lördag 13 februari 2021

Hur många huvuden har sosse hydran?

Socialdemokraterna har börjat förbereda sig på att ”rädda Sverige” i valet 2022 och de är tok desperata. Första steget är redan taget och man har börjat attackera SD. De vet att SD får röster från knegare, denna nazi utmålning är ren skär desperation, det gäller att skrämma sina väljare som är kvar som är på väg mot SD med nazi kortet, det är så genomskinligt, så till och med en 10 åring förstår.

Malajen Hultqvist har fått order av Löfven att också ge sig in i nazist-skrikandet. Nu visade han sig vara lika dålig som Löfven och sämre än Strandhäll, Ygeman och Morgan Johansson. Men det fattar nog inte Löfven.

Malajen försökte stämpla SD med ”gris” och läsa högt ur en minneslapp i en debatt med Åkesson. Inte alls förundrat att malajen drog det kortaste strået!

Morgan Johansson kom med förslaget att gymnasieafghanerna skulle få ännu bättre villkor, men om C via Jonny Cato står för han säger, får sossarna dra tillbaka förslaget med svansen mellan benen. Tanken var ännu fler S-röster i valet 2022.

Naturligtvis kommer S och deras anhang att kasta ännu mer pengar på att få förortens trasproletariat till valurnorna. Naturligtvis kommer man även importera ännu mer av detta S-röstande trasproletariat.

Arne Weinz nämner i en video att Löfven har sagt att han/sossarna aldrig kommer att kritisera eller beskylla Islam och så fort en migrant fått PUT får de genast hemskickat broschyrer på flera olika språk som berättar varför de ska rösta på sossarna och att sossarna alltid kommer ha den största respekt för Islam.

Det är äckligt är bara förnamnet, när ett svenskt parti inte längre kan hävda sig fast det kanske man hade kunnat om man hade ansträngt sig ur ett svenskt perspektiv, men det är väl här som "Godheten" kommer in och därför tar in invandrare och öser bidrag och en kravlös tillvaro för dem i utbyte mot röster. Det borde vara förbjudet för svenska partier att operera så, eftersom det inte har någonting med svenskar att göra. Det är landsförräderi på ett mer ljusskyggt sätt.

Foliehatten håller det även för troligt, konspiratorisk som han blivit, att S kommer satsa på valfusk. DN publicerar följande varning för att det kommer dyka upp anklagelser om valfusk:
Lars Jederlund: ”Den populistiska rörelsen har fått en toppenidé av Donald Trump: Beskyll eliten för valfusk.”
Enligt Valmyndigheten var det svenska riksdagsvalet 2018 det val som ifrågasättes allra mest någonsin. Flera valfusk avslöjades i bl.a. Vaggeryd och Falun. Nu måste de partier, organisationer och medier som vill värna vår demokrati börja förbereda sig på denna typ av angrepp också i Sverige."

Vi såg detta i imperiet: demokraterna började innan valet varna för att Trump inte skulle acceptera valresultatet. Därefter var det enkelt att bemöta Trumps anklagelser med en axelryckning och ett ”vad var det vi sa”.

Om vi får se fler sådana här krokodiltårar i regimtrogna medier, kan vi nog sluta oss till att man faktiskt förbereder valfusk.

Lars Jederlund, vem är han? Lite svårt att hitta info om honom, men han skrev 2019 en bok om EU-valet: Ödesvalet : en orosanmälan om ett brunt Europa. Titeln säger väl allt.
Han är medarbetare på Vetsam, någon form av tankesmedja (sosseanknuten? I så fall: hur många sådana finns egentligen?), på dess hemsida beskriver han sig som utbildad lärare, numer lobbyist samt rådgivare inom opinionsbildning och PR. Han har jobbat inom Svenska Freds- och Skiljedomsföreningen, Arenagruppen och Läkare Utan Gränser samt varit VD för PR-byrån Geelmuyden-Kiese i Sverige.

Han har vidare startat företaget Rådhusgruppen, som på sidan polkagris.nu (som ju låter måttligt seriös och som jag inte kan gå i god för) beskrivs på följande vis:
”Rådhusgruppen är en Sosseanknuten PR-firma. Finns två kontor i Stockholm. Ett i City och ett i Gamla staden. Citykontoret ligger vägg i vägg med Socialdemokraterna på Sveavägen och har anlitats flitigt av partiet. Rådhusgruppen har hyrts in för att bedriva valrörelse åt partiet och dess konsulter har ofta använts som moderatorer på partiets seminarier.”

Socialdemokraterna heläger en del bolag och deläger ett par. Först och främst har de två fastighetsbolag – Fastighets Adolf Fredrik AB som äger och förvaltar Folkets Hus på Norra Bantorget, huset bredvid LO-slottet. Socialdemokraternas Hus är vad det låter – Sveavägen 68 där de har sitt partikansli. Det ligger mitt emot ABF."

Folkets hus fick sossarna i gåva av Robert Aschbergs farfar, bankiren Olof Aschberg. Olof Aschberg var Stalins bankir och han stödde även den svenske terroristen, Amaltheamannen ,Anton Nilsson, genom att bekosta dennes terror mot det ryska folket. Blad annat fick Amaltheamannen ett flygplan av Aschberg.
En god socialdemokrat stöder terrorister, säger man, och även Amaltheamannen fick givetvis stöd även av andra socialdemokrater, t ex dåvarande statsminister Ingvar Karlsson.

Hur många huvuden har sosse hydran egentligen?

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar