lördag 20 februari 2021

Italiens nye primiärminister siar om en gemensam EU-budet för alla!

Italiens nye premiärminister Mario Draghi som tidigare var chef för Europeiska centralbanken, var mycket tydlig i sitt invigningstal som premiärminister. 

Luciano Lago i en kommentar: "Den nya premiärministerns politiska linje, "il draghismo", uttrycktes på följande sätt. Denna regering föddes i kölvattnet av att tillhöra EU. Att stödja denna regering innebär att dela det irreversibla valet av Euro och utsikterna till ett alltmer integrerat EU som kommer att leda till en gemensam europeisk budget.Nationalstaterna är fortfarande medborgarnas referens, men i de områden där de är svaga måste de ge upp nationell suveränitet för att få delad suveränitet."

Lago fortsätte: "Italienarna måste därför underkasta sig den eurokratiska oligarkin i Bryssel och Europeiska centralbanken i Frankfurt. Denna avsägelse av suveränitet är ett krossande slag mot Italiens konstitution och en fullständig kapitulation för eurokraterna och Atlanten."

De tidigare motståndarna till Euron och EU: s överhöghet, såsom Legas Matteo Salvini, har vänt 180 grader, precis som Mario Monti och Emma Bonini, som nu gör en gemensam sak med EU-anhängarna i PD . De fick förmodligen en gratulation från sin gudfar och sponsor George Soros. Lago påpekade sedan att Monti 2018 berättade att han hade gratulerats av Soros efter att han blev premiärminister.

Intressant med denna George Soros enormt stora makt i EU. Han har nu fått topparna i EU att gå på Ungern och att Ungern inte får förbjuda George Soros verka i Ungern!

Allt Salvini och Monti har sagt om att vara "herrar i sitt eget hus" har de kastat överbord. Istället har de gjort ett gemensamt sak med de andra politikerna för att underkasta sig stafettpinnen för finanskapital. Lago skriver att snart kommer italienarna att upptäcka att de återigen har förråtts, plundrats och kastats för vargarna i Bryssel.

Stängningen av Italien under
Covid-19 krisen har lett till en skuldexplosion i landet. Enligt januari-rapporten från Internationella valutafonden (IMF) "IMF Fiscal Monitor" har statsskulden i landet stigit från 134,6% till 157,5% av BNP. Detta gör Italien till ett lättillgängligt offer för Europeiska centralbanken och de internationella finansinstitutionerna.

Italien är ett av Europas mest korrupta länder med en gigantisk skuld efter Covid-19. Trots EUs gigantiska räddningspaket för att rädda Euro blöder Italien ymnigt. Demokrati är inte något som är populärt bland de få som äger mest när denna räkning ska betalas.

Det skulle en enorm chock för Löfven om Mario Draghi spådom om en gemensam EU-budget skulle genomföras. Sverige skulle stå där med sina gigantiska kostnader för invandringen och kanske hamna i samma sits som Italien!

 

1 kommentar:

  1. Kastats för vargar?
    Var det inte tack vare en varghona Romulus och Remulus överlevde?

    SvaraRadera