söndag 28 februari 2021

Vem köper den desperata retoriken som sossarna för?

 Återigen studsar allas vår ”sminkad som en gris” Peter Hultqvist tillbaka med en debattartikeli Expressen. Alla inser att det handlar om en medveten mediekampanj och inte ett genuint politiskt inlägg i debatten.

U
ttalande ligger i linje med S strategi inför valet, att brunmåla motståndarna. Frågan är om det hjälper, det gick ju sådär med antirasism kampanjandet och frågan är om inte folk är trötta på det innehållslösa i det. SD kan skratta och fråga vad ska sossanra jämföra dem med härnäst? Knappast Stalin eftersom V är deras stödhjul! Att fortsätta med nazispåret är mer än kört för de flesta svenskar! Försvarsministern kanske skulle ta sig en tur till en No-Go-zon och se vad sossarna har varit med och byggt upp.

M och KD kan också skratta och säga de ska bara budgetsamarbete så de är tämligen säkra på att SD inte kommer att kunna smyga in något läskigt. Titta bör se på grannländerna så slipper de oroa sig.

Sossarna är SDs bästa valarbetare och PH försöker, i sann socialdemokratisk anda, att skylla på andra vad han och partikamraterna åstadkommit. De gör absolut allt vad de kan för att undvika en saklig debatt, så de slipper att ta ansvar för vad de orsakat. Socialdemokraterna är orsaken till dagens problem, inte lösningen på dem. Allt handlar om att smutskasta SD, M och framför allt Ebba Busch, eftersom valet 2022 kommer att bli ett ödesval för sossarna som kan knäcka dem. De kan bli ett 15% parti!

Nu tar PH stats igen och påstår: ”Det handlar varken om gyttjebrottning eller trumpism att kritisera M och KD för samarbete med SD. 
Istället är det frågan om ren politisk hederlighet och att göra varudeklarationen tydlig.

Det räcker med att läsa detta i artikeln för att fatta den hjärnröta som är förhärskande inom sosseriet: ”Svaret är nej! Det går inte att skilja sakfrågor från värderingar. Allt ingår i en helhet och anger den samhällsinriktning man vill ha. Till sist så kommer man ändå till de vägskäl som handlar om grundläggande samhällsvärderingar."
Verkligheten är sekundär till ideologi. Vill man inte vara rasist måste man låta
afrikaner och araber få leva rövare.

PH har synpunkter på att M omvärderat Sveriges enormt stora mottagandet av kvotflyktingar: ”Det finns ingen trovärdighet i påståendet från Moderatledaren Kristersson att SD har förändrats. Så sent som för några dagar sedan meddelade Åkesson att kvotflyktingar som fördelas av FN-organet UNHCR är att anse som en ”social och kulturell belastning. Det var den typen av tänkande som en gång var förhärskande i apartheidregimens Sydafrika. ”
PH är egentligen ingen idiot, utan som grisen "Skrikhals" i djurfarmen. Försöker vrida och vända på allt så att läsarna hatar de onda SD, M och KD och älskar de goda S.

Räcker segregerade skolklasser och apartheid ens för att rädda Sverige? Det räddade knappast Sydafrika. Det är SAP och Hultqvist som orsakat segregation och gated communities. Lavinartad ökning av rån, skjutningar och våldtäkter. Men grisministern vet vad som får leden att slutas. Hota med den bruna faran. Brännmärk fienden med nazism.

Sverige som nation går under om man tillåter fler än 1-2 migrantbarn per skolklass, där kultur, identitet och språk och det säregna svenska inte bevaras, om det blir 40-80% invandrare, så är det helt kört. Vilken svensk familj vill ha sina barn bland invandrare när de väljer att slåss, mörda, våldta eller begå andra brott. Man håller sin familj långt borta från detta. Sedan att invandrarna stenhårt håller på sin identitet gör att Sverige går sönder. Hultqvist borde titta på sina egna invandrarväljare och fråga sig vilka värderingar de företräder!

Varför tittar inte de svenska sossarna vad som händer i Danmark och deras systerparti. S i Danmark har funnit sitt framgångsrecept och det är att gå tillbaka till den tid då de fortfarande företrädde ett danskt Danmark eller som S i Sverige under 40-60-talet. Erlander hade själv inga höga tankegångar om Mellanöstern.

Sossarna har bundit/surrat sig fast vid invandrarna som har andra värderingar och som avser sig att våldföra på Sverige ekonomiskt, socialt, kulturellt och mänskligt. Slutresultatet blir ett nordiskt Libanon som är ytterst dysfunktionellt. Vi ser konsekvenserna i form av kriminalitet, försvunna industrier, bristande elförsörjning, segregering efter ekonomi och etnicitet, främmande våldsamma värderingar, terrorattentat m.m.

Alla är nog inte införstådd med, att det är S som har sänkt värnskatten och stycka LAS på order av C! Allt som sker och förstörs görs av S med eller utan inflytande från C. Välfärden nedmonteras därför att migranterna inte arbetar utan går på bidrag som den offentliga ekonomin inte klarar av. Det blev väldigt tyst efter det att Expressen påstod att Covid-patienterna till stor del är invandrare som inte bryr sig om de regler som kommer från regering och FHM. Polisen har fått skingra flera begravningar och fester.

Som det är nu, gäller det att rädda vad som räddas kan och det sker INTE med S, MP, C, L och V. Alla normala har nu sett i sju år vilden politik de för.  En nyliberal migrantimporterad politik. Vill vi behålla något av det "svenska" gäller det att stoppa asylpolitiken, börja skicka hem kriminella och de utan skäl för asyl så att den offentliga ekonomin kan räddas. "Problemet" är bara att väljarunderlaget för ovanstående partier försvinner och det går inte S, C, L, V eller MP med på! Den offentliga ekonomin har förvandlats till ekorrhjul för dessa partier att generera röster med.

Det ska bli intressant att se om folket blivit tillräckligt dumma i huvudet och fortfarande lyssnar på ett dekadent parti som bara talar om andra partiers politik mer än om sin egen inför nästa val.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar