lördag 13 februari 2021

Det är folket som röstat fram regeringen som sett till att vi har elbrist!

Sanningen måste svida rejält för vår regering när Sverige för att klara sin elförsörjning måste importera både tysk och polsk el som producerats av brunkol.

Propaganda-SVT Det uppmanade den 6 februari svenskarna att sluta dammsuga, eftersom det är så kallt ute och det kan bli elbrist. Ät knäckebröd och kallskuret säger propaganda-SVT!

Det inte propagandacentralen vill tala om, är att det är regeringens totalt katastrofala energipolitik som har medfört att Sverige nu sitter i en sits, där varken vind eller sol klarar av att försörja svenska folket med el!

Vi har inte något ”klimatnödläge” som MP vill införa, utan ett politiskt nödläge i Sverige! Problemet är att regeringen inte har den kompetens som behövs för att förstå och handha elförsörjningen i Sverige.

Vi har en "energiminister" som sitter i TV och blandar ihop begrepp om energi och effekt/kapacitet och Ygeman slår sig för bröstet som någon sorts socialdemokratisk lillprins. Karln är totalt obildad, totalkorkad och arugant. Att Sveriges energiförsörjning sköts/styrs av obildade direkt korkade människor från S och MP, särskilt MP, är direkt samhällsomstörtande. Ett alexanderhugg för Sveriges framtid. Att detta kan få styras av, ursäkta uttrycket, idioter är helt otroligt.

Att Ygeman inte blir utfrågad med mer direkta frågor för att slå hål på denna huvudlösa politiken visar bara att "Public Service" är ett propaganda organ för sossarna.

Tyvärr finns det alldeles för många människor i vårat land som tror att "el" kommer ur två hål i väggen…och följaktligen aldrig bryr sig om vad som finns bakom och hur det fungerar.
Den s.k.
staten har noll incitament att tillhandahålla stabil och billig energi till företag och befolkning. All fokus läggs på att importera fler röster till sossarna och att beskatta de vanliga människorna ännu mer. Ladorna är inte fulla som Magdalena Andersson en gång påstod, utan helt tomma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar