söndag 14 februari 2021

Med Märta Stenevi som språkrör klarar de aldrig 4% spärren till riksdagen!

MPs nya språkrör Märta Stenevi blev igår intervjuad i Ekot. I intervjun sa hon att regeringen kommer att lägga fram ett förslag om nya möjligheter för asylsökande att få stanna av humanitära skäl, utan att förhandla med samarbetspartiet Liberalerna först.

Stenevi: ”Nya möjligheter för asylsökande att få stanna i Sverige av det som kallas humanitära skäl. Vi lägger fram det här förslaget. Vi kommer förtydliga vad det innebär och sedan får Liberalerna ta ställning till det.”

Man slutar aldrig bli förbannad på detta skitpart. Stenevi är ett bra språkrör. Med henne så kommer MP garanterat att falla under 4% gränsen och försvinna in i historiens glömska.

Hon säger ”
vi makten” går fram med förslagen. Det sagt från ett part med ca 4% i stöd! De har sedan Reinfeldt närmast ensamma fått sätta agendan i invandrarfrågor och enbart för att S är maktkåta och inte vill ha ett extraval. Det är otroligt vilka åsikter hon har och lyssnar man på intervjun inser man snabbt vilken osympatisk människa hon är, med sin överlägsna attityd.

På direkt fråga av Sarinen om en del av dessa afghanska män från Iran som fått avslag på sin asylansökan och har ett utvisningsbeslut så tycker Stenevi att dessa skall få stanna och få livstidsförsörjning av oss och på sikt även de anhöriga.
"Det handlar om människor" säger Märta Stenevi i intervjun som kommentar till den migrationspolitiska överenskommelsen. Hon var extremt otydlig. När Monica Saarinen säger "jag förstår inte!" När en miljöpartist intervjuas så har vi att göra med en människa som vill säga en sak, men söker att eliminera konsekvenserna av det hon säger.

MP:s agenda är att försöka få folk att förväxla invandrare med flyktingar. Den största gruppen som de propagerar för, är
personer som reser hit utan några som helst skäl att få stanna. Att MP konstant låtsas att det är flyktingar de vurmar för så låter sig många luras av. Det är därför MP tillsammans med C uppfunnit gymnasielagen som är den i särklass kvalitetsmässigt sämsta lagen i Europa på ett decennium.

Det är socialdemokraternas maktbegär som ger MP inflytande som de utnjyttjar till 110%. Foliehatten håller socialdemokraterna ansvariga för de nationella nödlägen som uppstår på område efter område oavsett vad svenska folket tycker i opinionsundersökningar(stor majoritet) om betydligt mindre invandring kommer MP, S, C och V alltid att verka för en generös flyktingpolitik.
Att det sedan är dyrt, drar ner resultaten i skolan, frestar kommunernas resurser och håller Arbetsförmedlingen sysselsatt är inget
dessa partier bry sig om.

Märta Stenevi har efter det hon blivit vald som nytt språkrör redan markerat vad hon tycker.

Hon hatar SD män då enligt henne är de största kvinnohatare. (SVT samtal)
Hon föredrar i alla lägen gammal hederlig feminism framför KDs ”nya.” (Twitter).

Hon tycker att grön kriminalpolitik är kanske mindre macho, men desto mer effektiv, än de mer konservativa partierna som tävlar om vem som är mest Dirty Harry! (Twitter)

Foliehatten måste ge Märta Stenevi en eloge för att vara så öppen med sitt narkotikabruk vid en pressträff. När man lyssnar på henne, är Märta "Stenhög" ett mer passande namn!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar