onsdag 24 februari 2021

Hur länge skall svenska folket tolerera alla utspel från sossarna?

När man läser igenom artikeln i Aftonbladet där Stefan Löfven ännu en gång går till attack mot M och SD, får man en "fadd" smak i munnen. Foliehatten är förundrad över den strategi som man har lagt upp på Sveavägen 68. Foliehatten väntar nu på att sossarna skall dra upp "järnrörsskandalen" så den gamle videon får gå ett par dagar hos sossarnas reklampelare SVT och Aftonbladet

Den där makt- och penninggalne
Löfven blir mer och mer desperat. Hans hat och vidrigheter vet inga gränser, men han är dum nog att inte begripa, att det kommer att slå tillbaka på honom själv och hans SSU broilers. Att hans hatkampanjer mot SD bara har haft motsatt effekt, är han för dum att begripa.

Det känns som det är valår med den fjäskiga och hårda retoriken S håller på med men det är drygt 1,5 år kvar. Det framstår allt mer klart att sossarna vill göra valet till en folkomröstning om SD precis som 2014 och 2018. Helst vill sossarna att SD blir större än M eftersom det skulle dra undan mattan för Kristersson.

Stefan Löfven har problem med Ms ställningstagande att samarbete med SD.  Han inser att i valet 2022 kommer de bilda regering.
Det är inte märkligt hur totalt korkad denna Löfven är och det förundrar inte Foliehatten, eftersom han anser att vår statsminister inte är den smartaste personen, när han ställer högst relevanta frågor.
Löfven har bevisat mer än en gång att han aldrig kommer att klara av en fråga som gäller situationen i Sverige. Bara svammel och tunghäfta.
Vänder man på de frågor Löfven ställer och ber Kristensson ställa frågan! Varför är MP ,C och L röstboskap till Löfven, dessutom med V som tyst röstboskap. Inser inte C och L är i praktiken röstboskap och dessa två partier borde fundera igenom varför Löfven uttrycker sig på det viset om partier som kan tänkas stödja det dominerande partiet inom ett block. Löfvens uttalande säger mer om relationen S, C och L, än någon av de tre partierna borde vilja skylta med.

Aftonbladet: "Statsministern säger också att en M-ledd regering med stöd av SD kommer att vara tvungna att acceptera SDs inflytande i alla beslut. Att SD inte kommer vara ” passiva röstboskap åt Ulf Kristersson.”
Vi ber Kristensson ställa frågan till den S-ledd Löfven regering. Varför accepterar sossarna alla MPs märkliga, samhällsförstörande inflytande i alla beslut? Det har mer än en gång visat sig, att MP inte är ett ” passivt röstboskap åt Löfven, utan det är Löfven och sossarna som får vika sig.

Prata om att kasta sten i glashuset när Stefan Löfven själv sitter fastkedjat av MP i glashuset!

Det är helt klart en uträknad kampanj från sossarna, att försöka göra det så svårt för M som möjligt och att försöka sänka KD genom att utmåla Ebba Busch som ond och omoralisk. Vilket de räknar med skall vara extra viktigt för just hennes partis väljare. Drevet kring husaffären (som enligt all normal bedömning verkar ha gått rätt till i stort) och följetongen i svensk vänstermedia, så sent som i TV4-nyheter idag.

Man skall inte underskatta vänstern, de är skickliga ränksmidare och svartmålare. De har många många vänner inom media och på redaktionerna liksom bland de offentliganställda tjänstemännen och beslutsfattarna på alla nivåer i hela riket. Vänstern ljuger även obehindrat och utan dåligt samvete, de är de goda och då är det ok. Lite som jesuiterna som gärna, nästa lustfyllt, torterade fram sanningar och bekännelser, det var ju i
Guds namn och ändamålen helgar då medlen.

S är inte vad dom varit och den politik de för, handlar mest om vad andra har gjort. Sossarna anser sig själva helt rena från smuts... tror dom. Vad folk tycker kan man återspegla på valresultatet .
Valet 2018 fick S 28,3%
och då hade sossarna verkligen kraftsamlat allt och alla. Men det måste svida att så många röster nu försvunnit med Covid 19 och  S väljare som avlidit och folk som fått upp ögonen för vad S är för ett parti.

Från en insändare i Västerbottenkuriren med rubriken - ”Tvätta sin egen byk”:
”Här är en del av historia som har hänt: Socialdemokraterna har i stor omfattning kontrollerat och censurerat svensk media. De har gjort rasbiologi till en vetenskap och delat upp befolkningen efter ras samt genomfört medicinska experiment på hjälplösa personer. De har systematiskt tvångssteriliserat sin befolkning och med det berövat kvinnor möjligheten att sätta barn till världen. De har utfört tandexperimenten på sin befolkning. De har i hög grad hjälpt Nazityskland, samtidigt som man aktivt förvägrat judar på flykt en fristad. De har stämplat .”

Den politik som sossarna driver borde vara olaglig. Man kan sammanfatta den med massa falskspel, lögner och manipulation. Rena rama sandlådan! Kan någon ens minnas senast S pratade om sin egen politik eller vad dom vill göra eller hur ett optimalt samhälle ser ut under ett S styre. Aldrig ett rakt, ärligt svar från en sosse. De bara slingrar sig och ljuger. Bara anklagelser mot alla andra. Riktiga kappvändare dessutom som på ett fult sätt har nyttjat sin ställning genom åren för att cementera ett oschysst övertag i politiken med hjälp av fackförbunden, kontrollen över SVT och MSM med bidrag.

Covid hantering är en katastrof. Sossarna har genomfört en oansvarig invandringspolitik med stöd av stödhjulen. Vi har fått ett samhälle där det mesta har spårat ur tack vare denna massinvandring. Nu har sossarna dessutom mage att svartmåla SD som nazister och rasister.

Sossarna är nu totalt desperata, rädda och osäkra och det är värre än någonsin. Foliehatten tror inte att svenska folket som har något att tänka med, köper vad sossarna håller på med.
Sossarna kommer att gräva sin egen grop desto länge de håller på och måtte 2022 vara valåret då S blir ett 15% parti. De sjuka saker som S har utfört sedan partiet bildades hade inte varit möjligt i något annat land i världen eller mot något annat folk vilja
än svenskar under såhär lång tid och till synes helt utan verkligt motstånd eller protester från övrig politisk opposition, media och folket. Dags att ändra på det nu?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar