fredag 19 februari 2021

Kvotflyktingar!

Statistik från FN:s flyktingorgan UNHCR visar att Sverige är det land i världen som tagit emot näst flest kvotflyktingar under år 2020, både per capita och i absoluta tal.

Sverige tog 2020 ”bara” emot drygt 3.500 kvotflyktingar mot planerade 5.000 på grund av pandemin skriver regeringen på sin hemsida. De har nu gett Migrationsverket i uppdrag att utöver de 5.000 kvotflyktingar ta emot ytterligare 1400. Vi har, enligt regeringen, en galopperande pandemi. Hur seriöst är det att öka invandringen och inte tvinga dem till testning och karantän, är totalt huvudetlöst eller bevis för att pandemin är något annat än vad det påstås vara.

Vi är nummer "två" på att ta emot kvotflyktingar. Att Sverige tar emot mer än hälften så många som jättelandet USA, fler än Kanada och tre gånger så många som mångdubbelt större Tyskland visar såklart hur absurd vår invandringspolitik fortfarande är.

Sossarna vill att vi ska vara bäst på allt. Om vi
tog emot 3500 kvotflyktingar 2020, var kommer de övriga 96.500 s.k. "flyktingar" ifrån? Vad flyr dom från eller är det så enkelt att dom inte flyr från någonting, de flyr till någonting - ett liv i sus och dus med orimligt höga bidrag och inga krav på motprestation, förutom att rösta på sossarna vart fjärde år. Sossarna har sett till att skicka hem broschyrer där de mer eller mindre uppmanas att rösta på sossarna.  Utan flyktingar från tredje världen är sossarna ett 15% parti. Vad har de för val om de inte massimporterar väljare från u-länder? Löfven drar hela tiden vinstlotter.

Det finns absolut ingen anledning till varför vi skall ta emot dom här personerna från tredje världen. Sverige är fullt och allt fler svenskar har fått nog. I flera SOM-undersökningar har en stor majoritet klart och tydligt sagt ifrån, att de vill se betydligt mindre invandring och inte större. Vi har en regeringen som fullständigt skiter i vad svenska folket tycker!

Vi har sett mer än en gång hur en leende Morgan Johansson sitter och blåljuger i STV, när han säger att vi har haft den lägsta migrationen till Sverige under 2020 och han räknar tydligen bara kvotflyktingar.
Hur många illegala uppehåller sig i landet för att se
dan ompröva asylansökan? Utanpå detta tillkommer anhöriginvandring och arbetskraftsinvandring som är störst i Europa.

Det som är intressant är att 81 377
personer erhöll svenskt medborgarskap 2020. Löfven-regimen med anpassade myndigheter har inte några som helst krav överhuvudtaget på migranter som blir svenska medborgare. Sverige anses internationellt vara ett kravlöst och laglöst land!
Frågan är, hur många av dessa nyblivna svenska medborgare som kan säga 2 meningar på svenska eller skriva en mening på ett papper? Foliehatten skulle inte alls bli förvånad om större delen av de nya medborgarna inte klarar av detta. Vi ser detta i de höga kostnaderna för tolkar. Det finns många vittnesbörd om att personer som bott i Sverige mer än 20 år som behöver tolk! Två passande ord för regeringen: "j-a dårhus!"

Migrationsverket har gett 30-åriga Suad Ali – en muslimsk fundamentalist och asylaktivist – tjänsten som högsta chef över vilka kvotflyktingar som Sverige ska ta emot. Ali har titeln ”expert på Sveriges flyktingkvot” och hon är en islamistkopplad asylaktivist som spridit hat mot SD. Suad Ali med rätt värdegrund sitter, bestämmer och sållar ut vilka som får komma hit.

Svenska skattebetalare ska ytterligare tyngas ner av att svenska vänsterpolitiker tar emot 25% av hela västvärldens andel av kvotflyktingar, där flera platser dessutom är köpta. Så länge de korrumperade politikerna i Stockholm tillåts fortsätta så här kommer brottsligheten, islamismen och kapitalförstöringen fortsätta att förstöra ett tidigare fungerande samhälle.

Det är inte svårt att gissa att en hel del av dessa kvotflyktingar är analfabeter. Deras barn kommer att ha svårt att klara skola om inte föräldrarna har jobb och/eller kan hjälpa dom med skola och vägledning i livet. De kommer då att i generationer troligen att leva på bidrag och utanförskap. Det är en stor grogrund för kriminalitet.

Igår hade Jimmie Åkesson en diskussion med Annie Lööf, med all säkerhet beordrat av Blobben om invandringen.
Åkesson på Twitter: ”Vårt land behöver ett totalstopp för all asyl- och anhöriginvandring, inklusive kvotflyktingar. Sverige behöver ett totalstopp, för all invandring som utgör en social, kulturell eller ekonomisk belastning och ett moratorium för mottagande av kvotflyktingar.”

Lööf på sin Facebooksida: ”Sverigedemokraternas politik och retorik radikaliseras i takt med att samhällsdebatten tänjer sina gränser. Det är därför det är viktigt att ta ställning och markera – det handlar om grundläggande värderingar och synen på människor” ”

De äldre svenskarna får nu skörda och se resultatet av socialdemokratisk politik. Enligt statistik från SCB 2019 har svenskar med låg ekonomisk standard fortsatt att öka och den är den högsta nivån hittills. SCB:s har som definition ”med låg ekonomisk standard” menas andelen personer som lever i hushåll vars standard är mindre än 60% av medianvärdet i befolkningen,
Grupperna
Ensamstående kvinnor över 80 år - 41%
Barn 0-19 år – 20%

Löfvens löften om trygghet spricker på alla eller nästan alla områden. S har misslyckats med pensioner, skolan, arbetslösheten, vården osv.
Undrar vad det är som kostar så svenskarna blir fattiga?

Tack Stefan Löfven, du skapar fattigpensionärer, utanförskap och nya gängkriminella. Avgå i stället och gör Sverige en tjänst!

 

1 kommentar:

  1. Sett ur löfvens synvinkel har han inte misslyckats utan snarare tvärtom. Meningen med alltihop är att krossa sveriges välfärd. Alla ska bli urfattiga. De invandrande kommer sinom tid att få smaka på piskan de med när pengarna är slut. Då ska alla stå till förfogande som billig arbetskraft. Detta bla är Löfvens uppdrag av globalisterna. Och han jobbar på, för att genomföra detta, låter sig inte störas av folket krav på ändring av politiken. M Johansson verkar lika ambitiös han också. Dom är säkert väl belänade för detta.

    SvaraRadera