socialpsykologisk logik än en ekonomisk. Om ekonomin fått råda och bestämma, hade Sverige haft stor arbetskraftsinvandring med utbildning och liten eller ingen flykting- och anhöriginvandring istället för tvärtom. Alla inser att Jimmie Åkesson har rätt!

När skall Annie Lööf och Nyamko Sabuni inse detta?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar