tisdag 2 februari 2021

Papegojan Mikael Damberg har öppnat munnen!

Igår framträdde regeringens bästa ”papegoja” Mikael Damberg. Han låter munlädret gå, men inget av vad han säger har någon substans, bara floskler! Damberg följer regeringens linje; tomt prat, prat, prat, prat och ännu mera skitprat. Damberg är likt alla andra "ministrar" i ministären Löfven, bara en simpel kommunikatör. Han är som klippt och skuren för uppgiften som den inpiskade lögnhalsen han är, i en lögnaktig regering. Sossarna vägrar att erkänna att de har skapat denna situation.

Damberg är trött på alla skjutningar
och mer poliser är på väg säger han. Han lovade 10 000 nya poliser, vart tog dom vägen?
Damberg: "Nu knäcker vi gängen", "nu knäcker vi gängen", "nu knäcker vi gängen", "nu.... Ett tomt uttalande för att stilla opinionen, i själva verket händer ingenting. Lögner, lögner och åter lögner ….
Damberg: ”
Det är ett fortsatt svårt läge men min sammanlagda bedömning är att vändningen kommer i år.”

Någon som inte tror att den här regimen och Morgan Johansson tuffingen med hårdhandskarna och kompromisslöse Mikael Damberg, kommer att få äta upp det igen...Vem försöker de lura?
Det nya året 2021 inleddes med vilda skjutningar och kommer att fortsätta så..... Det måste till en verkstad
som stavas: ”Handling!”


Är Mikael Damberg totalt blind när vi har mer än en skjutning per dag och nära 200 döda och skadade per år! Mångdubbelt fler knivskärningar, grov misshandel, personrån osv. och som en kuliss 10.000 åldringsbrott, 20.000 bilbränder och världsmästare i skolbränder per år fördelat över hela Sverige.
"Regeringen" borde istället dela ut emigrantbidrag till svenskar, som vill fly helvetet i Sverige!

Vad hjälper det när han och resten av sosse klanen öppnar för en ny massinvandring. Vad är logiken i detta? Fattar inte dessa smörgåsnissar att vi inte kan ta hand om dessa människor på ett sätt som vi borde och då är det inte så svårt att gissa, att många av dessa invandrare söker sig till brott och galenskaper. Hoppas att vi i valet -22 får avtacka denna maktgalna inkompetenta pajas regering innan det blir ännu värre.

Mikael Damberg har många gånger sagt att "nu" stoppar vi kriminella. Istället har det blivit värre och fler grövre brott. Inte en gång har sosse politiker haft rätt utan alltid fel ... om brottslighet och asyl- och invandringspolitiken.

Brottsligheten har istället ökat i samma takt som andelen asyl-sökande bluffande migranter. Jimmie Åkesson har påtalat detta 100-tals gånger. Stefan Löfven, Mikael Damberg, Annie Lööf och många andra i JÖKen har pekat finger, ljugit och anklagat Åkesson och SD politiker för rasism och nazism. Om vi inte helt stoppar möjligheten att, under t.ex. 10 år, söka asyl i Sverige och utvisa brottslingar, så kommer man aldrig lyckas minska brottsligheten.

Gängen som han kallar kriminella invandrare för, tar över mer och mer, de blir mer hänsynslösa helt utan respekt för lag och ordning i vårt land.
Det roligaste
Foliehatten har läst är att SVT Nyheter gick ut med att det har blivit lugnare i Malmö. Häkten och fängelser är fulla. De värsta gängkriminella sitter inlåsta istället för att springa runt och skjuta och spränga. Polisens teori om socio ekonomiska faktorer gick i krass!

Om vi ska få bukt med brottsligheten så måste följande göras:
Stoppa möjligheten att söka asyl.
Dra in alla bidrag och förmåner som idag ges till kriminella migranter.
Återkalla uppehållstillstånd och förvärvade medborgarskap för alla som begår brott eller lever
ett kriminellt liv. Danmark har lyckats med detta!
Svenskt medborgarskap ska kunna sökas tidigast efter minst
5 år och bevisade kunskaper i svenska i både tal och skrift. Danmark och Tyskland har de kraven. Man skall inte behöva tolk efter 10 år i Sverige.
Knyt / koppla ekonomiska bidrag och alla andra förmåner till svenskt medborgarskap.
Bygg 10 000 fler fängelse-platser så att vi kan låsa in alla brottslingar.

Den som röstar på partiet socialdemokraterna är medskyldiga till raseringen av vårt land.

2 kommentarer:

  1. Instämmer helt - det är inte bara polisens utan även Löfvens, Morgan Johanssons m.fl. teori om "socioekonomiska faktorer", som varit en dålig ursäkt redan från början. En lista med namn över de som sitter i fängelse för de grövsta vålds- och narkotikabrotten skulle vara avslöjande. När Hasse Aros program Efterlyst publicerade foton och namn på de 10 mest efterlysta var det idel MENA-män som ingick ...

    SvaraRadera
  2. Det måste bli ett totalt stopp för invandringen inklusiva allt vad det kallas i form abarbetskraftsinvandring och anhöriginvandring.

    SvaraRadera