onsdag 3 februari 2021

Har försvarsminister Peter Hultqvist tappat allt sitt förstånd?

I en debattartikel i partiorganet Aftonbladet tar ännu en gång Peter Hultqvist till storsläggan. Förra gången associerade han SD med grisar och denna gång frågar han: ”Varför är det alltid synd om Sverigedemokraterna? För det mesta blir de missförstådda och tar på sig offerkoftan.”

Med tanke på Hultqvists mycket skrala utbildning ger han oss nu sin analys av SD! Han anser att Jimmie Åkessons taktik är, när han blir konfronterad med uppgifter om någon partimedlem, att han är oinformerad om de senaste händelserna i partiet och vägrar ta ansvar. Hultqvist är irriterad över SD-ledamöters tonläge i riksdagens debatter och även över ”villiga stormtrupper i sociala medier” som i vinklade former för ”propagandan” vidare.

Hultqvist är inte intresserad av att försvara yttrande- och åsiktsfriheten för alla i det svenska samhället utan verkar vilja begränsa den för oppositionen. Han nämner gillande hur högerextrema Swebb-TV censurerades av YouTube eftersom ”man bröt mot reglerna om hatretorik.”

Desperationen är nu total i det gamla sossepartiet. Det är jobbigt att vara socialdemokrat och bli kritiserad. Återigen skickar sossarna fram försvarsministern som härförare för den allt hätskare smutskastningskampanjen.

Smutskastning det enda kvarvarande vapnet i de i övrigt tomma ladorna för egna visioner och sakpolitik. Dagens representanter i det mycket f d folkrörelsepartiet är naturligtvis medvetna om att i samma stund som sakpolitiken hamnar i fokus och vuxeninställningen till
SD är ett faktum hos andra partier är sagan all som statsbärande parti.

Det enda som gror hos sossarna av idag är det totala föraktet för folket och demokratin. Det är Hultqvist med sitt stora socialdemokratiska anhang inklusive deras ledare Löfven som skall censureras. Inte vanliga hederliga skattebetalande medborgare. Tänka sig att Sverige har en
försvarsminister som inte har gjort sin värnplikt och en f.d. svetslärling som statsminister.

Uppenbart att försvarsminister malajen Hultqvist tycker det är otrevligt att det finns en politisk opposition. Han har tidigare hållit sig rätt lugn, men nu har desperationen även drabbat honom. Sossarna tappar i allt och Löfven, Morgan och alla de andra slåss in absurdum för sina ministerposter. JÖKen är ett sätt att strypa den politiska debatten genom att placera C+L i sosse buren. Partierna utanför JÖKen- fängelset  skall hålla tyst enligt Hultqvist, så sossarna kan gör vad dom vill. Det är budskapet.

Ni som ännu inte sett filmen "Ett folk ett parti" gör det och sprid den sedan vidare. Det här är en helt ny sida av Sverige och vårt statsbärande parti, än vad vi fått lära oss i skolan. De obehagliga baksidorna av speciellt sossarna.
Bondeförbundet (nuvarande C) borde också få sig en släng av sleven.
Trots att det svenska folket var måttligt intresserade av NSDAP före kriget (med undantag av några kvarter på Östermalm
och i Lund) så fanns det en viss beundran för dessa i vår riksdag.

Sakta men säkert sipprar dessa fakta fram bland allmänheten inte minst genom processen och boken "En svensk tiger" av Aron Flam. Precis som de som gjort filmen så har Aron gjort ett gediget researcharbete. SD har inget som helst att göra med det tyska partiet som härjade i Europa under 30-40-tal. Sossarna har dock en hel del som sopats under mattan.

Under WW2 hade vi koncentrationsläger i Sverige och chefen hette Tage Erlander Där satt mest kommunister. Vänsterns förmåga att förlåta måste vara gigantisk för efter WW2 fortsatte dom att stötta S. Efter kriget skapade sossarna IB som var underrättelsetjänst, för att hålla koll på kommunister så att dom inte infiltrade facket.

 

1 kommentar:

  1. Tack Marcus du behövs som en motpol till smutskastningen som Sossarna bedriver, jag vill slippa dessa lögner och påstående,denna artikel är en tröst jag mår dåligt av Sossarna.

    SvaraRadera