lördag 6 februari 2021

Annie Lööf välkommnar vänsterpartiet in i stugvärmen!

Centern får drygt 8% i senaste o-undersökningen som en tabloid publicerar på vänsterkanten, en liten ökning sedan förra mätningen. Vem tror på dessa siffror?

Det är märkligt efter alla turer kring partiet och särskilt med den politik de för. Deras politik är att understödja ekonomisk brottslighet och med den politiken har opinionen ökat för Centern.
Vem tror att invandrarväljare strömmar till partiet i någon större utsträckning? Centern har traditionellt haft en stark position bland jordbrukare och småföretagare, men har svårt att se att C:s politik skulle gynna dessa grupper idag, de av dem som fortfarande röstar på C gör nog det av tradition. Centern vinner röster bland storstädernas unga kvinnor. Centern konkurrerar med MP och V om samma röster numera i städerna.

Igår säger Annie Lööf att hon kan tänka sig samarbete med V men aldrig med SD pga deras rötter..… Den kvinnan är inte den vassaste kniven i lådan. Det är en gåta att 8% skulle tänka sig rösta på C.

Veckan innan sa Annie Lööf att hon tar inte lätt på att Ms Ulf Kristersson öppnar för samarbete med SD.
Lööf i SVTs 30 minuter: ”Vi kommer inte att kunna samarbeta i en regering med SD i bakvagnen eller i förarsätet."

Annie Lööf kraschlandar i SVT:s 30 minuter och hon har fortfarande förtroende för Fredrik Federley och hon förnekar inte en eventuell comeback för honom i partiet. Det viktigaste i hennes bok är att Federley blir hel och frisk och kommer tillbaka från sin högst tvivelaktiga sjukskrivning. Federley är sjukskriven för att hans exsambo är en dömd pedofil och när detta blev offentligt så gjorde det ont i Federley.  När det gäller pedofilens offer tar Annie till med kraftuttrycket "bedrövad."
Det är så lågt att man blir mållös. Vad gör
Annie Lööf i Sveriges riksdag med en sådan "värdegrund?" Riksdagen är verkligen ett skämt som tycks husera de sämsta människorna Sverige har att erbjuda.

Di Leva sjunger: ”Vem skall man tro på?”

Annie Lööf är en ung person och har aldrig varit ute på arbetsmarknaden och därför kan hon inte så mycket perspektiv, på hur man har det golvet och hur folk ser på svikare! Ingen har som hon svikit och likt en vindflöjel bytt åsikt, när det passar henne. Vem glömmer skon hon skulle äta upp om C skulle samarbeta med S?

Vänstern när de kallade sig Vänsterpartiet kommunisterna stödde diktaturregimer. Vpk:are åkte på besök till sina systerpartier i Östblocket. Lars Ohly reste till Nordkorea och hyllade regimen och skrev i VPK:s ungdomstidning att landet var en förebild - ett av de
värsta länderna även på den tiden.

Det handlar inte om rötter utan om destruktiv politik. Både C och V har för Sverige och dess befolkning en mycket destruktiv politik. I ekonomisk politik är centern ett högerextremistiskt parti och V ett extremt parti åt det andra hållet, men de hålls ihop ifråga om destruktivitet när det handlar om viktiga saker som energipolitik och migrationspolitik och för dessa partier, så är dessa frågor av större vikt än övriga frågor.

Förra valet var Rödskrikan så extremt tydlig med sitt avståndstagande till ”ytterkantspartierna” men nu är V välkomna in i stugvärmen. Vad har ändrat sig sedan dess? Har vänsterpartiets rötter med ”k” för ”kommunisterna” plötsligt blivit betydelselösa?

Annie Lööf samarbetar de facto redan med V. Regeringen + L och C räcker inte för att bilda en majoritet i riksdagen utan de är beroende att V som stödjer deras förslag - vilket de i regel gör och sossarna är inte förhindrade att driva förhandlingar med V.
Vem kan rösta på det stolpskottet Annie Lööf? De som gillar floskler men i övrigt?

En röst på Centerpartiet är en röst för pedofili?!
En röst på Centerpartiet är en röst för mer
afghaner.
En röst på Centerpartiet är en röst för en snabbare död för Sverige.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar