onsdag 3 februari 2021

Dårarnas invandringsfestival fortsätter!

Igår höll den totalt inkompetenta regeringen presskonferens där de berättade, att det behövs negativ Corona test och intyg för inresa till Sverige för mentalt friska personer från icke MENA länder. De med asylskäl släpps in utan intyg för inresa till Sverige från MENA länder. Man häpnar. En ny flyktingvåg har fått grönt ljus,  men kommer inte utvisas tack vare Covid-19. Det sjukaste Foliehatten hört. Stoppa betalande turister pga virus, men släppa in kriminella som kan ha Covid och kanske belastar sjukvården.

Dårarnas invandringsfestival fortsätter, självklart har inte "asylsökarna" Covid-19. Hur i helvete kan dom hitta på sådan idioti? Sverige är inte som andra länder. Vi styrs av dårar.

 
På SR nyheterna
nämndes givetvis inget om just detta undantag! Däremot att gränsen mot Norge ska stärkas med hjälp av militären!

Självfallet skall alla ekonomiska invandrare släppas in utan kontroll, precis som skett i åratal. Sverige är en humanitär stormakt som påtagit sig ansvaret att, med skattemedel, livstidsförsörja alla lycksökare som letar sig hit. Att vi sedan sågar av den gren vi sitter på tycks få reflektera över.

Varför i hela friden skall svenskarna ytterligare bestraffas genom att den rödgröna sörjan med benäget bistånd av stödbenet C ta in ytterligare kreti och pleti från fjärran länder och därmed riskerar att vi får in ytterligare smitta i landet? Regeringens agerande är fullständigt huvudlöst - vad tänker ni med? Hur många fler smittade skall vi ha i landet innan sossarna och miljömupparna är nöjda med dödstalen?

Gör för guds skull om och gör rätt istället. Glöm aldrig att ni verkligen leker med elden och att gemene man/kvinna mycket snart har fått nog av ert agerande och tar lagen i egna händer och då sitter ni förmodligen mycket löst till. Anarkin kan närma sig med stormsteg och det verkar som att ni fullständigt skiter i vår egen befolkning. Damberg och regeringen behöver bli tvångsomhändertagna, intagna på nyöppnade mentalinstitutioner och utsättes för "helande" elchocksbehandlingar, så de vaknar.


6 kommentarer:

 1. Dröm på!
  Dacke är ju död...

  SvaraRadera
 2. Vår arma nation styrs av en flock "frigående jubelåsnor"...
  Tipset är att flytta ut till svenskvänlig glesbygd och organisera er tillsammans med de tusentals andra som fortfarande har respekt för våra äldre & för förfädernas strävan. Pultronerna på Helgeandsholmen är ogenerade landsförrädare - på sikt lär de tvingas bort från Sverige om denna cirkus fortsätter länge till.

  SvaraRadera
 3. De är inte alls galna. Det är svenska väljare som svalt deras propaganda och befinner sig i en masspsykos. Låt vara att valresultatet förmodligen är helt fel pga fusk, men em majoritet röstade nog på S-V-C-L-M-KD-MP-etablissemanget. (Var SD befinner sig idag är oklart.) Politikeretablissemanget har sina lojaliteter hos globalisterna. De har köpt deras agenda, trots att den är antidemokratisk och fascistisk. Etablissemanget bryr sig inte om det. De har inte den moral som folk utgår ifrån. Det "demokratiska" spelet är bara ett skådespel för valboskapen. Och alltför få ser igenom det. Något uppror kommer det aldrig bli. Svensken kommer utan motstånd fortsätta låta sig vallas in i slakthuset. Får se om det ens blir någon revolt i USA. Tror inte det. Fascisterna är nu fullständigt skamlösa i sim propaganda och det tycks inte finnas tillräcklig kraft att hålla emot där heller. Folk i gemen är som grodan i kastrullen. För få förstår vad som är fundamentan i deras tillvaro. Vi är ockuperade av en fullkomligt hänsynslös främmande makt.

  SvaraRadera
 4. De är inte alls galna. Det är svenska väljare som svalt deras propaganda och befinner sig i en masspsykos. Låt vara att valresultatet förmodligen är helt fel pga fusk, men em majoritet röstade nog på S-V-C-L-M-KD-MP-etablissemanget. (Var SD befinner sig idag är oklart.) Politikeretablissemanget har sina lojaliteter hos globalisterna. De har köpt deras agenda, trots att den är antidemokratisk och fascistisk. Etablissemanget bryr sig inte om det. De har inte den moral som folk utgår ifrån. Det "demokratiska" spelet är bara ett skådespel för valboskapen. Och alltför få ser igenom det. Något uppror kommer det aldrig bli. Svensken kommer utan motstånd fortsätta låta sig vallas in i slakthuset. Får se om det ens blir någon revolt i USA. Tror inte det. Fascisterna är nu fullständigt skamlösa i sim propaganda och det tycks inte finnas tillräcklig kraft att hålla emot där heller. Folk i gemen är som grodan i kastrullen. För få förstår vad som är fundamentan i deras tillvaro. Vi är ockuperade av en fullkomligt hänsynslös främmande makt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett par saker angående svenska valet som verkliga journalister hade grävt i: Hur många har reflekterat över hur Åkessons privata kontouppgifter läcktes och användes emot honom dagen före valet 2014? Ingen kritik och inga frågor...Hur många reagerade på nedstängningen under valnatten senast och hur många har överhuvudtaget reflekterat över paralleller med senaste US-valet? Gjorde de det? Absolut inte. Har fler än några enstaka individer ifrågasatt detta? Nä. Bara kulisser som döljer fullständigt depraverade maktspelare som gör vad som helst för en plats vid köttgrytorna...

   Radera
 5. Så småningom kommer de till mig för dessa rader och andra...AI ger verktygen för att spåra upp mig. Moralen och toleransen är inte annorlunda än i exvis Sovjet när det begav sig. Ett totalitärt samhälle avanceras med stormsteg efter amerikanska valet och kontrollmöjligheterna överstiger våra tidigare vildaste fantasier. Lojalitetsparaden med exvis ensamma bilförare med ansiktsmasker strömmar förbi en. Propagandan har nått organstyrka. Och ALLA föraktar Trump...Propaganda fungerar..

  SvaraRadera