onsdag 3 februari 2021

Covid-19 sprids via munnen och inte via dörrhandtaget!

Covid-19 viruset sprids luftburet från munnen. Tegnell och hans FHM har haft fel strategi hela tiden. Att kräva evidens på hur ett virus helt okänt för vetenskapen skall bete sig när man själv anser sig inte behöva evidens är autistiskt korkat.

De länder som införde munskydd och smittspårning redan från jan/feb -
20 HongKong, Taiwan, Sydkorea etc s.k. försiktighetsprincip har klarat sig bäst i klassen. Tegnells irrläror om munskydd som "otäcka" och "ett problem" tilläts gräva sig djupt ner i folksjälen. Knepet är alltså att alla har munskydd på offentliga platser för att skydda alla andra. Inte sig själv och för det räcker det med munskydd av tyg som tvättas likt strumpor.

Frågan är om FHM accepterar den här vetenskapen eller kommer att drop/dropp smitta ner oss med brasilianska och brittiska mutationer innan de reagerar vetenskapligt och med sunt förnuft. - ALLA skall ha munskydd på offentliga platser.
FHM och DU måste vakna nu. - Tror ni att regeringen gör det?

Sydsvenskan: ”"Nu, däremot, har forskarna blivit alltmer övertygade om att den allra mesta smittspridningen sker genom luften, genom de små droppar eller aerosoler som bildas när vi andas, skrattar eller sjunger och att risken för så kallad kontaktsmitta är förhållandevis liten."

Tegnell hade fel. Igen , igen, igen…

Tegnell - autisten - förnekade, förnekade, förnekade.

I Danmark får du 2500 dkr (3600 skr) i böter om du åker buss eller går i butik utan munskydd.
Nu kommer nya mutationer och FHM verkar inte alls begripa att vi slåss mot klockan. Vaccinet kommer inte som planerat och de nya mutationerna vi faktiskt inte vet mycket om får snabbt fotfäste i Sverige när alla ränner runt i butiker och i kollektivtrafiken utan munskydd. De nya mutationerna är mer smittsamma och mer dödliga. - Tegnell måste erkänna sitt misstag eller avskedas. Redan för 3-4 veckor sedan sa den danska statsministern att den brittiska mutationen kommer att dominera i mitten på februari om man inte gör något NU. Det handlar om kollektiv konsekvensorientering. DU skall skydda dig själv genom att skydda andra och för detta behövs inga PP/EU godkända masker. Bara de i riskgrupperna och inom vården behöver EC märkta munskydd, men likt afrikanen begriper inte svensken det och mutationerna bara blir fler och fler ju fler som smittas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar