fredag 19 februari 2021

FHM har fått mejl!

Flera personer i Folkhälsomyndighetens ledning får polisskydd efter att ha fått hot riktade mot sig. Myndighetens generaldirektör Johan Carlsson säger att det finns dödshot som utreds av polisen. Dödshot skall alla ta avstånd ifrån!

Hotmejl är offentliga handlingar och Foliehatten ser som en självklarhet, att den statsfinansierade MSM/SVT(av folket) gör sitt jobb och tar fram en ordentlig uppsättning med hotmejl med uppgift om avsändare, innehåll och publicerade detta! Ser det här mest som en tidig valkampanj och ett försök att tysta kritiker.

Internet glömmer inte och det finns utlagt alla uttalanden från Anders Tegnell, där man ser att Tegnell inte haft ett enda rätt i sina antaganden.

Hoten kommer väldigt lägligt när man börjar skymta kritik mot FHM och deras taffliga agerande. TV4 av alla har börjat så smått att kritisera FHM.

Det skulle inte alls förvåna om FHM har klassat hård kritik som "dödshot" och vill säkert påstå att det är "höger" extremister som utfört "hoten." Foliehatten skulle inte alls bli förvånad om att det är en riktig skön snyfthistoria, där man ljuger ihop att det finns organiserat hat mot FHM så att man kan dra på psyops och stänga ner all kritik mot världens slappaste hantering av en pandemi.

Problemet i Sverige är att socialisterna under Blobbens styre har indoktrinerat folket till att bli fjollor av rang.

Det är stor skillnad mellan berättigad kritik och hot. De som sysslar med hotbrev förstör bara. Det är bättre att avskeda ledningen och lägga ned FHM och starta upp Smittskyddsinstitutet som bara skall syssla med smittsamma sjukdomar inte med perifera frågor som homosexuella samers hälsa.

Vad hade FHM och regeringen hoppats på? Medaljer och hurrarop? I Sverige behövs inte någon främmande makt. Främmande makt är väl ett annat ord för "ryssen!"
De som leder landet klarar sig bra själva.
Foliehatten brukar, i sitt stilla sinne, tänka att hur kan det vara möjligt att en regering låter 12000+ människor i sitt eget land, utan någon som helst konsekvens?
Saddam jagades som ett villebråd och avlivades till hela västvärldens hurrarop. Saddam höll man ansvarig för gasningen av 5000 kurder. Bath partiet är nu ett parti som alla kan minnas med avsky. 
Borde inte ansvar läggas på de som är skyldiga till mycket taffliga hanteringen, ödeläggelsen av Sverige och framför allt, den urusla äldreomsorgen, där det var brist på allt. Vi såg en dödsvåg svepa över äldreomsorgen. Det har visat sig att nu står många platser tomma och man har fått avskeda anställda, pga brist på äldre!

Inte så jävla konstigt att folk blir upprörda och skriver ditten och datten. De har dött betydligt fler i Sverige än i våra nordiska grannländer och folk vill ha svar på varför och skyller de på FHM och Löfven. Att Löfven och FHM börjar få hybris och inser att de skött de hela undermåligt gör att de famlar efter minsta lilla halmstrå. Kan man då spela på och förstora alla uttalanden/skriverier på nätet läggs helt plötsligt fokus någon annanstans.

Projicering kallas de, självklart är de aldrig ok att dödshota någon men man måste betänka vad enskild som hotat kanske blivit utsatt för, döda familjemedlemmar, kanske inte ens fått säga adjö till nära och kära samtidigt som landet sticker ut rejält i Norden.

Troligast är att hoten kommer från den del av svenska folket som vill se mindre restriktioner(restaurangägare) och som tycker Anders Tegnell bör ställas inför rätta för folkmord eller vilka brott de nu anser FHM gjort sig skyldiga till. 

Hyckleri när Löfven uttalar sig. Hans parti hotar oliktänkande dagligen. Han tar alltså upp ett exempel där en forskare blev sur för att han blev kallad sjuk i huvudet. Sådant S gör varje dag.

Men klart han är bekymrad om att folk inte sitter stilla i båten och bara accepterar snart 13000 döda. Det är hans fel i grunden inte minst för att byta ut dessa tomtar på FMH
som inte ens är smarta nog att avgå själva efter alla deras blunders.

 

8 kommentarer:

 1. Har du tagit sprutan eller kommer du att ta den hatten

  SvaraRadera
  Svar
  1. $&$$$prutan?? Det blir 12 i veckan pga alla oändliga mutationer-The neverending story-i min bok..
   Här ska täljas guld med fällkniv!

   Jo,bra hatten att du uppmärksammar äldrevården-hur många nackade man där med sk paliativ-vård?? om man nu kickar personal i avsaknad av patienter/äldre..
   Det måste varit en skaplig "sudd", va?
   Lite latjo att "dödlighetskurvan" överensstämmer100 med rixdigisets stångning resp. öppnande 2020, mao lungt juni-september.

   Mvh Per

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer att ta sprutan eftersom jag vill åka till bl.a. Frankrike i år.
   Utan sprutan och intyg kommer man inte söderut!

   Radera
 3. Men är du inte rädd att ta den ,,, du vet väl vilka som ligger bakom

  Det som unknov säger ,,, om palliativ vård o mordet på hur många , tänker du inte på det när du räknar

  Pcr testen o dess otillförlitliga resultat ,,, tänker du inte på detta ?

  Tänker du inte på om testerna är direkt farliga , man börjar med att ta en pinne o tar sekret från halsen sen tar man samma pinne o gnuggar in sekretet över näsan o där uppe sitter bla hjärnan o enligt en stor röntgenundersökning på karolinska så har många pcr testade fått olika hjärnskador av corona ,,,,, i min värld så har skadorna uppkommit av pcr testet

  Bara tillvägagångssättet kräver en förklaring kleta runt med förkylningsbakterier är så idiotiskt ,,,, har frågat vårdpersonal o dom har inte tänkt på detta ,,,, näää varför skulle fårskallar tänka ,, det finns ju andra som tänker åt dom

  Samma med dej hatten ,,, hur kan man riskera det man får i sej med sprutan för att man ska ut o resa ,,,,

  Det som är,är en säsongsinfluensa som man har provtagit med en ogiltig pcr test o skrämt skiten ur folk ,,,, jag vill inte att min hatt ska gå på lögnen utan vakna ,, jag ber dej hatten

  SvaraRadera
  Svar
  1. @Pelle
   My hero...
   Var ALDRIG rädd ty rädda människor gör tokiga saker..
   'De' strävar efter rädsla sk-fearporn..
   Kliv upp & över fårskocken, Pelle..ta med dig.. hatten
   Du fixar det-easy peice....

   Mvh Per

   Radera
 4. Alla skall vi dö en dag! Om det blir sprutan som tar mig eller något annat har jag inte facit på!
  Jag vill åka söderut och då er sprutan ett måste!
  Alla som vill ut och resa har inget annat alternativ!

  SvaraRadera
 5. Det är till och med så att EU har uttalat att varje individ har rätten att själv avgöra om man vill vaccineras eller inte.

  Men inte nog med det, man säger också att de som avstår inte får trakasseras eller straffas.

  Men den sista delen har regeringen valt att inte nämna. Men det finns starka krafter som kommer att hävda den rätten när det brakar loss.

  SvaraRadera