fredag 5 februari 2021

Greta är som en verklig vattenmelon - grön på utsidan och röd inuti.

Foliehatten har i ett inlägg den 2 januari i år skrivit om ”världens största generalstrejk.” En strejk som indiska bönder genomförde efter det att indiska regeringen vill lägga om jordbrukspolitiken

Greta med följe är en global rörelse. Den har massvis med åsikter och riktar konstant kritik mot företag inom olje- gasfält i Nordsjön, pipelines i USA, Preem i Sverige m. fl. Förutom att påpeka orättvisor bland grupper som sällan får sin röst hörd, urbefolkningar i Sibirien, Amazonas osv, där det just är företag som går in och skövlar. Allt detta görs möjligt med det regelverk som politiker har satt upp.
När hon kritiserade oljeraffinaderiet
i Lysekil, så glömde hon annonsera ut aktiviteten. Det kom visst 8 personer. Greta har ett kändisskap och brukar dra tusentals ”unga” till sina aktiviteter.

Greta vågar inte alls gå på de verkligt stora oljebolagen eller flygbolag. Hon är känd för att attackera politiker. Ofta EU, vilket gör att de försöker motivera att våra pengar och inflytande skall flytta utomlands. Våra pengar skall skickas till Bryssel där multinationella företag styr, enligt de som kontrollerar Greta.

Det var skrattretande när hon skulle kritisera
banken Credit Suisse. Det var nästan ingen som förstod eftersom hon attackerade den populära tennisspelaren Roger Federer som sponsras av CS. I slutändan handlade det om något projekt långt bort, i Australien.

Greta fick 10 miljoner kronor från Gulbenkian-fonden vars pengar kommer från oljeutvinning. Då kan man inte kritisera oljebolagen. Hon har bara vågat ta emot 5 miljoner än så länge.

EU planerade tidigare att starta en klimatfond på 10.000 miljarder kronor. Covid-19 satte flera länder i djup ekonomisk kris och istället tog EU in pengarna på att höja CO2-produktionen genom Covid-19 återhämtningspaketen! Rätta namn är ”rädda ekonomier i södra Europa.” De spenderade 300 miljarder på fossil infrastruktur för ett par år sedan.

Det enda som händer är att EU tar in pengar av oss och sprider dessa med extremt dålig redovisning. Greta jobbar ofta tillsammans med EU där multinationella företag och lobbygrupper har en stor plattform. Det är företagen som styr politikerna, bl.a. genom styrelseposter. Självklart måste Greta attackera alla relevanta aktörer. Vore hon trovärdig skulle hon även attackera stora olje- och flygbolag i Europa. Men det vågar hon inte.

Greta medverkade i Davos för någon vecka sedan via videolänk där hon talade till de rikaste och mäktigaste (företagen) att göra vad de kan.  Om man följer vad Elon Musk, Richard Branson, Jeff Bezos , Bill Gates gör för satsningar för att minska utsläppen så motsvarar det mer än vad ett enskilt land gör. .

Det märkliga har nu inträffat att den av vänstern/AFA hyllade Greta Thunberg gått in och har synpunkter på vad som händer i Indien!
Greta har manipulerats till att vara med och få fart på brasan i Indien. Det handlar om revolution. Globalismen kan inte ta makten ur händerna på
det indiska folk utan kaos och konflikt.

Globala intressen kan försöka kasta Indien i ännu större etniskt kaos. Det verkar vara Punjab, Sikher, inblandade, de som ockuperade templet med åtföljande militäraktioner, de som mördade Indira Gandhi. Man skojar inte med en sikh om politik. Ett slags broderfolk till israelerna. De har ett finger i mycket. Förre premiärministern var sikh, trots att de är ganska liten andel av befolkningen i Indien.

Indiens premiärminister Narendra Modi och han beskrivs ibland som Indiens Trump.

Indisk politik är komplicerad. Men nu handlar det om att globalisterna vill skapa kaos och revolution, oberoende av vad Modi säger sig stå för. Reaktionerna från Indien är helt negativa, men så typiskt indiska. Ingen utomstående ska inte minsann få påpeka för Indien vad som pågår där.

Det märkliga är att SVT Nyheter idag skriver om vad som händer i Indien:
”Regeringsvänliga aktivister i Indien har bränt bilder på Greta Thunberg. Anledningen är att den svenska klimataktivisten engagerat sig i den konflikt mellan regeringen och stora grupper bönder om en jordbruksreform som pågår för fullt i landet.
Thunberg har vid upprepade tillfällen gett sitt stöd till bönderna på Twitter, där hon också har länkat till en ”verktygslåda” med förslag på hur den som befinner sig på plats i Indien kan visa sitt missnöje mot lagarna på ett fredligt sätt. Regeringspartiet BJP ser detta som ett bevis för att det finns ”internationella planer” på en attack mot Indien.
Aktivister i Indiens huvudstad New Delhi samlades på torsdagen och brände bilder på svenska Greta Thunberg och flera andra kända personer, däribland Rihanna, rapporterar internationella medier. Ilskan beror på att Thunberg och Rihanna båda två har tagit ställning för de hundratusentals indiska bönder som protesterar mot regeringens jordbruksreformer.”

Greta med sin grundskolekompetens förstår klimatforskning bättre än högt utbildade personer som har forskat och undervisat på universitet och de förstår inte klimatforskning, de är passé enligt henne.

Greta har manipuleras till att sprida kaos och destabilisera regeringar:
”The 'toolkit' -- Ask India Why. Global Farmer Strike First Wave’ -- gave instructions on how to target the Indian government and some corporates houses.

The Delhi Police on Friday lodged an FIR against the creators of the toolkit that Greta Thunberg had tweeted while showing support to farmers' protests in India and charged unknown persons under section 153A (promoting enmity between different groups on grounds of religion, race) and Section 120B (criminal conspiracy) for trying to incite violence in India.
hundreds of violent farmers attacking policemen with swords, sticks and stones and trying to run them over with tractors.”


Nu har hon dessutom blivit anmäld:

Delhi Police has lodged an FIR against teen climate change activist Greta Thunberg over her recent tweets on farmers' protests in India.”


Hon fick sudda sitt Twitter fort.
Greta: Everything needs to change. And it has to start today. So everyone out there: it is now time for civil disobedience. It is time to rebel.”

Varför vill Greta att priset på diesel skall halveras i Indien? Varför finns det vuxna människor som tycker att honhar något vettigt att säga? Är det samma människor som har skor med kardborreknäppning och tycker att grundskolekompetens är något ouppnåeligt?

Oops, Greta. Bra att det kom fram till slut vem det är som äger Greta i och med hennes Twittermiss häromdagen. Inget nytt under solen visserligen men nu är det åtminstone bekräftat. Alla som stryker etablissemanget medhårs är ägda.

Greta twitter trendar i Indien sedan hon i misstag tweetat dokument.

Där blev det väldigt tydligt hur detta inte är någon spontan "folkrörelse" utan ett uppifrån organiserat propagandaarbete mot olika misshagliga regimer. Någon detaljplanerar exakt vad som skall göras/sägas att Greta med följe bara gör som de blir tillsagda, att göra

Nu har Greta synpunkter på Vietnam

Greta Thunberg joins Asian charge against Vietnam coal plant
TOKYO -- Swedish environmental activist Greta Thunberg has lent her support to young climate protesters in Japan, South Korea and Vietnam to oppose the Vung Ang 2 coal-fired power plant project in Vietnam."


 

1 kommentar:

  1. Greta är en "nyttig idiot"
    Kommunist och styrd av mamma och pappa.....och pengarna "rinner in"

    SvaraRadera